Şimdi Ara

VW Türkiye'de 2 modelin satışını durdurdu !!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
7.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Duratec

Ülkemiz yine göstermelik bir iş yapmış. Görende dünyanın en çevreci ülkesiyiz,çevre konusunda çok duyarlıyız falan filan zanneder. Ben size söyleyim sadece ÖZENTİYİZ. Daha ağaç dikmeyi bilmeyen bir milletiz kara dumanla gezen dolmuş,otobüs,kamyon,tırlardan bahsetmiyorum bile.. Kömür tüketimini hiç araştıran oldumu Türkiyenin deli gibi kömür yakıyoruz hala.. İşte göstermelik bir iş yapmış DEVLETİMİZ teşekkür ve tebrik ederiz kendilerini.. Çevre konusunda çok duyarlı bir ülkeyiz çünkü hiç yerlere çöp bile atmayız aa bakın sokaklara tertemiz , bakın havaya tertemiz , denizlerimiz hele ? hiç atık atmayız tertemiz... çöp yığınları filanda yok ülkemizde..

Sadece gülüyorum.. ülke olarak TROLL üz , özentiliğimiz çok komik... Burada hoplayıp zıplayıp '' vw satışları yasaklanmış ehehehehe'' diyen ergenler dahada komik.. Onları etkileyen ne var onuda anlamak ayrı güç.. Vw az satsa noolur çok satsa nolur sizene ? hissenizmi var ? rakip firmalardan biri babanızamı ait ? Gerçekten hep beraber çok komiğiz.

Sorma aga. Hele şu dizilerde yabancılar gibi ayakkabılarla eve girmeler yok mu? Sorsan %50'den fazlası yırtık çorap-donla dolaşır. Bir de sokaklarımız tertemizmiş gibi. Temizlik imandan gelir sözü de Avrupa & Amerika gibi gelişmiş ülkeler için yazılmış sanki. Bu millet bu kadar ileride mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beter olsun *bneler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 21 Ekim 2015; 16:23:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

söylediklerinize katılıyorum.Türkiyede tamamen nakit geri ödeme işi gönüllü olarak imkansız görünüyor.ancak mahkeme kararı ile olabilir.ama tabiki bir değer kaybı söz konusu.100bin tl ye alınmış bir araca 4 sene sonra 100bin tl değer biçilemez.değer kaybı hesaplanır ve mağduriyet bu şekilde giderilir.bilemiyoruz şuan bekleyip göreceğiz.temennim vw araç sahibi arkadaşların mağdur olmaması yönündedir.

Emsal bedelden kastım şudur;

Elbette sizin dediğiniz gibi 2000 model bir araç için 2015 model araç bedeli kullanıcıya ödenmez.
    Doğuş grubunun kendi ikinci el satış hizmetleri departmanına sahip olduğunu düşünüyorum.
    Pek çok sigorta şirketi ile dirsek temasında olduklarını ve ikinci el araç konusunda epeyce tecrübeye sahip bir filoya sahip
    olduklarını düşünecek olursak;

Müdür telefonu açar ve ikinci el departmanına bağlanır ve yetkili kişiden geri gelen atıyorum 2010 model 1.6 tdi golf için emsal bedel çıkarmasını ister ve bu arkadaş da araştırmasını fiyat aldığı yerlerin bazal ortalamasını alarak hesaplar. (galericilerden veya sigorta şirketlerinden edinirler bu fiyatları genelde) ve emsal bedel buna göre belirlenir.

Kullanıcı 2015 model 1.6 tdi golf isterse de derler ki;

Aracınızın güncel piyasa değeri 40.000 TL
    Bizim aracımızın 0 km'si ise 80.000 TL

aradaki farkı ödemeyi taahhüt ediyorsanız aracınızı yenileyebiliriz.

şeklinde gelişir.

Elbette dediğiniz gibi birşey söz konusu dahi olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

@master135

Diğer modellerin satışı neden dursun. EU 5 motor sadece Caddy ve Jetta'da var diğerleri zaten EU6 ile geliyor. Onları da bundan sonra EU6 motor ile satacaklar olay bu kadar basit,batacak,mıçacak,bir daha araba satamayacak falan hikaye bunlar. Ben eski modelleri bile geri çağıracaklarını sanmıyorum çağırsalar da üfürükten birkaç işlem yapıp hallettik deyip yollarlar.

keşke biraz konuya vakif olsaydınız. eu5 motor 2008 2014 model passat golf tiguan caddy ve jetta da alayinda var.apartmanımızın onunde 3 tane passat var.şasi numarasından onlarıda sorgulattim.3. dede ea 189 kodlu euro 5 motor var.hepsi stokları bitirilince acıklancak.ve geri cagırılacak.

Ya onu mu diyorum kardeşim şu an ''0'' olarak satılan Golf'te Passat'ta Tiguan'da var mı bu EU5 zımbırtısı? Yok. Adam neden durdursun o zaman satışını onu diyorum, sadece 2015 Jetta ve Caddy'de var,eski sattıklarını çağırır çağırmaz o beni enterese etmez, sözüm ''bütün modellerin satışı duracak'' diyenlereydi.

• Türkiyenin her ne kadar vergi kaybı olmasa da
    vatandaşlarına yanlış bilgi vererek kandırarak satış yapan bir markaya karşı
    bakan beyin mesafeli durması hatta hukuki çerçevede vatandaşlarına destek çıkacak açıklamalar yapması gerekirdi kanımca.
    Bu ürünler hileyle satılan bence ayıplı mallardır; kullanıcılarının da tazminat isteme hakkı doğar diye düşünüyorum.
  • Keyfe kedee satılıktırcılar düşünsün

• quote:

Orijinalden alıntı: behzatd

Türkiyenin her ne kadar vergi kaybı olmasa da
    vatandaşlarına yanlış bilgi vererek kandırarak satış yapan bir markaya karşı
    bakan beyin mesafeli durması hatta hukuki çerçevede vatandaşlarına destek çıkacak açıklamalar yapması gerekirdi kanımca.
    Bu ürünler hileyle satılan bence ayıplı mallardır; kullanıcılarının da tazminat isteme hakkı doğar diye düşünüyorum.

işin komik tarafıda nedir biliyormusunuz?2015 model caddy ler satış temsilcileri tarafından sorun yok bu modelde yeni kasa filan diye sattılar.ama simdi satışı durunca o modellerinde arkadasında durmuyorlar.onlardada cıktı.bizzat sahit oldum 2015 modeli satarken 2014 modeli kotuler tarzında anlatıyordu .yok efendim egsozu soldaymista yeni beyin filan varmısta.simdi aynı nane 2015 modelde de var.ne yapsın 2015 model caddy sahibi adam.kafayi yer.ve doğuş hala kimseden korkmadan utanmadan insanları hala kandiriyor.stok bitirdigi modele satışını durdurduk diye devleti ve insanları kandiriyorlar.cok büyük isler donuyor cok.aslında insanların vw i(doğuşu) protesto yürüyüşü düzenlemesi lazım.adamlar insanlara bile bile magdur edicek motor satmış yahu.azıcıkda zarar et ne olur ki.illa elinden cıkarcaksın diye kandırmanın anlamı nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Beter olsun *bneler

Hey dostum bu cevap bir harikaydı :)

• Benzinli dizel fark etmeksizin ikinci el fiyatına 8-10 bin tl ekleyenler,yiyorsa şimdi 5 daha koyup satın.

• Başlıkta: VW Türkiye satışlarını durdurdu
    Konuda: Türkiye VW satışlarını durdurdu

senin olmayan aklına..
  • yazık gerçekten. karakterli duruş -hele ki böyle prestijli bir markada- herşeyden önce gelmeli. ama maalesef ki biz de tepki koymayı bilmiyoruz, yanlışa yanlış demiyoruz, sineye çekiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Benzinli dizel fark etmeksizin ikinci el fiyatına 8-10 bin tl ekleyenler,yiyorsa şimdi 5 daha koyup satın.

allah akıl fikir versin.magdur insanın durumuna uzulecegine zevk aliyorsan tedaviye ihtiyacin vardir.
  • The Schuey kullanıcısına yanıt
    Bütün modelleri satışı motor hatasından değil.itibar zedelenmesinden gelen baskılar sonucu durması yorumu yapıldı.şöyle düşünün.2 hafta önce hatalı araç yok dendi.şimdi jetta caddy diyor.ertesi gün başka bir sebepten golf ve passat demeyecekleri ne malum.jetta ve caddyler için de temiz denmişti.Yani varsayım net birşey yok.
  • Güzel yorum..
  • utopiaa U kullanıcısına yanıt
    Bütün konuda sadece buna mı takıldın.Tr de vw kim doğuş.Türkiyeden kasıt ne? doğuş.kaybol bebe
  • Hocam arkadaş mağdura dememiş bence.bakın ikinci el fiyatına yani ederine 8-10 bin ekleyenlere söylemiş.bunda kötü bir şey göremedim.sizin bizim gibi kullanıcılara değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

Bütün konuda sadece buna mı takıldın.Tr de vw kim doğuş.Türkiyeden kasıt ne? doğuş.kaybol bebe

muhattap olmaya gerek bile yok
  • VW şüphesiz dünyanın en kaliteli 3. otomobil markasıdır.

1. BMW 2. Mercedes 3. VW
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Benzinli dizel fark etmeksizin ikinci el fiyatına 8-10 bin tl ekleyenler,yiyorsa şimdi 5 daha koyup satın.

allah akıl fikir versin.magdur insanın durumuna uzulecegine zevk aliyorsan tedaviye ihtiyacin vardir.

2. El vw e sifirindan fazla fiyat cekenler icin yorumunuz yok sanirim. Piyasanin anasini aglattilar, halen magduruz.

Lafim aracinin ederinden cok fazlasini isteyip, piyasayi yukseltenleredir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Kardeşlerim gelin bakalim şöyle,millete aldirirken iyi,rezillik patlayınca kayıp,olmuyor ayiptir

Şu bakış acına sadece gülüyorum. Daha geçen seni burada DSG konusunda uyarmıştım.
    Millete aldırırken derken benim jetta'yı inatla veya caddy'yi inatla burada kime önerdim al al diye ?
    Rezillik zaten ortada bunu inkar eden mi var. Kaçtığım falanda yok forumdan uzak durmaya çalışıyorum eski samimi ortamı yok. Herkes sanalcı şuraya şuanda yazan kişilerin çoğusu ne olduğu belli olmayan ahkam kesen insanlar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.