Şimdi Ara

W204 c200 kompressör mü c180 kompressör mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nisan ayında sıfır aldığım 5000 km deki Astra Sedan E.P 115 Bg 1.6 aracımın satışını vermek üzereyim 2009-2011 makyajsız kasa w204 Mercedes arayışındayım gönlüm c200 kompressörden yana ama c180 kompresör motorlu olanı daha çok tutuluyor deniliyor sizce hangisini tercih etmeliyim ??

c200 184 bg olan motor ama bu kasada temizini bulmak bayağı zor c180 ise 156 bg olan motor 1.8 cgi olanı dişli masrafından dolayı kimse tavsiye etmedi.

Lpg benzin farketmez ama lpg ile hangisi daha çok uyumludur ?

5 ileri otomatik vitesin sorunları var mıdır nelere dikkat etmem gerekiyor?

C180 amg , fascination , avantgarde nin donanım yönünden farkları nelerdir luxury düşünmüyorum.

Bütçem yılbaşından sonra 95 e kadar çıkabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyem 7 ileri olanlara bakın sanırım makyajlıda gecildi bütçeyi cok artırmanız da gerekmez 5 ileri olanlar hem konforu zayıf hem yüksek tüketime sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

tavsiyem 7 ileri olanlara bakın sanırım makyajlıda gecildi bütçeyi cok artırmanız da gerekmez 5 ileri olanlar hem konforu zayıf hem yüksek tüketime sahip

Eski 1.6 da 7 ileri varmı peki makyajlı kasa için temizleri 110-120 arası bütçe daha fazla artırma şansım olacağını sanmıyorum tüketim benim için önemli değil halihazırda dizel aracımda var.

• Motorlar için bir şey diyemem ancak en çok tutulanı c180. Donanım farklaı ise şöyle avantgarde baz donanım diyebiliriz. Fascination daha konforlu ve üst donanımı. amg donanım ise biraz sportif sevenler için daha sert süspanaiyon ve sportif gövde eklerinden oluşmakta. Temiz bir fascination araç bulabilirseniz sürüş konforu ve keyfiniz artmış olur.

• Kızılay dağıtıyor, kıro keko arabası.

• Hocam 2011 c180 kompressor avantgarde kullanıyorum.5 ileri şansımanlı. Ama benimkisi dış ve iç olarak makyajlı.

O yıllarda bazı modellerin sadece tasarımını makyajlayıp eski motor ve şanzımanla sattılar. Bazılarındaysa yeni cgi motor ve 7 ileri şanzıman vardı.

C200 almanı tavsiye etmem çünkü çok yakar. Eğer tüp taktırmak istiyorsan benim kullandığım kompressor 5 ileri olanlar tüple çok iyi uyumlu. Yeni cgi’lara tüp takılamıyor. 5 ileti şanzıman kötü değil ama biraz ağırkanlı.

Donanım olarak avantgarde donanımda her şey var. Yarı deri koltuk, ön arka park sensörü, cam tavan vs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW e34 mü Mercedes w124 mü
    11 yıl önce açıldı
    Bmw F30 serisi 316i mi 320d mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hortingen olsun..

W204 düz vites 2012 model C200 komp avantgarde alınır mı?

• iquique kullanıcısına yanıt
    O araçla 12-13 litreden aşağı gezemezsiniz. Boşverin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Nafaryus

O araçla 12-13 litreden aşağı gezemezsiniz. Boşverin bence.
    tşk ederim hocam.
  • 2008 model c200 komp. aracım var. 1 senedir sorunsuz kullanıyorum. 5 ileri şanzıman en sorunsuz şanzımanlardan diyebilirim. cgi motorlarda dişli problemi var. O yüzden makyajlı kompressör motor olanlara yönelmeni tavsiye ederim. Kompressör lpg ile tam uyumlu, benimki de lpgli sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorca

2008 model c200 komp. aracım var. 1 senedir sorunsuz kullanıyorum. 5 ileri şanzıman en sorunsuz şanzımanlardan diyebilirim. cgi motorlarda dişli problemi var. O yüzden makyajlı kompressör motor olanlara yönelmeni tavsiye ederim. Kompressör lpg ile tam uyumlu, benimki de lpgli sorunsuz kullanıyorum.
    merhaba konuya yazan arkadaş da o araçla 12-13 lt den aşağı gezemezsin demiş. lpg taktırınca da 15 lt yakmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

merhaba konuya yazan arkadaş da o araçla 12-13 lt den aşağı gezemezsin demiş. lpg taktırınca da 15 lt yakmaz mı?

Alıntıları Göster
    benim aracım lpgde şehir içi ortalama 45 50 kuruş civarı yakıyor. benzinde 11 lt lerde gösteriyor. Uzun yolda 7,5 8lt ye kadar düştüğünü gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorca

benim aracım lpgde şehir içi ortalama 45 50 kuruş civarı yakıyor. benzinde 11 lt lerde gösteriyor. Uzun yolda 7,5 8lt ye kadar düştüğünü gördüm.

Alıntıları Göster
    lpg'de 45-50 kuruş demek lt olarak 14-15 lt tüketim demek. arkadaşın 12-13 lt dediği doğru o zaman. şu mercedes tüketim konusunda çok kötü be. bmw öyle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

lpg'de 45-50 kuruş demek lt olarak 14-15 lt tüketim demek. arkadaşın 12-13 lt dediği doğru o zaman. şu mercedes tüketim konusunda çok kötü be. bmw öyle değil.

Alıntıları Göster
    Kompressör eski nesil motor olduğu için yakıt tüketimi fazla oluyor bunu da lpg ile bir nebze düşürmek mümkün.
    Kompressörler, diğer adıyla supercharger'lar çok yakıyor çünkü bunlar turbo milini döndürmek için motordan direkt güç alıyorlar. bu da ekstra yakıt sarfiyatı anlamına geliyor. günümüzde kullanılan güncel turbolarsa, atık egzoz gazlarıyla turbo milini döndürüyor. bu sayede ekstra yakıt sarfiyatı olmuyor.
  • Ben de farklı bir açıdan bakayım,Neden C yahu?Rüyanda ak sakallı bir dede illa bu iki C serisinden birisini seçeceksin diye mesaj mı verdi?

E serileri ya da muadili Audi 6'lar var,Volvo s80 hali hazırda bir seçenek,Toyota Camry gibi Abd'de sorunsuzluk timsali olmuş Japon opsiyonunu da yabana atmamak lazım illa bunlara yoğunlaşsan uzun vadde daha güzel olur kanaatindeyim,zaten piyasa durgun canlın cebinde hazırsa çok daha rekabetçi rakamlara araç kapatabilirsin fikrindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Ben de farklı bir açıdan bakayım,Neden C yahu?Rüyanda ak sakallı bir dede illa bu iki C serisinden birisini seçeceksin diye mesaj mı verdi?

E serileri ya da muadili Audi 6'lar var,Volvo s80 hali hazırda bir seçenek,Toyota Camry gibi Abd'de sorunsuzluk timsali olmuş Japon opsiyonunu da yabana atmamak lazım illa bunlara yoğunlaşsan uzun vadde daha güzel olur kanaatindeyim,zaten piyasa durgun canlın cebinde hazırsa çok daha rekabetçi rakamlara araç kapatabilirsin fikrindeyim.
    hocam E serisi Merso da gemi gibi. şehir içi kullanımı ve park yeri bulma sıkıntılı olur.

yoksa E serisiyle aynı boyutlardaki buna da niyetlenmiştim: CLK 200 Komp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 19 Mart 2019; 13:46:10 >

Beklentiler devreye giriyor tabiki ama uzun vadede daha güzel olur E serisi sizin açınızdan,illa Mercedes olacaksa tabi,uzun yıllar kullandım E serisi farklı versiyonlarını.Alışınca her araç gibi standart görüş,açı,manevra ayarlama stabilitesi oluşuyor.

Yoksa küçük araçtan büyük araca geçmek gibi,büyük araçtan küçük araca geçmek de süreç gerektirir,yani her zaman adaptasyon gerekiyor illa ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.