Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.057.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nofear72

bunu en çok bilgisayarcılarda görmüştüm bi dolarla bi euro ile sattılar herhafta değişirdi

ama şuda varkı polo almanya fiyatı ile nerdeyse aynı satılıyo bi tek üstünde vergi yükü çok fazla..

benim tek derdim comfortline diye sattıkları paket bu fiyata okey ama
    kardeşim bi jant koy bi şu direksiyonu dolu ver sanki araba basicline gibi satılıyo.

Güvenlik konusundaki eksikler bence janttan çok daha önemli;
    güvenlik donanımı olarak 1970 model Renault 12'den farkı 2 adet airbag olması, o kadar.

Dünyada yılın otomobili seçilen 2010 model Polo'da,
    -Yan airbag yok
    -Perde airbag yok
    -ESP yok
    -Kemer uyarı sinyali bile yok,

bunlar 40 yıl önceki Renault 12'de de yoktu. Aradan koskoca 40 yıl geçti. Otomobil denilen aracın geçmişi zaten 100 yıl civarında.
    Bu Polo'yu Hans'a satamazsın ama Hasan'a satmanda sorun yok.
    Yılın otomobili seçilirken en önemli kriter GÜVENLİK'tir.
    Bunların olmadığı bir araçta hillholder,park sensörü,yol bilgisayarı,deri direksiyon,sis farı,alaşım jant olsa ne olur olmasa ne olur?
    Avrupa'dan sonra dünyada yılın otomobili seçildi ama bu donanımla gitseydi aday bile olamazdı.
    Polo'yu bu donanım eksiklği ile Türkiye'ye getiren Doğuş'ta suç aranmamalı, suçlu buna izin veren araç ithal şartnamesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asclepius -- 26 Mayıs 2010; 11:18:05 >

• Yeni fiestalarda da yan ve perde hava yastıkları yok.Opsiyon olarak güvenlik pakedi alınabiliyor ancak bu da çok zor.
    Corsaların en baz donanımında da yan ve perde hy yok.
    Hyundai i20'nin sadece en full donanımında yan ve perde hy mevcut.
    Reno clio'nun yine en full versiyonunda yan ve perde hy mevcut.Alt donanımlarda yok.
    Kısacası ülkemizde bu segment araçların birçoğunda özellikle en baz donanımlarda yan ve perde hava yastıkları yok.Tabi bence de kesinlikle olmalı.En azından yan hy olmalı.
    Polo'nun tek güzel yanı arka frenlerin de disk olması.Çoğu sınıfındaki araçta kampana.

Güvenlik arayanlara Chevrolet cruze öneririm,33.722tl en baz versiyonun fiyatı.Tüm hava yastıkları,esp,abs ne ararsan mevcut.Polo'dan da çok pahalı değil hani.

• bu arabanın web sayfasında "polo ncap'ten 5 yıldız" aldı demesi beni geriyor inanın. sanki türkiye'de satılan modeller, bu donanımla, opsiyon olarak bile sunulamayan esp olmaksızın bu dereceyi almış gibi.... sayın doğuş holding yetkilileri size sesleniyorum, germeyin beni. ya da adam gibi donanımlı polo'ları bir an önce getirin. golf satışlarını arttırmak için mi bu tavrınız nedir?
  • arkadaşım beğebmiyorsanız burda dile getirmezsiniz. ben mersin opattan 28 ocakta 2010 polo aldım. arabadan inmiyorum. varsın eksik olsun zmnla hallederim. ralli mi tapacaz esp .. düzgün git hız yapma. hava yastıkları istiyorsan git cruze al bin 1 ay sonra soru işaretleri olsun kafanda. ben 0 km araçların çoğuna baktım ince araştırmalar yaptım ve bunu almaya karar verdim. memurum çok param yok ama türkiye şartlarında bu böyle. kimseye suç bulma opel alıp serviste rezil oalcağıma wv alıp serviste kral olurum. Burda tercihler ve karşılaştırmalar çok. önemli . ikincisi gözler benim arabamın üzerinde.. bu fiyata 2. el bir araba da alabilirdim. Ama sen 30 yıllık bir arabayla benim aracımı karşılaştırıyorsan senin Yazar Edebiyatı yaptığını düşünürüm. Kaç kere bindin bu araba kaç kere sahip oldunuz Kaç kere viraja girdiniz? kaç kere kırmızı ışıkta durup çevrenize baktınız. Kaç kere Park ederken dönerken rahatlığını yaşadınız? kaç kere yakıt doldurup yakıt konusundan ,bundan emin oldunuz? ben aracımı savunmuyorum ama böyle söyleyenler olursa nesnellikten uzaklaşırım.
    207 corsa astra ceed ıbıza cruze bindim test sürüşü yaptım. ama fikrim bu arabayı almaya itti. pişman değilim.
    senin saydıklarında forda para vermem renoya pejoya hiç bakmam. ama özellikleri istiyorsan a6 alabilirsin. inş. araban olur da bu arabayı alanlara da hayırlı olsun dersin çünkü çamur atmak burda kolay..
    ama ben ona sadece şunu diyorum,....
    BÜYÜKSÜN

• quote:

Orijinalden alıntı: taner_turkce@hotmail.com

arkadaşım beğebmiyorsanız burda dile getirmezsiniz. ben mersin opattan 28 ocakta 2010 polo aldım. arabadan inmiyorum. varsın eksik olsun zmnla hallederim. ralli mi tapacaz esp .. düzgün git hız yapma. hava yastıkları istiyorsan git cruze al bin 1 ay sonra soru işaretleri olsun kafanda. ben 0 km araçların çoğuna baktım ince araştırmalar yaptım ve bunu almaya karar verdim. memurum çok param yok ama türkiye şartlarında bu böyle. kimseye suç bulma opel alıp serviste rezil oalcağıma wv alıp serviste kral olurum. Burda tercihler ve karşılaştırmalar çok. önemli . ikincisi gözler benim arabamın üzerinde.. bu fiyata 2. el bir araba da alabilirdim. Ama sen 30 yıllık bir arabayla benim aracımı karşılaştırıyorsan senin Yazar Edebiyatı yaptığını düşünürüm. Kaç kere bindin bu araba kaç kere sahip oldunuz Kaç kere viraja girdiniz? kaç kere kırmızı ışıkta durup çevrenize baktınız. Kaç kere Park ederken dönerken rahatlığını yaşadınız? kaç kere yakıt doldurup yakıt konusundan ,bundan emin oldunuz? ben aracımı savunmuyorum ama böyle söyleyenler olursa nesnellikten uzaklaşırım.
    207 corsa astra ceed ıbıza cruze bindim test sürüşü yaptım. ama fikrim bu arabayı almaya itti. pişman değilim.
    senin saydıklarında forda para vermem renoya pejoya hiç bakmam. ama özellikleri istiyorsan a6 alabilirsin. inş. araban olur da bu arabayı alanlara da hayırlı olsun dersin çünkü çamur atmak burda kolay..
    ama ben ona sadece şunu diyorum,....
    BÜYÜKSÜN

Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız binin.

Ama

Hatanı kabul etmekde BÜYÜKLÜKTÜR.

Polo için söylüyorum şahsi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Orijinalden alıntı: alper_tol

1.6 dizel motor şuanda 36,500 bin. fiyat çok iyi bence bu kadar az yakan kaliteli bi motora ama donanım içler acısı yahu. artık her arabada bulunan yol bilgisayarı, direksiyondan radyo-cd kontrolü ne biliim otomatik klima..vs bunlar artık her araçta standart yahu. ama 37 milyarlık vw de yok. bu donanımla bu araç az yakıyor diye alınmaz.

1.6 fiesta dizel xtitanyum paket için de aynı fiyatı veriyorlar ve fiestanın donanımı polodan çok daha fazla. Bu iki araç arasında kaldım ve fiestayı tercih ettim doğal olarak.

Ben de doğal olarak Poloyu tercih ettim ve iyi ki de böyle yapmışım diyorum şu anda aracı kullandıkça.

• 8 Mart 2010; 18:50:36 taner_turkce@hotmail.com
    aracı yeni aldım ama tüp taktırmak fikri aklıma yatıyor.. böle binilmez buna.. motoru en azından tsı olmalıydı.. yazık

26 Mart 2010; 19:51:39 taner_turkce@hotmail.com
    wv nin ana sayfasında çelik cant standart diyor ama biz araç alıken normal kapak veriyorlar. Yapılır mı bu şimdi ? neden tüketiciyi yanıltıyorsunuz ki ?

26 Mayıs 2010; 17:47:01 taner_turkce@hotmail.com
    arkadaşım beğebmiyorsanız burda dile getirmezsiniz. 30 yıllık bir arabayla benim aracımı karşılaştırıyorsan senin Yazar Edebiyatı yaptığını düşünürüm. Kaç kere bindin bu araba kaç kere sahip oldunuz Kaç kere viraja girdiniz? kaç kere kırmızı ışıkta durup çevrenize baktınız. Kaç kere Park ederken dönerken rahatlığını yaşadınız? kaç kere yakıt doldurup yakıt konusundan ,bundan emin oldunuz?

Sevgili taner_turkce@hotmail.com,
    Son yazdıklarınıza alındım doğrusu,
    Eylül ayında ilk gelen partiden Polo 1.4 DSG alıp, konu başlığını başlatan ve konunun ilk sayfasından itibaren
    aracımın iyi-kötü yanlarını yazan, fotoğrafları ekleyen bir ağabeyiniz olarak (49 yaşındayım) yanıt vermek isterim.
    Öncelikle hiç birimiz VW'in maaşlı elemanı değiliz, para vererek aldığımız aracımızı kıyasıya eleştirmek hakkımız.
    Elbetteki beğenmediklerimizi burada dile getirebiliriz.
    Yukarıdaki alıntılardan bunu sizinde yaptığınızı görüyorum.
    Eğer konuyu ilk sayfadan itibaren okursanız ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır.
    Herkese iyi forumlar.

• VW Polo Navigasyon Uygulaması

RNS510 navigasyona geçmeden önce kullandığım Garmin Nuvi 760 kenarda kullanılmadan duruyordu.
    DeHavilland Canada DHC-8 pervaneli uçakla Vilnius'a giderken elektronik cihaz uyarısı yapılmadığından açmıştım.
    Hızımız 667km/h, top speed olarak Garmin'in hafızasında halen kayıtlı.

Garmin'i geçici olarak ön cama yapıştırmak istemedim, akü ve GPS anten bağlantıları ortada görüntüyü bozmamalı.

Bluetooth sayesinde çantadan telefonu çıkartmadan hands-free görüşmek,rehberi görmek mümkün.

• Gayet güzel:)
  • bunlar biraz dikkat dağıtmıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

bunlar biraz dikkat dağıtmıyormu ?

Navigasyonda Tr sesli yönlendirme mevcut,
    telefon ise ayarlardan otomatik cevaplama seçilirse gelen çağrılar kendiliğinden açılacaktır.
    Gözler yolda, kulaklar Garmin'de olduğu sürece sorun yok
  • Yeni Polo Sedanı Gördünüzmü? 2011 de Türkiye'ye gelmesi söz konusu.
    buradan incelenebilir.http://otoplato.com/haber/polo-classic-geri-donuyor
  • bu navigasyon ekran montesi pek durmamış... kişisel fikrimdir.... şoföre değil de arka koltukta oturanlara hitap ediyor daha çok
  • Merhaba arkadaşlar, bu uygulamayı motortalk.de sitesinde gördüm ve beğendim.
    Oto aksesuar mağazasından 2 adet LED ampul (5 lira) aldım.

Herhangi bir alet kullanmadan sadece elimi kullanarak ampul yuvasını yerinden çıkardım.
    LED ve standart 5w ampul aydınlatmasını kıyaslayabilirsiniz.

Ve sonuç:

• merhabalar arkadaşlar
    malum yaz geliyor. tatil yaklaşıyor. fakat yeni polomun bana sıkıntı yaratan tek yanı bagaj olayı. samsun özön wv bayiiinden portbagaj ve ve taşıyıcı barı şiparişi verecektim.araştırdılar fakat üret,imi olmadığı cevabı geldi. bu konuda siz neler yapıyorsunuz?bizin pololara uyabilecek bir model marka bilgisi verebilecek bir arkadaş varmı acaba?[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P5D5R -- 14 Haziran 2010; 1:03:28 >

• gncl
  • Artık tüm donanımlar en başta satın alınabiliyor VW Binek > Polo sayfasındaki opsiyonlar arasından...Bakalım sonradan ekleme esnekliği ne zaman gelecek.
  • 1.4 manuel benzinli kullanan arkadaşlardan rica etsem, yakıt tüketimlerini paylaşabilirlermi? 1.4 benzinli alıcam fakat yakıt tüketimi hakkında fabrika verilerini biliyorum sadece, kullanıcların gerçek değerleri nelerdir merak ettim.Teşekkürler
  • sadece şehir içinde kullandım şimdiye kadar ilk depoda biraz fazla yaktı. şimdi bir depo ile 520-540 km arasında şehir içi tüketimi var. normal kullanıyorum aracı ne çok zorluyorum ne de çok dikkat ediyorum. km de 0.30-0.32 kuruş arası 100km ortala 8.4-8.5 arası şu an. fabrika değerlerine yakın bi değer. servisten birisiyle sohbetimde 8-10 bin km kullanımdan sonra fabrika değerlerinin altına bile inebilir dedi. zamanla göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eustun

1.4 manuel benzinli kullanan arkadaşlardan rica etsem, yakıt tüketimlerini paylaşabilirlermi? 1.4 benzinli alıcam fakat yakıt tüketimi hakkında fabrika verilerini biliyorum sadece, kullanıcların gerçek değerleri nelerdir merak ettim.Teşekkürler

1.4 85hp 6R ile 1 depoda karışık kullanım (şehir içi ağırlıklı) : full depo ile 580km yaptım.Uzun yol ağırlıklı durumlarda ise 650km gördüm.Ama bu değerler kullanım tarzınıza ve şehir içi / dışı oranına göre değişir.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.