Şimdi Ara

!!! VW TOUAREG Mİ İNFİNİTİ FX30DS Mİ? !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÇOK ZOR Bİ KARŞILAŞTIRMA AMA FX30 MU TOUAREG Mİ? TİP OLSUN, SÜRÜŞ OLSUN, DONANIM OLSUN, SATIŞ OLSUN VS SİZCE HANGİSİ KAZANIR??
     !!! VW TOUAREG Mİ İNFİNİTİ FX30DS Mİ? !!!! !!! VW TOUAREG Mİ İNFİNİTİ FX30DS Mİ? !!!! !!! VW TOUAREG Mİ İNFİNİTİ FX30DS Mİ? !!!! !!! VW TOUAREG Mİ İNFİNİTİ FX30DS Mİ? !!!! !!! VW TOUAREG Mİ İNFİNİTİ FX30DS Mİ? !!!! !!! VW TOUAREG Mİ İNFİNİTİ FX30DS Mİ? !!!!

• Güncel aracınız nedir?

Edit: Vay arkadaş ya, bana ait olan şu ufacık kutuya reklam vermeyin bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 8 Temmuz 2013; 17:28:28 >
  • İkiside güzel araç fakat Vw daha yeni bir araç ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAltuns -- 8 Temmuz 2013; 17:52:10 >
  • range rover evoq veya kasa problem olmazzzsa sport veya mercedes ml audi q7 yani ne fx ne de toreg
  • ilginç bir kıyaslama range alır yoluma bakardım
  • infinity daha çok asfalt tarzı bir araç gibi duruyor toureg araziye daha yakın.ikiside güzel araçlar tercih yapmak zor.ama bana sorarsan ikisinede para vermem gider dodge ram veya ford raptor alırdım.
  • mitsubishici_meric M kullanıcısına yanıt
    Bence karar vermek hiçde zor değil. Çünkü tasarım konusunda tartışmasız infiniti derim. ama iş tasarımla bitmiyor işte bu yüzden VW. VW dedim çünkü kullanım maliyetleri daha düşük yedek parça , servis VB. konularda vw infinitiye büyük üstünlük kurmuş durumda(en azından ülkemizde böyle) kısacası çok param varsa FX30 ama bütçeme dikkat etmem gerekiyorsa Touareg derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda hrv mi crv mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize teşekkür ederim verdiğiniz bilgiden dolayı RANGE ROVER SPORT'a karar verdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishici_meric

Hepinize teşekkür ederim verdiğiniz bilgiden dolayı RANGE ROVER SPORT'a karar verdik.

Sağlam karar.Güzel araba gerçekten.Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishici_meric

Hepinize teşekkür ederim verdiğiniz bilgiden dolayı RANGE ROVER SPORT'a karar verdik.

Alınca foto isteriz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.