Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

arkadaşlar buda benim ufaklık :) Üzerindekiler orjinal Golf 4 jantları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gto -- 12 Ağustos 2010; 21:20:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gto

Merhaba gto

Her an bir haylazlık yapacakmış gibi duruyor :)
    Aman siz ona uymayın :), kazasız belasız mutlu günlerde kullanın ...
    Jantlar da Golf IV 1.8 jantı galiba? Gayet güzel olmuş.

selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: gto

Merhaba gto,
    -Şerit uygulaması araca spor bir hava katmış, ama ikinci el herhangi bir araç alacak olsam şeritli aracı tercih etmem.
    Çünkü aracın agresif kullanıldığını düşünürüm (lütfen üzerinize alınmayın ama genel kanı bu)
    -Jantlar ise Polo'ya daha ağır ve zengin hava vermiş, çok beğendim.
    Bu jantlar benim 12 yıl önce aldığım 1998 Golf 1.8 Highline jantlar ile aynı.
    Golf'un 1800cc,125hp çok yakan bir motoru vardı ama yine de çok sevmiştim. Fotoğrafları aşağıda:

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 14 Ağustos 2010; 12:26:34 >
  • Beyaz Polo'nun jantları güzel olmuş üstteki kırmızı polo gibi Bora jantı takmamışsınız daha iyi olmuş bence ama araçtaki o şeritleri beğenmedim onun yerine sis farı taksan daha güzel ve işlevsel olur bence
  • Kırmızı Polo'daki jantı ben genellikle Bora'larda gördüğüm için yazdım arkadaşlar yanlış anlaşılmasın. Buarada verdiğiniz ek bilgiler içinde teşekkürler VW'cilerin kalitesi ayrıdır zaten
  • 41 bine polo tdi dsg almakmi yoksa 51 bine golf tdi dsgmi almak mantikli olur. 1sene sonra golf 7lerin gelicek olmasi golften biraz soguttu beni ama poloda da esp-6 airbag-bagimsiz suspansiyon-yol bilgisayari-hill holder yok.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar :) şeritleri taktıktan bir hafta sonra söktüm. alt ızgaraya krom şerit uygulaması yaptım sis farları ile gelen ızgarayı 1.5 liraya halletmiş oldum :) önceki arabamın sinyallerini karartmak için bir miktar şeffaf folyom vardı onu bulabilirsem arka sinyalleri karartacağım. bunun haricinde sonraki projem kromajlı egzost çıkışı olacak :)
    asclepius 'un jantlarını aslında ben bunları bulmadan önce arıyordum ancak bunları bulabildim :) uzaktan daha büyük duruyorlar ve beyaz renge uyum sağladılar. başka bir renkte uyumlu durmayabilir
  • Merak ettim camlara film düşünüyomusun ? Bence böyle güzel ama yaptırıcanmı acaba merak etim Bu arada şeritleri çıkarttığım iyi olmuş sis farı da taktır bence ve arabanın yeni halinin resimlerini bizlerle paylaş
  • herkese merhaba,

aracım ile yaşadığım talihsiz bir olay nedeniyle (seyir halindeyken direksiyonum kitlendi, sonra parça değişimi oldu, ve ben feci soğudum arabadan) değiştirmeyi düşünüyorum.
    bugün fiesta test sürüşüne çıktım ve iç dizaynını hiç hoş bulmadım.. alışık olmadığımdan herhalde..

polo'ya bakayım diye düşünüyordum. hem dsg hem güvenlik, kalite vb nedenlerden. evet hakikaten pahalı ama ben GM Türkiye ile yaşadıklarımdan sonra, araçta bir problem olduğunda arkasında durabilecek bir marka arıyorum. doğuş'un satış sonrası tutumu nasıl? bilgi verebilecek olan var mı?
    aralık ayını mı beklemek lazım fiyatların düşmesi için? genelde nasıl işliyor vw'da bu kampanya işleri?

şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: gluw

herkese merhaba,

aracım ile yaşadığım talihsiz bir olay nedeniyle (seyir halindeyken direksiyonum kitlendi, sonra parça değişimi oldu, ve ben feci soğudum arabadan) değiştirmeyi düşünüyorum.
    bugün fiesta test sürüşüne çıktım ve iç dizaynını hiç hoş bulmadım.. alışık olmadığımdan herhalde..

polo'ya bakayım diye düşünüyordum. hem dsg hem güvenlik, kalite vb nedenlerden. evet hakikaten pahalı ama ben GM Türkiye ile yaşadıklarımdan sonra, araçta bir problem olduğunda arkasında durabilecek bir marka arıyorum. doğuş'un satış sonrası tutumu nasıl? bilgi verebilecek olan var mı?
    aralık ayını mı beklemek lazım fiyatların düşmesi için? genelde nasıl işliyor vw'da bu kampanya işleri?

şimdiden teşekkürler..

Merhaba,

Açıkçası pek farkında değiliz, en azından ben, çünkü araç hiçbir problem çıkarmıyor ki satış sonrasını görelim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gluw

herkese merhaba,

şimdiden teşekkürler..

Pardon talihsiz bir olayı yaşadığınız aracın marka ve modeli neydi ??

• 2011 model yeni gelen araçlarda arka disk fren yerine kampana varmış, ayrıca ön koltuk altlarındaki çekmeceler yokmuş doğru mudur? kimse bahsetmemiş sadece yeni eklenen deri direksiyondan bahsedilmiş ama eksikliklerden bahsetmek bence daha önemli. doğuş oto fiyatı arttırmakla kalmayıp donanımı düşürüyor, hem de güvenlik ile ilgili bir donanım. ayrıca yazmadan geçemeyeceğim 2002-2003 model pololarda (9n) bile trendline donanımında itibaren standart olan anahtar için 200 küsür lira para isteniyor. ama araç satıldığı için, doğuş nasıl daha fazla kar yaparım düşüncesinde herhalde.
  • arkadaşlar 2011 benzinli dsg polo'lar için nasıl fiyatlar veriyor bayiiler. liste fiyatından indirim oranları nedir. 36.800 tl görünüyor liste fiyatı. 34.500 veya 35.000'e alınabilir mi bu araç sizcE?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

arkadaşlar 2011 benzinli dsg polo'lar için nasıl fiyatlar veriyor bayiiler. liste fiyatından indirim oranları nedir. 36.800 tl görünüyor liste fiyatı. 34.500 veya 35.000'e alınabilir mi bu araç sizcE?

Olabilir. Geçen gün forumda Ford Focus'ların liste fiyatını paylaşan bir arkadaş vardı. Dediğine göre liste fiyatlarından sıkı bir pazarlık ile 1-2 milyar daha ucuza satın alınabiliniyormuş.
    Hatta sıfır araçların liste fiyatlarının pazalıksız olduğunu iddaa edenler yorum yapmasın gibisinden bir cümle bile yazmıştı.

Bana sorucak olursanız 35-36.000 Tl edicek bir araç değil Polo. Yanlış anlamayın bizdede Polo var ancak fiyatı bence pahalı...
    VW'nin en basit aracı olan Polo'nun fiyatları 35.36.000 TL ise sıfır km VW almak ciddi bir imkan meselesi

• yok ben zaten polo düşünmüyorum. aslında şu zamlardan önce bir ara düşünmüştüm ama bu donanım seviyesinde bu fiyatlarla para vermek abes bence de. azcık satışlar iyi gidince gümletiyorlar fiyatları. 36.800 hız sabitleyici + arka park sensörü + sinyalli ayna + disk / disk fren + yan hava yastıkları koysalar o zaman eder bu parayı :) ee benimki de olmayacak duaya amin demek sanırım.
  • Şöyle bir şey gördüm, bakalım ilerki günlerde ortaya çıkacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M42 -- 10 Eylül 2010; 14:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M42

Şöyle bir şey gördüm, bakalım ilerki günlerde ortaya çıkacak mı?

1,2 tsı satışa cıktımıki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrvw

2011 model yeni gelen araçlarda arka disk fren yerine kampana varmış, ayrıca ön koltuk altlarındaki çekmeceler yokmuş doğru mudur? kimse bahsetmemiş sadece yeni eklenen deri direksiyondan bahsedilmiş ama eksikliklerden bahsetmek bence daha önemli. doğuş oto fiyatı arttırmakla kalmayıp donanımı düşürüyor, hem de güvenlik ile ilgili bir donanım. ayrıca yazmadan geçemeyeceğim 2002-2003 model pololarda (9n) bile trendline donanımında itibaren standart olan anahtar için 200 küsür lira para isteniyor. ama araç satıldığı için, doğuş nasıl daha fazla kar yaparım düşüncesinde herhalde.

Anahtar için ekstra para istendiğini nereden duyduysan yanlış duymuşsun.Ben alırken kimse anahtar parası falan istemedi ayrıca...

• quote:

Orijinalden alıntı: M42

Şöyle bir şey gördüm, bakalım ilerki günlerde ortaya çıkacak mı?

Burda yazan fiyat 1.2 tsi ve dsg için gerçek mi
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.