Şimdi Ara

VW Türkiye'de 2 modelin satışını durdurdu !!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
7.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göstermelik bir hareket.. Sadece reklam amaçlı, ne kadar da çevreye duyarlı ve saygılıyız imajı vermeye çalışıyorlar.
    Oysa kazın ayağı öyle değil.

Türkiyede 1 ocak 2016dan itibaren Eu5 motorlu araç satılamayacak. Golfte passatta falan bu sebeple Eu6 motorlara erkenden geçmişlerdi.
    Şimdi jetta ve caddy zaten 1 ocaktan itibaren satılamayacaktı (Eu5 olduğu için) dolayısıyla aralık gibi falan satışını keseceklerdi. Şimdi ise sadece 1-1,5 ay önce kesmiş oldular. Ama acaip çevreye duyarlı imajı yarattılar.
    Helal olsun korkulur bunlardan..
  • Sen onu bunu birakta servise gelen tdilere napacaklar onu anlat bize.yazilim mazilim öyle çiçekleme kardeş bak açık net soruyorum arabaya NE YAPACAKLAR?
  • nedemek istiyosun biraz açsana 3, dünya münya
  • Benim anlamadığım bu motor vw'nin hemen hemen bütün modellerinde kullanılıyor, neden sadece jetta ve caddy?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt tüketimi verileride hileli.

• Gönüllü olarak üstüne üstlük bademler ceza yaptırımı da uygulamıyor. Ulan adamlar kaç senedir ciğerimizi sömürdü sağlığımızdan çaldı kimsenin umrunda değil! Her işiniz rüşvet, rant, yolsuzluk!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Sen onu bunu birakta servise gelen tdilere napacaklar onu anlat bize.yazilim mazilim öyle çiçekleme kardeş bak açık net soruyorum arabaya NE YAPACAKLAR?

Sen ara sor hani doğuşu aramıştın ya o güzel bilgilerini bizimle aydınlat telefonla bak.
  • yalnızaslan kullanıcısına yanıt
    Butun araclarda kullanilmiyor ama bugun dizel otomatik golfun satisinin durdurulmasini bir dusunsenize.fiyatlar biter.piyasasi coker.suan alistira alistira yapmaya calisiyorlar.ben yakinda golfun de patlayacagini dusunuyorum.

• sen benim lafıma daha doğrusu doğuşun söylediğine inanmayıp bedava dsg tamir ettiriyordun.şimdi arasam bana 20 hp düşürecez diyecekler,belki sen 20 hp arttirirsin olmazmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgürkuaför

nedemek istiyosun biraz açsana 3, dünya münya

Ne demek olacak kendi sağlığına zararlı olsa da ucuza alacağım diye kendini adam yerine koymamak işte
  • quote:

sen benim lafıma daha doğrusu doğuşun söylediğine inanmayıp bedava dsg tamir ettiriyordun.şimdi arasam bana 20 hp düşürecez diyecekler,belki sen 20 hp arttirirsin olmazmi

Sen doğuşu aradığını iddia ettin. Ben sana doğuş imzalı belge getirdim.

Hadi kardeşim iyi forumlar sana.
  • oyle hemen uzamak yok.dogus imzali belgenle gel bi bakalim tidiaylara ne olacak yavuz abine sor

• bedava verseler üzerine atlarsın ama demi istemem yan cebime adamlar araba yapıyoooo senin ülken ne yapmış anca hile hurda nerden çalsak çıpsak sen hangi dünyadasın 5 ci mi + bizim ülkemizde bir sağlık çı bir sağlıkçı görme gitsin herşey güllük gülüstanlık yediğin ekmeğin böreğin çikolatanın ..... bile nasıl sağlıksız otamlarda yapıldını yıllarca seyrettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürkuaför -- 22 Ekim 2015; 14:59:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Benim anlamadığım bu motor vw'nin hemen hemen bütün modellerinde kullanılıyor, neden sadece jetta ve caddy?

hocam cevabı cok basit.vw araclarından sadece jetta ve caddy hala euro 5 motor la uretiliyordu.yani emisyon sıkıntılı model ile.bu aracların stoklarını satarak stoklarını tukettiler.yani bitirdiler.bitirincede yeni model yani euro 6 gelene kadar güüüüüyaa satışı durdurduk dediler.burdada bi aldatmaca var aslında.1 haftaya kadar once satılan araclarda bunlarda sıkıntı yok diyorlardi.simdi satmiyoruz bu modelleri diyorlar.
  • quote:

oyle hemen uzamak yok.dogus imzali belgenle gel bi bakalim tidiaylara ne olacak yavuz abine sor

Uzayan yok ben hep buradayım. Bak bu olaydan geri kalmışsın. VW internetten bir site yayınladı oraya şaşi no girdiğin zaman arabanın bu hileden etkilenip etkilenmediğini anlayabiliyorsun. Biz de bunu denedik ve bizi etkilemiyordu. Ama TÜRKİYE içinde etkilenen arabalarda çıktı.
  • Anro kullanıcısına yanıt
    Sen müşterilerini yıllarca kandırmış bir firmanın sorgulama sistemine itimat edebilirsin ama biz etmiyoruz.Nerden biliyorsun doğru sonuç verdiğini.konuşmak için konuşma.Adamlar kendi açıklarını göz göre göre ortaya çıkaracak değiller.bir çocuk bile bunu anlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

Sen müşterilerini yıllarca kandırmış bir firmanın sorgulama sistemine itimat edebilirsin ama biz etmiyoruz.Nerden biliyorsun doğru sonuç verdiğini.konuşmak için konuşma.Adamlar kendi açıklarını göz göre göre ortaya çıkaracak değiller.bir çocuk bile bunu anlayabilir.

Yahu olaylar artık ortaya çıkmış burada daha ne gibi bir skandala imza atabilir. Sen etmezsen etme kendi aracının emisyon değerini bilmeyen adam gelmiş ahkam kesiyor. Sen nereden bileceksin yalan sonuç verdiğini o siteyi denetimler ile açacaklardır emin ol bir geri çağırmadan etkilenen ve etkilenmeyen araçlar yer alıyor. Motor kodları ortada saçmalamayın. Daha ortada ne açık çıkacak kardeşim her şey ortada şaka gibi yorum yapıyorsun.
    Birader kendi yazdigini bir oku.nerden bileceksin yanlis oldugunu diyosun.sen nerden bileceksin dogru oldugunu.denetlemeden bahsediyorsun.devlet mi yapacak o denetlemeyi.devlet denetleme yapan bir kurum olsaydi bunlari konusuyor bile olmazdik.devlet sadece nasil daha cok vergi alirim onun pesindedir.denetimin falan degil.yazmadan once dusun.iyimser yaklasiyorsun fazlaca.

• quote:

Orijinalden alıntı: master135

Birader kendi yazdigini bir oku.nerden bileceksin yanlis oldugunu diyosun.sen nerden bileceksin dogru oldugunu.denetlemeden bahsediyorsun.devlet mi yapacak o denetlemeyi.devlet denetleme yapan bir kurum olsaydi bunlari konusuyor bile olmazdik.devlet sadece nasil daha cok vergi alirim onun pesindedir.denetimin falan degil.yazmadan once dusun.iyimser yaklasiyorsun fazlaca.

Ben yazarken düşünerek yazıyorum zaten sıkıntı yok. Bu dediğim site TÜRKİYE sitesi değil. Seat Audi ve VW için açılmış sitelerden bahsediyorum. Artık marka olayı toparlamak zorunda Almanya hükümeti baskı yaptı 1 hafta müddet verdi bunlar yapıldı. Hiç bakmadan ön yargı ile sallamasyon konuşuyorsun.

Ama sen bunu bile bilmeden Türkiye ile ilgili olduğunu sandın işte açık ortada bu olay hakkındaki bilgin.

http://www.volkswagen.co.uk/owners/dieselinfo
    http://www.audi.co.uk/content/audi/owners-area/emissions.html
    http://www.skoda.co.uk/owners/dieselinfo/pages/check-your-vehicle.aspx

Bu arada tekrar kodu girdim şaşi ve bizde etkileniyormuşuz. İlk çıktığı zamanlarda bize zaten 1 hafta sonra tekrar denemenizi öneririz demişlerdi. Tekrar denedim ve sorun çıktı. Şimdi yalan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 22 Ekim 2015; 17:57:18 >

Hocam fikirler değişir.Bakış açısı farklı herkesin.Uzar bu konuşma.Umarım sen ve herhangi bir vw sahibi arkadaş mağdur olmaz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.