Şimdi Ara

Wİİ UZMANLARI BİR BAKARSANIZ SEVİNİRİM..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Kendim PS3 kullanıyorum fakat yeğenime Wİİ almayı düşünüyorum fakat bu Wİİ denen aleti hiç incelemedin ve oynamadım da sadece gördüm baya eğlenceli bir şeye benziyor.Fakat almadan önce siz uzmanlara bir kaç sorum olacak.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1- Wİİ yi NTSC-U WİİKEY chipli almayı düşnüüyorum bunla ilgili düşünceleriniz nedir?Yani chipli olunca kopya oyunları kolay bir şekilde temin etmek mümkün oluyor mu yoksa pal almak mı gerekiyor yani korkum NTSC-U alıp daha sonra oyunsuz kalmak

2- Chip takılması herhangi bir sorun çıkartır mı acaba cihaz bakımından??

3- Wİİ nin başlıca özellikleri nelerdir?Örneğin PS3 gibi bir hafızaya sahip mi yani sadece oyun oynamak dışında ne gibi özellikleri var mesela MP3, FİLM ve RESİM, İNTERNET, WIRELESSgibi özellikkler mevcut mu??

4- Acaba siz hangi Wİİ yi kullanıyorsunuz ve oyunlarını nereden temin ediyorsunuz?Şikayetleriniz var mı?NTSC-U kullanan var mı?Kopya oyun oynayan var mı?

Hepinize saygılar, sevgiler.Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogg -- 6 Aralık 2007; 0:43:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ogg

Arkadaşlar merhaba.Kendim PS3 kullanıyorum fakat yeğenime Wİİ almayı düşünüyorum fakat bu Wİİ denen aleti hiç incelemedin ve oynamadım da sadece gördüm baya eğlenceli bir şeye benziyor.Fakat almadan önce siz uzmanlara bir kaç sorum olacak.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1- Wİİ yi NTSC-U WİİKEY chipli almayı düşnüüyorum bunla ilgili düşünceleriniz nedir?Yani chipli olunca kopya oyunları kolay bir şekilde temin etmek mümkün oluyor mu yoksa pal almak mı gerekiyor yani korkum NTSC-U alıp daha sonra oyunsuz kalmak

2- Chip takılması herhangi bir sorun çıkartır mı acaba cihaz bakımından??

3- Wİİ nin başlıca özellikleri nelerdir?Örneğin PS3 gibi bir hafızaya sahip mi yani sadece oyun oynamak dışında ne gibi özellikleri var mesela MP3, FİLM ve RESİM, İNTERNET, WIRELESSgibi özellikkler mevcut mu??

4- Acaba siz hangi Wİİ yi kullanıyorsunuz ve oyunlarını nereden temin ediyorsunuz?Şikayetleriniz var mı?NTSC-U kullanan var mı?Kopya oyun oynayan var mı?

Hepinize saygılar, sevgiler.Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

1-Benimkide NTSC-U çip taktırdınmı bişey farketmiyor
    2-Benimkide chipli bi sorun olmadı ama adi dvd kullanırsan bildiğim kadarıyla gözün ömrü azalıyor
    3Resim,İnternet kullanılıyor Wıreless olarak ne demek isteğini anlayamadım
    4-Oyunları Wiiyi alınca bana özelden ulaş sana biyer veriyim

• wii kullanmadım ama araştırmalarım sonucu ve öğrendiklerimi paylaşabilirm :

1.ntsc alırsan ,wiikey li almalısın diğer chip update özelliği yok tabi birde yeni çıkacak argorn chipler var onların piyasaya çıkmasına az kaldı wiikeyden iyi olacak diyolar,en iyi özelliği de yeni üretim wiilerin anakartına sorunsuz takılacak olması ve de udate olması alacaksan ntsc alabilirsin oyun sıkıntısı olmaz,ve daha ucuz dur(ben ntsc alacağım,oyunları 5 ytl gibi bi fiyattan bulabilirsin )

2.chiplere genelde 1 sene garanti veriyolar,ama genelde sorun olmaz sadece ntsc cihazı pal oyun ile update edersen sorun olur diğer türlü sorun olmaz,sadece kalitesiz medya lens in ömrünü azaltır

3.bildiğim kadarıyla 512 mb hafızaya sahip,vede wireless kullanıyo,kablosuz modem ile internete girebilir ve online oyun oynayabilirsin,internetten gezmek için wii point le alınan opera web browser lazım

4.ben yakında ntsc wii sahini olucam,bi sorun olacağını sanmıyorum,ntsc ler çevirici dahil uygun fiyatlara satılıyor pal cihazlar daha pahalı,kopya oyun zaten çoğu yerde satılıyor gamecube oyunları oynanmasıda güzel bir olay

umarım yardımcı olabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 6 Aralık 2007; 15:45:43 >

• Arkadaşlar geçtekten ilginize çok teşekkürler fakat bugün baktım da piyasaya biraz NTSC makine hiç bir yerde bulamadım malesef herkes PAL makine var diyor 600 ytl den kapı açıyorlar çiplisine.Acaba nerden bulacağım hakkında fikriniz var mı?
  • ben genelde 500 civarı görüyorum pal makina sıfır,ntsc ise 380 ytl şimdi reklam olur istersen pm den söylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 6 Aralık 2007; 20:14:15 >
  • Beyler bir de ntsc alındığında bi adaptör işinden falan bahsediliyor o ne oluyor tam olarak çevirici falan bişiler çıkıyor mu o da kutudan??Ayrıca NTSC alındğında lcd tv dışında oynandığında ntsc desteklemeyen bir tv de görüntü almak için bi aparat olması gerekiyor sanırım di mi?
  • zaten ntsc, aldığında çevirici yanında geliyor eğer tv ntsc desteklemiyorsa,bir adet RBG kablo bu işi çözüyor
  • Daha önce başka bir konuda ben de birkaç soru sormuştum ama ilgilenen olmadı. Eğer şimdi cevaplarsanız sevinirim.

1) Yakın gelecekte Wii almayı düşünüyorum. Nerden kaç paraya almamı tavsiye edersiniz? Garanti önemli değil zaten hiç bozulmuş bir wii duymadım daha. İkinci el mi alsam?

2) 32" HD LCD televizyonum var. Wii'nin görüntü kalitesi nasıl olur? D&R vitrininde LCD Tv'ye bağlamışlardı, ekran biraz bulanık gözüküyordu. CRT Tv'deki kadar güzel olur mu?

3) İlaç taktırmayı düşünüyorum neye dikkat etmeliyim?

4) Gamepad yok sanırım, ayrıca almak mı gerekiyor? Sadece çubukla oynamak zor değil mi? Mesela Mortal Kombat, pes nasıl oynanıyor?

5) En sevdiğim oyun türü RPG, birde bulmaca tarzı. Zelda gibi özellikle başka çıkmış iyi oyun var mı, yada çıkacak mı?. Ayrıca Vampire Bloodlines, Kotor, Mass Effect, Oblivion tarzı oyunları da çok seviyorum. Bu tarz oyun var mı?

6) Nintendo DS ile Wii arasında kaldım. DS de çok tatlı geliyor bana. Ps3 ve Xbox360ım var ama hiç el konsolum yok. Wii yerine DS alsam mı? Oyunları hoşuma gidiyor. Özellikle Final Fantasy Tactics hastasıydım Ps1'de. DS için de bir tane çıkartmışlar.

Cevaplarsanız şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Daha önce başka bir konuda ben de birkaç soru sormuştum ama ilgilenen olmadı. Eğer şimdi cevaplarsanız sevinirim.

1) Yakın gelecekte Wii almayı düşünüyorum. Nerden kaç paraya almamı tavsiye edersiniz? Garanti önemli değil zaten hiç bozulmuş bir wii duymadım daha. İkinci el mi alsam?

2) 32" HD LCD televizyonum var. Wii'nin görüntü kalitesi nasıl olur? D&R vitrininde LCD Tv'ye bağlamışlardı, ekran biraz bulanık gözüküyordu. CRT Tv'deki kadar güzel olur mu?

3) İlaç taktırmayı düşünüyorum neye dikkat etmeliyim?

4) Gamepad yok sanırım, ayrıca almak mı gerekiyor? Sadece çubukla oynamak zor değil mi? Mesela Mortal Kombat, pes nasıl oynanıyor?

5) En sevdiğim oyun türü RPG, birde bulmaca tarzı. Zelda gibi özellikle başka çıkmış iyi oyun var mı, yada çıkacak mı?. Ayrıca Vampire Bloodlines, Kotor, Mass Effect, Oblivion tarzı oyunları da çok seviyorum. Bu tarz oyun var mı?

6) Nintendo DS ile Wii arasında kaldım. DS de çok tatlı geliyor bana. Ps3 ve Xbox360ım var ama hiç el konsolum yok. Wii yerine DS alsam mı? Oyunları hoşuma gidiyor. Özellikle Final Fantasy Tactics hastasıydım Ps1'de. DS için de bir tane çıkartmışlar.

Cevaplarsanız şimdiden teşekkürler.

ben 40" lcd oynuyordum görüntü rezaletti sonrada sattım zaten ama component kablo kullanmadım onla biraz daha iyi olabilir ama çok bir şey bekleme ben wii yi ssatıp zbox aldım ve çok memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.