Şimdi Ara

W ya basınca Windows ınk açılıyor ACİLL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
54.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk defa bugün gta 5 oynarken w ya bastığım zaman windows ınk diye birşey açılıyor s ye bastığımda arama çubuğunu açıyor lütfen yardım edin windows 10 laptobum ilerleyen saatlerde resimde eklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

W Tuşuna Basınca Windows Ink Whiteboard Açılıyor

Windows 10 işletim sisteminde W tuşuna bastığında, dijital bir beyaz tahta uygulaması olan Windows Ink Whiteboard açılır. Bu özellik, notlar almak, çizimler oluşturmak ve fikirleri görsel bir şekilde paylaşmak için kullanılabilir.

Windows Ink Whiteboard, aşağıdaki özellikler de dahil olmak üzere çeşitli araçlar sunar:

• Farklı renklerde ve kalınlıklarda kalemler ve vurgular
    • Notlar yazmak ve çizmek için dijital mürekkep
    • Ekran görüntüsü alma ve bunları beyaz tahtaya ekleme
    • Beyaz tahtayı diğer kişilerle paylaşma ve gerçek zamanlı olarak işbirliği yapma

Kullanımı:

Windows Ink Whiteboard'u kullanmak için şu adımları takip edebilirsin:

1. W tuşuna bas.
    2. Beyaz tahta açıldıktan sonra istediğin araçları kullanarak notlar al, çizimler yap veya fikirlerini görselleştir.
    3. Beyaz tahtayı kapatmak için Esc tuşuna bas.

İpucu:

Windows Ink Whiteboard'u kişiselleştirmek için ayarları kullanabilirsin. Örneğin, varsayılan tuş kısayolunu değiştirebilir, araç çubuğundaki araçların düzenini değiştirebilir veya beyaz tahtanın arka plan rengini değiştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çözümünü biliyorsanız lütfen yazın arkadaşlar

• Yanlışlıkla alt tuşuna basacam derken windows tuşuna basıyorsan olur böyle vakalar. Win+W ınk kısayoludur. Win+S "s-search" arama kısayoludur.
  • Merhaba,

Muhtemelen Windows tuşun basılı kalmıştır, fakat basılı kalmadıysa aşağıdaki makalede bulunan adımları denemeni tavsiye ederim.

https://cangunes.com/temiz-onyukleme-nasil-yapilir-resimli-anlatim/

Kolay gelsin.
  • Böyle bir hata ilk defa duydum kontrol etmen gereken 2 yer var birincisi yapışkan tuşları iptal et ikincisi tuş basılı kalmıştır kombine tuşlarda dediğin gibi yerler açması normal.

• Hiç bi yerde çözümü yok

Fn + windows tuşuna basın düzeliyor

• bilgisayarı yeniden başlat düzeliyor (TÜRK MANTIĞI) Biz Yaptık Oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtgnc -- 7 Haziran 2020; 17:17:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.