Şimdi Ara

Vw polo yanık kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aracım Vw polo 1.4 tdi. Dün otomobille giderken camlar da açıktı ve burnuma yanık plastiğimsi bir koku geldi. Dışarıdan geliyor sandım fakat arabayı parkedince sol lastiğe doğru bir koku geldiğini anladım. Bugün de tekrar baktım o bölgeye ve aracın altına da baktım ve şu şekilde olduğunu gördüm oranın. Sizce sorun ne olabilir ?

Vw polo yanık kokusu Vw polo yanık kokusuVw polo yanık kokusuVw polo yanık kokusu

• Yağ ve suda sorun var mı ?
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    hocam araç daha 2500 kmde. Yağ veya su uyarısı vermedi. Onlarda sorun olduğunu sanmıyorum. Motor suyuna da bakmıştım yeterli seviyedeydi
  • Arkadaşın aracında oldu hatta baya panik yaptı. Ustaya götürdük hemen, altına egzoza poşet yapışmış 3-4 hafta geçmez dedi :) Sizdeki aynı durum mu bilemiyorum ancak fikir vermesi açısından yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: halley12

hocam araç daha 2500 kmde. Yağ veya su uyarısı vermedi. Onlarda sorun olduğunu sanmıyorum. Motor suyuna da bakmıştım yeterli seviyedeydi

forumda konu açmadan önce sanayiye götürseydin daha etkili sonuç alırdın.
    sonuçta sıfır aracın var. senden en fazla 20 lira lifte çıkartma parası alırlar.
    bu işler şakaya gelmez...
  • quote:

Yeni ve garantideki aracı servise niye götürmüyorsunuz? Lifte alır bakarlar.
  • @Panthér

Zaten servise götürecektim fakat şuan aracı çalıştırmakta bile tereddüt ediyorum. O yüzden sordum soruyu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 3 klimadan koku geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@Panthér

Zaten servise götürecektim fakat şuan aracı çalıştırmakta bile tereddüt ediyorum. O yüzden sordum soruyu.

bakınız, xxx marka aracın kendi fan sayfası var diyelim.
    diyelim ki bu renault olsun. renault forumlarına takılan ustalaşmış insanlar var, onlara bile sorsanız bilemezler.
    bu sanal ortam gerçekten boş ve balon bir ortamdır.
    sizi hep yanlış yönlendirirler.
    sanayideki en kötü usta bile bu forumlardan daha mantıklı ve çok daha bilgilidir.

kendi adıma söylüyorum, internetten araştırdıklarım, sanayideki ustalara destek değil köstek oluyor.
    internette yazanları zaten usta göz ucuyla göz atmış oluyor.

içinizde ağır kuşku varsa çekici yardımıyla sanayiye ya da servise götürün.
    olmadı ustaya telefon açın öncelikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suleyman111 -- 14 Mayıs 2017; 23:19:22 >

• Suleyman111 S kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkürler
  • quote:

Anladım çok teşekkürler

sana şunuda diyim, benim aracın bir sorunu vardı, bizim usta anlamıyor sandım,
    yeni bir yer olduğu için ustayı bilgisiz sandım. internetten aldığım bilgileri ustaya söyledim. ben ne diyorsam yapıyor parada almıyor böyle bir usta =)
    internetten saçma sapna önerilerle ustaya gitmemiş olsam aracı 1 günde yapacaklardı... bu sefer ustanın işi uzadı benim söylediğim yerlerde hatayı aradı 1 hafta sürdü.
    sorun gene motor beyninde çıkmıştı acemi amatör en kötü usta haklı çıkmıştı, düşün artık. usta hem beni sevdiği için hem paragöz olmadığı için benim tavsiyelerimi dinlemişti. amatörlüğüde bundan =) profösyönel usta tavsiye dinlemeden işini yapması lazım...

yine diyorum sanayideki en amatör usta, sanal alemdekilerden iyidir...
    iyi forumlar.

• Suleyman111 S kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafları servisteki ustaya attım. Her arabada olan kaplama kısım arada koku yapabilir dedi.
  • halley12 H kullanıcısına yanıt
    Araç Dizel Partikül Filtresi temizlemesi yapıyor olabilir.
    Kurumlar yandığı için yanık kokusu da bundan dolayıdır.
    Bu kokuyu aldığınız zaman rolantide araç devrini kontrol edebilirseniz 1.000 RPM olarak gözlemleyebilirsiniz.

DPF ve temizliği hakkında internetten detaylı bilgi edilebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.