Şimdi Ara

VW Türkiye'de 2 modelin satışını durdurdu !!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
7.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geride kalmış.ilk sıraya koysaydınız :)
  • oradaki konuşmam hala geçerli,eğer 5 bin 10 bin fatura kesilen adam görürsem direkt seni bulurum
    Hazir bedavaya dsg yaptirabiliyorken belki bu arabalara ne yapilacağinida anlatirsin bizlere aydinlatirsin olmami
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

oradaki konuşmam hala geçerli,eğer 5 bin 10 bin fatura kesilen adam görürsem direkt seni bulurum
    Hazir bedavaya dsg yaptirabiliyorken belki bu arabalara ne yapilacağinida anlatirsin bizlere aydinlatirsin olmami

Bu arabalara yapılacak bir şey yok geçici olarak satış durdurulmuş. Sorunlu olanları geri çağıracaklar yeni yazılım ile onarılacak bu kadar olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Benzinli dizel fark etmeksizin ikinci el fiyatına 8-10 bin tl ekleyenler,yiyorsa şimdi 5 daha koyup satın.

allah akıl fikir versin.magdur insanın durumuna uzulecegine zevk aliyorsan tedaviye ihtiyacin vardir.

Almaya kalktığımızda biz sıkıntı çekiyorduk,o zaman kimse bize üzülmüyordu? "50 ye alır 58 e satarım yeaa " diyenlerden forumca bunaldık.Fiyat bakmaya korkar olduk.Hergün 500 er artıyordu.Şimdi de arttırıp satsınlar diyorum,nesi yanlış ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BOSS

VW şüphesiz dünyanın en kaliteli 3. otomobil markasıdır.

1. BMW 2. Mercedes 3. VW

Eskiden öyleydi diyeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Benzinli dizel fark etmeksizin ikinci el fiyatına 8-10 bin tl ekleyenler,yiyorsa şimdi 5 daha koyup satın.

allah akıl fikir versin.magdur insanın durumuna uzulecegine zevk aliyorsan tedaviye ihtiyacin vardir.

2. El vw e sifirindan fazla fiyat cekenler icin yorumunuz yok sanirim. Piyasanin anasini aglattilar, halen magduruz.

Lafim aracinin ederinden cok fazlasini isteyip, piyasayi yukseltenleredir.

Aynısını anlatmaya çalıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -BOSS

VW şüphesiz dünyanın en kaliteli 3. otomobil markasıdır.

1. BMW 2. Mercedes 3. VW

afedersin ama bmw hic bir zaman mercedes i gecemedi.gecemiycekde boyle giderse.mercedes ile bmw arasında 2 gomlek fark var kardesim.sanırım gencsin heyecanlısında bmw yi 1. ye koymuşsun.bmw once sıkıntılıve devamli arizalanan ozelliklerini dogru durust yapsın. sıralamanda tam bir fail.

1.mercedes 2. bmw 3. audi olucaktı. vw ne arıyor orada.
  • yazilimi anlat yazilimi,ne yapacaklar arabaya?
  • Bende 2013 model caddy var 2014 yılında 50.000tl verip doğuştan 0 olarak aldım. Şu an taksidi devam ediyor.
    Arabada sorun yok bana göre. Sorun yok dediğim konfor ve sürüş hissiyatında. Firmanın kandırmış olması sorun. Yani bana göre arabalara suç bulup kötülemek yanlış.

Bir de merak ettiğim konu 2013 Caddy'de de emisyon sorunu var mı?

• Konuyu dağıtmayalım arkadaşlar.bmw mercedes karşılaştırması yapmayalım.vw ne arıyor ordadan devam et dinleyelim
  • Bende şu açıklamayı okumuştum "Ülkemizde vergilendirme emisyon ölçümleri sonucu değerlendirilmediğinden, devletimiz tarafından vw markasına herhangi bir yaptırım da bulunulmayacaktır.". Bu kadar basiretsiz bir devletmiyiz. Bu kadar ürkekmiyiz. Hava bizim havamız değilmi, doğa bizim doğamız değilmi. Bu nasıl ihmalkarlıktır. Bu nasıl değer vermezliktir. Utansınlar. Cidden utansınlar. El ülkeleri milyar dolarları kitlesin, biz konu vw olunca "gönüllü" olalım herşeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Bende şu açıklamayı okumuştum "Ülkemizde vergilendirme emisyon ölçümleri sonucu değerlendirilmediğinden, devletimiz tarafından vw markasına herhangi bir yaptırım da bulunulmayacaktır.". Bu kadar basiretsiz bir devletmiyiz. Bu kadar ürkekmiyiz. Hava bizim havamız değilmi, doğa bizim doğamız değilmi. Bu nasıl ihmalkarlıktır. Bu nasıl değer vermezliktir. Utansınlar. Cidden utansınlar. El ülkeleri milyar dolarları kitlesin, biz konu vw olunca "gönüllü" olalım herşeye.

vw e gelene kadar once kara duman atan minibusleri kamyonları denetlesinler.avrupada onlarda denetleniyor vw de denetleniyor.ama tr ye gelince kara duman atan kamyon cirit atacak.vw havayi zehirliyiiiii trafikten cekin denilecek .oldu canım.
  • Hepsinin denetlenmesi gerekiyor, ilk olarak devletin sanayiide egsoz emisyon ölçümlerinde titiz olması gerekiyor. Bir dönem kastamonu tarafından girip iç anadoluda gezerken yollarda 10 numara yağ tabelalarından başka birşey göremezdiniz. Yine şu an durum daha iyi. Ancak eleştirdiğim, büyük ülkeler bu kadar yaptırımda bulunurken, bizim koskoca bakanın çıkıp biz vergiyi emisyon ile değerlendirmiyoruz bu yüzden havamızı kirleten vw ye bir yaptırımımız yok diyemez.
  • Gönüllü filan diyoda hikaye o gönüllü işi
    Devlet bastirmistir satmayacaksin diye
    Velhasıl ikinci elde jetta Caddy dizel alınmaz .
    Ilerleyen günlerde Muayene de bunları büyük sıkıntılar bekliyor
    Bakalım firma ne yapacak geri mi cagiracak bişiler mi ekleyecekler araçlara
    Çok sıkıntılı şükür ki jetta m filan yok
    Satsan satamazsin istediğin paraya

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTsubasaOhzora

Gönüllü filan diyoda hikaye o gönüllü işi
    Devlet bastirmistir satmayacaksin diye
    Velhasıl ikinci elde jetta Caddy dizel alınmaz .
    Ilerleyen günlerde Muayene de bunları büyük sıkıntılar bekliyor
    Bakalım firma ne yapacak geri mi cagiracak bişiler mi ekleyecekler araçlara
    Çok sıkıntılı şükür ki jetta m filan yok
    Satsan satamazsin istediğin paraya

2 ay once gittigim muane aklıma geldi.2014 model aracımın ilk muanesiydi.egsoz alına gittim adam onayi verdi gectim.bakmadi bile.bi sıkıntı yok dimi diye sordum.bu araclarda hicbişey cıkmaz abi. dedi.bakmadi bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Ülkemiz yine göstermelik bir iş yapmış. Görende dünyanın en çevreci ülkesiyiz,çevre konusunda çok duyarlıyız falan filan zanneder. Ben size söyleyim sadece ÖZENTİYİZ. Daha ağaç dikmeyi bilmeyen bir milletiz kara dumanla gezen dolmuş,otobüs,kamyon,tırlardan bahsetmiyorum bile.. Kömür tüketimini hiç araştıran oldumu Türkiyenin deli gibi kömür yakıyoruz hala.. İşte göstermelik bir iş yapmış DEVLETİMİZ teşekkür ve tebrik ederiz kendilerini.. Çevre konusunda çok duyarlı bir ülkeyiz çünkü hiç yerlere çöp bile atmayız aa bakın sokaklara tertemiz , bakın havaya tertemiz , denizlerimiz hele ? hiç atık atmayız tertemiz... çöp yığınları filanda yok ülkemizde..

Sadece gülüyorum.. ülke olarak TROLL üz , özentiliğimiz çok komik... Burada hoplayıp zıplayıp '' vw satışları yasaklanmış ehehehehe'' diyen ergenler dahada komik.. Onları etkileyen ne var onuda anlamak ayrı güç.. Vw az satsa noolur çok satsa nolur sizene ? hissenizmi var ? rakip firmalardan biri babanızamı ait ? Gerçekten hep beraber çok komiğiz.

Çevre bilincimiz ve devletin yüzeysel hareketleri konusunda tamamen haklısınız.
    İnsanların bu kadar yüklenmesinin nedeni VW sahiplerinin en az Doğuş Grubu kadar toplumda sevilmemesi. Eline bir kaç kuruş geçen kıroların hemen altına Passat çekip kendini Mercedes S sınıfı kullanıyor zannetmesi, Brezilya üretimi olan Jetta'nın kendi anavatanı Almanyada yılda sadece 940 tane satıp Türkiyede kral muamelesi görmesi vs vs.
    Sayısız araç kullandım, TDI Golf 6'nın yeri ayrıdır ama o DSG bozulup Vosmerle uğraştığım an bu kibirli şerefsizlere küstüm. İmzalatmak istedikleri kağıdı yırtıp attım ve aracı sattım. Mantıklı biri olarak bir daha önünden geçmem. Batarlarsa inan kimse gram üzülmez, çalışanları bile.

• O o zamandi dostum muayene istasyonları şimdi duyar yazılı bişi gelir evrak gelir genelge çıkar burasi Türkiye
    Yarın bişi çıkarırlar illaki
    Ben devlete filan suç bulmuyorum
    Suçlu wv .
    Kendini uyanık sanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

oradaki konuşmam hala geçerli,eğer 5 bin 10 bin fatura kesilen adam görürsem direkt seni bulurum

Bu arabalara yapılacak bir şey yok geçici olarak satış durdurulmuş. Sorunlu olanları geri çağıracaklar yeni yazılım ile onarılacak bu kadar olay.

sevgili genç arkadaşım yazanlar doğru bu firmanın yükseliş döneminde burada kaba tabirde fink atıp şöyle kalite böyle yapıldı iyi niyet garantileri kol geziyordu

skandal patlak verdi artık herkes misafir haliyle takılır oldu ölü modu gerçeklerle ne zaman yüzleşeceksiniz bunun sonu yok..

biz DSG için yazıp dururken sen buraya iyi niyet garantisi faturaları koymakla meşguldun şimdi adamlar dünyayı dolandırmışlar buna sen ve bizim çevremizde dahil

tutup hakkını arayacak verip veriştirecek yerde daha medeni yazarsam

hakkını aramak varken bir yazılımla halledecekler deyip yine sindirilmiş ve asimile bir toplum bireyini oynuyorsun

bu adamlar ne yapmış sen ve senin gibilere ki seslerini soluklarını kesiyorlar

o söylediğin yazılımı serviste yaptırdığında tüm yasal mahkeme haklarını kaybediyorsun biliyorsun değilmi

bir servise git öğren yada avukata

uzak kalma her daim katıl hakkını

ara aracın babanın olması bu durumu değiştirmez.

fanboy olarak lanse edilen sayılı kişilerdensin

bir duruşun olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 21 Ekim 2015; 20:25:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTsubasaOhzora

O o zamandi dostum muayene istasyonları şimdi duyar yazılı bişi gelir evrak gelir genelge çıkar burasi Türkiye
    Yarın bişi çıkarırlar illaki
    Ben devlete filan suç bulmuyorum
    Suçlu wv .
    Kendini uyanık sanıyor

o konuda haklınısız.emin olun vw kullanıcısıda artık hak veriyor.vw aracım var.ama gozumde vw bitmiştir.cebimde param olsun vw kapısının onunden gecmem.giderim doblo ya biderim ama onlarınkini almam.ama 3 5 tl lik bişey de degilki atsan atilmiyor satsan satilmiyor.yıllarca biriktirdigimiz paralarla aldıgımız arabaları ne yapalım benzin dokup yakalımmı?
  • Anro kullanıcısına yanıt
    Sorunlu derken?? Sorun dediğin dolandırıcılık mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.