Şimdi Ara

w-lan neki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu wlan nedir ya? anlayamadim, izah edebilrmisiniz. nasil isliyor neye yariyor? bizim turkiyede konusurken kullandigimiz lan olmadigi kesin yani örnegin git lan gel lan derken kullandigimiz lan.

• wireless Local Area Network
    yani kablosuz veri alışverişi internet gibi...
  • Wireless Fidelity (WI-FI) kablosuz veri iletişimi sağlayan bir teknolojidir. WI-FI ile hotspot diye tabir ettiğimiz internete bağlanma noktalarında internete kablolar olmadan bağlanabilir; WI-FI destekli iki cihaz arasında kablosuz veri iletişimini sağlayabiliriz.

Wlan: Wireless Local Area Network
  • ya kusura bakmayin tam olarak kavrayamadim. buda gprs gibi mi yani. bu baglanti seklide paralimi, diyelimki öyle, zaten gprs var niye buna ihtiyac duyulabilirki, gprs lede kablosuz internet baglantisi yapilmiyormu yani bu sadece internetle ilgili biseymi? bluetooth da oldugu gibi bir veri alisverisi degilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: isvecli

ya kusura bakmayin tam olarak kavrayamadim. buda gprs gibi mi yani. bu baglanti seklide paralimi, diyelimki öyle, zaten gprs var niye buna ihtiyac duyulabilirki, gprs lede kablosuz internet baglantisi yapilmiyormu yani bu sadece internetle ilgili biseymi? bluetooth da oldugu gibi bir veri alisverisi degilmi?

Havadan veri transferi aynı bluetooth gibi ... Televizyon, radyo gibi
    Onlar gibi bu da ücretsiz
    Wi-fi destekli telefon alıp bu yayını yapan kafe ve kurumlardan sınırsız, bedava, hızlı interneti kullanabilirsiniz...

• quote:

ya kusura bakmayin tam olarak kavrayamadim. buda gprs gibi mi yani. bu baglanti seklide paralimi, diyelimki öyle, zaten gprs var niye buna ihtiyac duyulabilirki, gprs lede kablosuz internet baglantisi yapilmiyormu yani bu sadece internetle ilgili biseymi? bluetooth da oldugu gibi bir veri alisverisi degilmi?

WI-FI, GPRS'ten farklı bir sistemdir. WI-FI'yi bluetooth'un kapsama alanı ve hız olarak gelişmiş bir versiyonu olarak düşünebiliriz. Örneğin Amerika'da WI-FI destekli dizüstü bilgisayarınızı nerede açarsanız açın internete hotspot (bağlantı noktalarından) kolayca erişebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 7 Ekim 2006; 12:04:20 >
  • tamam simdi anladim, eline saglik gözum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Matrix'in sonunda Neo'ya ne oluyo?
    16 yıl önce açıldı
    GPT-3 çok iyi lan bune
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hll gocuma nasılda kapı verdi abi basta yazsanıza wair less die kablo eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfikar -- 7 Ekim 2006; 16:57:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.