Bildirim
VW Polo Mu? - Kia Rio Mu? (Sıfır)
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
B segment araçların içindi en iyi iki araç Fiesta ve Polo dur fiyatlar birbirine yakınsa tartışmasız tercih Polo dan yana kullanılmalıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Polo çirkin, Rio güzel, Polo piyasa aracı, Rio değil.
Beyaz Polo; her an içinden Eser ile Oğuzhan çıkacakmis gibi sahnelerdeki karton arabaya benziyor. Kırmızı Rio ise bayağı jan janli duruyor.
Polo 1.0 75 PS Manuel Trendline 46.000,00 TL
Rio Hatchback 1.25 85 PS Manuel Comfort
47.600,00 TL
Ben olsam İbiza veya Fabia bakardım, bu devirde turbosuz düşük hacim alınmaz LPG olacaksa orasını bilmem. Ama illa bu ikisi arasında olacaksa esnaf kafasında iseniz Polo, binici iseniz Rio.
Neden tartışmasız polo?
Fabia için ne dersin ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş almadan önce ikinci el piyasasını ve satarken çok kaybım olurmu diye sorduğu için için hiç teknik boyutuna girmeden cevabım bu olur.
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim :)
Fabia yı beğenmiyorum o yüzden hiç bakmadım bile.
Kararım polo dan yana olacak büyük ihtimal ama dışarda rio yu gördüm mü baya bi göz gezdiriyorum. Albenisi olan bir araç, keşke biraz daha fazla tutsaymış :)) -
I20 ye baktın mı
baktım ancak onunda fiyatı 52-53'ü buluyor. İstemedim. Özellikle bu iki araç arasında kaldım -
İkinci el denildiği an,rio buraya Allah icin eklenmis olur.
Satışı düşünmeyin direk rio alın diyorum ben -
quote:
Orijinalden alıntı: eraygider
İki araçta aynı fiyat seviyesindeler.
İkisinin de en boş, benzin manuel modellerine bakıyorum.
Kia rio yu çok beğeniyorum, sportif bir araç, ancak ikinci el durumunda 2-3 sene sonra sorun yaşatacak gibi duruyor. Sizlerden görüş almak istedim.
Aracı alırken, önce araçtan zevk almalısınız bence. Donanım ve tip rio'da çok daha iyi bence. Tabi sürmedim sürüş dinamiklerine birşey diyemem. -
Polo satarken avantaj oluşturur ama gerisini bilmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X