Şimdi Ara

Vw Transporter T4 kurum temizliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar. T4 kasa transporter(1997 - 2001) 2.5 tdi modellerinde kurum temizliği hangi aralıklarla yapılır ve maliyeti ne kadardır. Bilgilendirirseniz sevinirim...

• selam arkadaşım bunun bir aralagı yok araç nezaman isterse.ama artık türkiyede yakıtlar düzeldi ve kolay kolay kurum yapmazlar.ayrıca kurum yapmaması için egr valfini kapattırabilirsiniz.eger araç kurum yaparsa sabah çalışmaz hantallaşır ve duman atar.t4 kasayı özellikle devirli kullanmanız gerekir.efsane araçtır ben 300.000 km yaptım.hiç unutamam gerçekten makinadır sorunsuzdur.ah ah eski günler ah..saygılar..
  • sabah marş yaptığınızda çalışmamaya başlarsa kurum temizliği aklınıza gelmelidir. Tam bir KM si yok. Ama türkiyede yakıtların temizliği ile ilgili olarak ben alparslan03 arkadaşıma katılamayacağım. Avrupa standartına ulaşmamıza daha çok var malesef. Sabah geç çalışma kızdırmadan veya marştan değilse büyük oranda kurumdur. Çekişi düşüklüğüde yaratır. Yaptırdıktan sonra farkı gerçekten hissedersiniz. T4 efsanedir gerçekten :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNEBİLİR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.