Şimdi Ara

VW Scirocco vs Audi A3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha once kullanmıs yada cok iyi bilgiye sahip arkadaslara danısmak istiyorum 2010 birtane Audi A3 1.4 TFSI Ambition tek kapı almak uzereyim tek kapı, aynısından bir arkadasımda kullandım bayıldım aracın yol tutusuna vb 1.4 olmasına ragmen bu TFSI motorlar gercekten cok iddalıymıs, su anda yalnız VW Scirocco da aynı fiyat aralıgında oldugundan kafamı karıstırıyor, benim icin en onemli olan ozelliklerden ikisi; yol tutusu , konfor (sertlik, yumusaklık genel) ve izolasyon. 100km den sonra iceri aldıgı ses. iki arac arasındaki teknik ozellikleri cok iyi biliyorum onları yazmanıza gerek yok :) eger varsa tecrubeleriniz yada onerilerinizi alabilirim ..

ikisinin de ikinci elleri 50.000 TL civari aynı yasda 2010 lar. bu arada; tek kapı şart :) o yuzden GOLF 7 vb dusunmyorum su anda 4 kapı var sadece, tek kapı GOLF 6 da var tipi hic hosuma gitmiyor, VW Scirocco ve Audi A3 1.4 TFSI ambition arasında cok kararsız kaldım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTX275 -- 4 Şubat 2013; 15:41:18 >

• 50bin TL'ye Honda Fn2 TypeR (Taypar-Tayyar) bulabilirsiniz ve bu iki aracı da çok basit modifiyelerle cebinden çıkarır. ikisi arasından kırmızı a3 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

50bin TL'ye Honda Fn2 TypeR (Taypar-Tayyar) bulabilirsiniz ve bu iki aracı da çok basit modifiyelerle cebinden çıkarır. ikisi arasından kırmızı a3 diyorum.

HONDA da listem dısında cok narin araclar :) alman olması şart, Hondanın bide ic dizaynlarını sevmiyorum ama dışarıdan cok guzel motorlarıda guzel biliyorum saglam uzun omurlu, ama dediğim gibi daha once 1.8T audi Sport ve BMW 3.20i E46 arac sahibi oldugum icin japon lara pek ilgi duymuyorum, bide bildiğim kadarıyla HONDA lar iceriye cok ses alıyorlar en nefret ettiğim şeydir
  • Subaru İmpreza ellerine verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Subaru İmpreza ellerine verir.

rally yapmıcam :) kafi duzeyde performans yeterli, alman otomobili şart .:) ve sadece bu iki secenek arasında bilgi istiyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX275

quote:

rally yapmıcam :) kafi duzeyde performans yeterli, alman otomobili şart .:) ve sadece bu iki secenek arasında bilgi istiyorum ..

Uzun vadede kullanacağınız için Alman arabası önermem çünkü Alman arabalarının bakımı vs. çok pahalıdır.

BMW Mercedes Audi gibi spor arabalar motor dağıttıklarında ki hız yapınca motor daha çabuk dağılır evi yurdu satar motora yatırırısın.

O yüzden uzun vadede Japon , Kore , Amerikan arabaları daha iyi.

+ Subaru sadece rally değil sokak yarışındada 1 numaradır. Rollingde herkesin eline verebilir.

• Scirocco 1 Tık önde bence sonuçta ikisindede aynı motor var çoğunluk aynı parça kullanılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Honda Civic vs Wv golf
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: NCL

Scirocco 1 Tık önde bence sonuçta ikisindede aynı motor var çoğunluk aynı parça kullanılıyor

performans olarak kesinlile bir tık onde, biri 122 HP diger 160HP onun dısında aynı motoru kullanıyorlar, birde kasa farklı ama ikiside aynı muhendislik oldugundan benzer cok ozellik var konsolda. fakat hangisi daha yumusak, ve yalıtımı iyi o beni merak ettiriyor onuda ikisinide kullanmıs arkadaslardan ogrenebiliriz..yadabirini :) ben Audi A3 gecen hafta kullandım sahilden yesilkoye kadar bastım 2010 tek kapı A3 1.4 TFSI gercekten muthisdi yol tutusu vb cok begendim ama acıkcası beygiri biraz az gibi aynı fiyata alternatif ararken bu scirocco carptı gozume
  • Scirocco derim
  • audi a3
  • Performans olarak Scirocco daha önde bunu söyleyebilirim yalıtım olarakda güzel 160'tan sonra biraz rüzgar sesi almaya başlıyor ancak çok aşırı derecede değil bunun yanında konfor olarak benim aracımda spor yay vs. olmadığı için konforundan memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Performans olarak Scirocco daha önde bunu söyleyebilirim yalıtım olarakda güzel 160'tan sonra biraz rüzgar sesi almaya başlıyor ancak çok aşırı derecede değil bunun yanında konfor olarak benim aracımda spor yay vs. olmadığı için konforundan memnunum.

sizde sanırım Scirocco var? 1.4 TSI 160hp olan standard model mi yoksa 2.0 TSI olan mı? birde otomatikmi otomatik ise sehir ici normal kullanım ortalama yakıt tuketiminiz nedir assa yukarı? 160 dan sonra iceri ses alabilir bir miktar o normal, ancak BMW , Mercedes gibi markaların ust sınıf sedan ları bunu engelliyebilir 240km hıza kadar, ama bazı araclar vardırki iyi bilirsiniz 90dan sonra kaput yok gibi motor kucagınızda gidersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX275

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Performans olarak Scirocco daha önde bunu söyleyebilirim yalıtım olarakda güzel 160'tan sonra biraz rüzgar sesi almaya başlıyor ancak çok aşırı derecede değil bunun yanında konfor olarak benim aracımda spor yay vs. olmadığı için konforundan memnunum.

sizde sanırım Scirocco var? 1.4 TSI 160hp olan standard model mi yoksa 2.0 TSI olan mı? birde otomatikmi otomatik ise sehir ici normal kullanım ortalama yakıt tuketiminiz nedir assa yukarı? 160 dan sonra iceri ses alabilir bir miktar o normal, ancak BMW , Mercedes gibi markaların ust sınıf sedan ları bunu engelliyebilir 240km hıza kadar, ama bazı araclar vardırki iyi bilirsiniz 90dan sonra kaput yok gibi motor kucagınızda gidersiniz.

Vw Scirocco var 1.4 TSI 160ps ancak DSG değil yakıt tüketimi normal kullanımda 9-10 lt arası oynuyor ancak performanslı kullanımda 14'leri görebiliyor.Yalıtımı evet bir BMW 5 serisi veya MB S class kadar iddialı değil ancak spor bir araç için bence yeterli bahsettiğiniz 90'dan sonra arabanın her yerinin ritim tutması olayı şahin doğanlarda sık görülen bir olay bu kadar para veripde okadar ses alan ve sıkıntı yaratan bir pek ilgi görmez sanki.

• Scirocco derim.
  • Scirocco
  • Scirocco A3 kasa değiştiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.