Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.057.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkaşdalar; 2005 model 50.000 den otomotik vites benzinli polonun fiyatına 21.000 Tl deniliyor. Eder fiyatı bumu değişieni yok; aracın...
  • merhaba arkadaşlar
    Bugün vw bayisine gittim. Beyaz 1.4 manuel araç'a baktım. Sigorta bedeli dahil 31.000 bin tl. Ekstra olarak, sis farı,park sensörü, dijital klima deri direksiyon toplam 33.000 e geliyor. Boavista 17' inc jantlar için 2000 bin tl fark cıkarttılar.

Ama Donanımsal olarak eklemeler yapılacağından bahsetti bayi. Yıl sonu gibi olacak bu değişiklik.
    Eklemeler ile fiyatların donanımsal bazlı yükseleceğini doğal olarak bahsetti.

artık 2010 eylül den sonrayı bekleyeceğim
  • ben de 28 ocakta 1.4 polo comfotline derin siyah aldım. deri direksiyon park sensörü dijital klima 32.300 nasıl bir fiyat olmuş acaba ? bu arada araba yeni olduğundan mıdır ne 230 yakıyor o da çok sağlıklı kullandığım halde sanırım yakıtına alışmam biraz zaman alacak ? 20 kr altına düşen var mı acaba aranızda ?
  • aracı yeni aldım ama tüp taktırmak fikri aklıma yatıyor.. böle binilmez buna.. motoru en azından tsı olmalıydı.. yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner_turkce@hotmail.com

aracı yeni aldım ama tüp taktırmak fikri aklıma yatıyor.. böle binilmez buna.. motoru en azından tsı olmalıydı.. yazık

sakalımız yokki TSİ sorun ondan sonra alın diyoz ..
    6 ay daha eski arabaya binseniz ne olur..

esas en çok canımı sıkan bu kadar para verip o jant diye verdikleri şey.
    hiç yakışmıyo arabaya reklamdaki modeli süper bide comfortline diye satıyorlar yazık..

• tsı cıksada kazık olur fiyatı
  • 170TL'lik 45 litre benzin bende 520km gitti (1.4 DSG; şehir içi)...

8,6lt/100km veya 32kuruş/km ediyor... Çok değil mi ya?

Siz de yakıt tüketimlerini paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ockforever -- 16 Mart 2010; 18:16:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ockforever

170TL'lik 45 litre benzin bende 520km gitti (1.4 DSG; şehir içi)...

şehir içi için makul bir değer hatta iyi , ben halen daha 10 lt. altına inemedim :(
  • quote:

170TL'lik 45 litre benzin bende 520km gitti (1.4 DSG; şehir içi)...

Ne yaptınız yahu bizde 1.6FSİ (115bg) GOLF 5 yol bilgisayarında 8.8lt gözüküyor 100km de.Ayrıca 17" jant var araçda.Arkadaşlar benzinli araçların daha az yakması beklenemez malesef.1.4 benzinli araç 7-8den aşağı yakmaz şehiriçi.230kuruş yaktıran arkadaş için gerçekten tebrikler. benzin olmuş 3.78TL 230kuruş yakıyorsanız 6lt falan yakıyor olmalı bence güzel bir değer.

• benimki 98 model 75 bg
    devamlı 100 tl alırım ve en az 350 km gider ..

12 yıllık araba yeni model 1.4 ile aynımı yakıyo ??
  • evet senin o 12 yıllık arabanla aynı yakıyor.. ne yazık ki aynı motoru kullanıyoruz sadece kasa farklı mahareti sadece konforu.. yakıtı değil.. ocağıma incir ağacı dikti .. ama 140 tl benzin ile 600 km gittim şehir dışı ağırlıklı ..
  • ben biraz abartmışım anlaşılan :)
    daha da S'e takmam arabayı :))
  • quote:

ben biraz abartmışım anlaşılan :)

Anlaşıldı S modda yakar tabi.Tasaruflu kullanın biraz Birşey sorucam arabanın S modunda herhangi bir BG ya da TORK artışı oluyormu araçda?
  • dün poloyu showroomda inceledim. dış görünüşü beklediğimden iyiydi. iç tasarımı fena değil ancak çok dar. sormak istediğim bir iki soru var,

birincisi koltuk çok mu dar bana mı öyle geldi, kilom 90 :) sığmadım diyebilirim başka hiç bir araçta böyle bir sıkıntı yaşamamıştım

ikincisi ise pedallar birbirine çok yakın, debriyajla fren e aynı anda basarken ayaklar birbirine dolaşacak hissi veriyor, kullandığım civicde debriyajla fren arası mesafe en az bir karış, bacakları açıp rahat rahat kullanılıyor, ama bunda bacakları kapatmak lazım gibi o da baya bir rahatsız eder siz ne dersiniz bu konuda? teşekkürler...
  • Arkadaşlar selamlar, polo 1.4 benzinli manuel düşünüyorum. Park sensörünü en zahmetsiz ve kaliteli bir işçilikle nerede ve ne kadara halledebilirim? İstanbul'dayım. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdor

quote:

ben biraz abartmışım anlaşılan :)

Anlaşıldı S modda yakar tabi.Tasaruflu kullanın biraz Birşey sorucam arabanın S modunda herhangi bir BG ya da TORK artışı oluyormu araçda?

Hayır.S modunda vites daha geç değişiyor.

• evet benimki de 2000 1.6 75bg seninki ile aynı kasa, piyasadaki birçok araçtan az yakıyor bizim araç. Max torku 2800 devirde veriyor olmasına bağlıyorum ben, 110-120 yi çok geçmezsen baya az yakıyor.
    uzun zamandır bekliyorum, artık boş polo mu, dolu bir 111. yıl corsa enjoymu ne almalı karar vermem lazım benim de. corsada 16" jant farkı da 143tl ymiş sadece.

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

benimki 98 model 75 bg

• wv nin ana sayfasında çelik cant standart diyor ama biz araç alıken normal kapak veriyorlar. Yapılır mı bu şimdi ? neden tüketiciyi yanıltıyorsunuz ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeon82

evet benimki de 2000 1.6 75bg seninki ile aynı kasa, piyasadaki birçok araçtan az yakıyor bizim araç. Max torku 2800 devirde veriyor olmasına bağlıyorum ben, 110-120 yi çok geçmezsen baya az yakıyor.
    uzun zamandır bekliyorum, artık boş polo mu, dolu bir 111. yıl corsa enjoymu ne almalı karar vermem lazım benim de. corsada 16" jant farkı da 143tl ymiş sadece.

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

benimki 98 model 75 bg

oda güzel araç ama nedense opel bana hep dandik geliyo..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.