Şimdi Ara

VW Türkiye'de 2 modelin satışını durdurdu !!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
7.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle belirtelim VW gün itibari ile dolandırıcılık yapmıştır. Konuyu farklı bir örnekle izah edelim, emisyonu beyandan farklı olan bir aracın 9 hava yastığı yerine 3 hava yastığı da olabilir ve bu durum birgün şans eseri ortaya çıkana kadar da belirlenemez.

Mevcut durumda Doğuş'un gönüllü olarak Jetta ve Caddy satışını durdurması bir yalandır. Euro 5 1.6 TDI ve 2.0 TDI tüm motorlar şu anda VW üretim tesislerinde güncellenmekte vu mevcut durumda bu araçların çıkışları yapılmamakta. Yani Doğuş bu araçları ithal edemediği için satışını durdurdu. Ayrıca Tip onay belgeleri de iptal edilmiş durumda..

VW kullanıcıları için durumum çok üzücü olduğunun farkındayım sonuçta dolandırıldılar ve haklarını kanuni tüm yöntemleri kullanarak aramalılar.
  • Benim merak ettiğim filolarında çok fazla Jetta olan şirketler bu araçları değiştirecek mi? Mesela Bayer, Siemens, Bosch gibi çoğu Alman şirketinin filosunda en çok bulunan araç Jetta.
  • Yeni sistem sorunsuz dsg diyordu Dsg yi bedavaya çözüyordu bakalım serviste ne yapacaklarını da açıklayacak mı
    Biz onu misafirlikle birakmayiz rahat olun siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bildircan

quote:

Orijinalden alıntı: master135

Bütün konuda sadece buna mı takıldın.Tr de vw kim doğuş.Türkiyeden kasıt ne? doğuş.kaybol bebe

muhattap olmaya gerek bile yok

zaten sana yazmadığım için muhattap olamazsın. haydii YAALLLAHHHHHHHH
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

Bütün konuda sadece buna mı takıldın.Tr de vw kim doğuş.Türkiyeden kasıt ne? doğuş.kaybol bebe

Klavye delikanlısı seni
  • Ama kapıları tok kapanıyor
  • r0x kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardcore Tecavüz başladı, devamı Coming Soon
  • Adamlar durdursa nolur durdurmasa nolur, alan alır birşekilde. Mesele buna duyarlı olan toplumun birlikte mantıklı hareket etmesi. Böyle bir markadan araç almak bana enayimiş hissi yaratır, adamlar dünyayı kandırmış, bunu itiraf etmiş hemde. Halan alan var demeyi bırak savunanlar var. Firmanın kendi avukatları bile bukadar savunmayacaktır firmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorin_

Hardcore Tecavüz başladı, devamı Coming Soon

böyle planetsuzy durumlarına girmemeli
    burası otomobil genel
  • Önümüzde ki dönem zorluk çekeceği kesin ama son araçlar zaten euro 6 diye biliyorum yani sıkıntısız araçlar. Derseniz ki marka değeri düşer, itibari sarsılır şüphesiz ama yine burunlarından kıl aldırmazlar. Yani yıllarca DSG ye rağmen aylarca sıra beklenip araç aldı bu insanlar.

Ben hala inanamıyorum. 6 ay bekleyeceğim zamlı fiyattan araba alacağım ve her km de şanzımanı kucaklama korkusuyla süreceğim. Kimse demesin ki iyi niyet garantisi vs. Servise girmek, servis çalışanlarıyla muhatap olmak derdini anlatmak bile insanı çileden çıkarıyor.

Şimdi bir haber okudum forumda da konusu açılmıştır abd de satışları durdurdu diye.

Zaman gösterecek. Önceden de söyledim Vag grubunun araçlarını almamaya özen gösteriyorum. Aldırmamaya özen gösteriyorum. Baba da başarılı olamadık manuel passat aldı ama dostum jette bakıyordu mazda 3 e ikna ettim.

• Arabayı aldığımdan beri sövüyorum. Allah duydu sesimi sonunda... İçimin yağları eridi. Beter olsunlar. Önce otomobil üretmeyi öğrensinler, sonra turbo motor üretmeyi öğrensinler, sonra şanzıman üretmeyi öğrensinler sonra konuşalım...

Hakikaten, VAG'a ne oldu yahu? Golf MK1'i üreten, GTI üreten, Gerçek Scirocco'yu üreten VAG ne ara, ne zaman kabloların, elektroniğin ve ucuz, aşağılık pazarlama oyunlarının içinde kayboldu? Güzel bir markaydı VW. Bir ara ilham veren arabalar yapardı... Bu rezilliğin, biraz düşünüp, nerede yanlış yaptıklarına bir bakıp, gerekirse küçülüp, kaybettikeri karakterlerini geri kazanmalarına vesile olmasını umarım.

Neyse, aklınızda olsun, Türkiye'ye hiç geldi mi bilmiyorum, satılık görürseniz Cabrio Gt86 aramaktayım. Bir diğer seçenek de temiz, az km'de kazasız Miata. Gerçek otomobillere dönüş yapma vakti geldi. Makul fiyatlı denk gelirseniz haberim olsun. A3 cabrio'nun üzerine az birşey konup alınabiliyor bu arabalar. Artık şeker paketi gibi de olsalar, oyuncak araba almayı reddediyorum kardeşim. Delikanlı araba, otomobile bineceğim. Kendim için, yaşı, yılı da önemli değil. Ama bu babama olduğu için, ona önemli. Arıza yapmasın. Yolda kalmasın. 65 yaşında adam. Uğraşmasın.

Kendime de hala manuel impreza 2.0r HB bulamadım ya la! Araba eskidi lan! Hep otomatik hep otomatik... Kendimden geçtim o yüzden. Hatuna 500 bakacağım artık. Tek tük "otomobil" kalmışken keyfini sürelim. Bu VAG gibi karaktersizlikler kalan iyileri de yok edecek kısa zamanda. O yüzden diyorum umarım bu rezillik onlara bir ders olur da, kaybettikleri karakteri bulurlar diye...

• utopiaa U kullanıcısına yanıt
    İşine bak işine.
  • supressor kullanıcısına yanıt
    Premium araçlar yani.tabikide
  • O arabalardaki gerçek değerler tr de uyumusuz değil ki. Turkiye firmaya hiçbirşey yapamaz çünkü değerler sahte de olsa asil değerler tr deki değerlerin altında. O yüzden adamlar gönüllü yapıyor. 😊😊 tr nin ağzına bal çalıyor. Ama turkiyede bi bakanin tesekkur etmesi gönüllü demesi tr nin bir firmaya karşı bile aciz olduğunu gösteriyor.

Turkiye öyle denildiği gibi büyük bir ülke olsaydi firmaya karşı resti çeker. Sen benim halkimi kandirdin para kazandin der yaptırım uygulardi.

Ama nerdeeee. Gerçekten büyük bir ülke olmadık. Yerli arabayı dedik onu bile yabancı firma yapacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman bakanı çıkıyor.dünya pazarındaki açgözlülüğün bir sonucu bu.cezalardan sonra vw eski vw olamayacak diyor.kendi ülkesinin otomotivde can damarı.dünyaya açılmış büyük bir şirket.ama resti çekiyor.bizim ülkeye bak.distribütör var.markanın yanında hiç birşey.sonuç.hiç bir yaptırım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

oradaki konuşmam hala geçerli,eğer 5 bin 10 bin fatura kesilen adam görürsem direkt seni bulurum
    Hazir bedavaya dsg yaptirabiliyorken belki bu arabalara ne yapilacağinida anlatirsin bizlere aydinlatirsin olmami

Bu arabalara yapılacak bir şey yok geçici olarak satış durdurulmuş. Sorunlu olanları geri çağıracaklar yeni yazılım ile onarılacak bu kadar olay.

sevgili genç arkadaşım yazanlar doğru bu firmanın yükseliş döneminde burada kaba tabirde fink atıp şöyle kalite böyle yapıldı iyi niyet garantileri kol geziyordu

skandal patlak verdi artık herkes misafir haliyle takılır oldu ölü modu gerçeklerle ne zaman yüzleşeceksiniz bunun sonu yok..

biz DSG için yazıp dururken sen buraya iyi niyet garantisi faturaları koymakla meşguldun şimdi adamlar dünyayı dolandırmışlar buna sen ve bizim çevremizde dahil

tutup hakkını arayacak verip veriştirecek yerde daha medeni yazarsam

hakkını aramak varken bir yazılımla halledecekler deyip yine sindirilmiş ve asimile bir toplum bireyini oynuyorsun

bu adamlar ne yapmış sen ve senin gibilere ki seslerini soluklarını kesiyorlar

o söylediğin yazılımı serviste yaptırdığında tüm yasal mahkeme haklarını kaybediyorsun biliyorsun değilmi

bir servise git öğren yada avukata

uzak kalma her daim katıl hakkını

ara aracın babanın olması bu durumu değiştirmez.

fanboy olarak lanse edilen sayılı kişilerdensin

bir duruşun olsun.

Benim yorumumu hangi cevaba istinaden verdiğime bakmanızı öneririm. Ben bu yapılan hilenin savunulur tarafı olmadığını her zaman dile getiriyorum ve getiririmde.
    Ayrıca yapılan bir yazılım ile nasıl bir yasal hak kaybı oluyor bir firma bu skandal üzerine bunu yapmaya cesaret edebilir mi kim nereden çıkardı bunu ?

Beni siz fanboy olarak görüyorsunuz ben her zaman çıkıp her şeyi açık açık konuşup belgeleri ile attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 22 Ekim 2015; 16:51:41 >

• bu araba işlerinden pek anlamıyorum babamın caddy model arabası var şu arkası büyük pikap gibi olanlardan yani normal düz araba gibi olan değil kaç motor bilmiyorum dizel olması lazım piyasası çok etkileniyormu bu durumda
  • Standart emisyon değerleri içerisinde olmayan araçlara 1932 tl ceza kesiliyor. Yarın bir gün emisyon ölçüm standartları değişirse o zaman görürsünüz ikinci elini, sıfırını. Kusura bakmayın ancak burada marka savunuculuğunun lüzumu yok, doğayı, doğamızı, havamızı kirletiyorlar. Benim değil hepimizin havası, doğası. Bunu anlamak için illa profesör mü olmak lazım? Buna karşı çıkacağınıza hala saçma sapan argümanlar sunuyorsunuz. Müşteri olarak siz de kandırılmışsınız hala bi şey olmazcılığa getiriyosunuz. Ama yarın çıkıp otomobiller emisyonua göre vergilendirilsin, avrupa gibi olsun da dersiniz. Onu ne yüzle söyleyeceksiniz peki o zaman?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.