Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.209.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haberelectro

Standart degil onlar. Istege bagli. Pre-safe brake ve distronic plus'tan bahsediyor arkadas.

Ama standart mı opsiyon mu diye sormamış ki "türkiyeye gelen araçlarda olacak mı?" diye sormuş bende biliyorum opsiyon listesinde olduğunu...
  • Aniil A kullanıcısına yanıt
    Var mi diye sorunca uzerinde var mi demek istemis bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik olarak ücretsiz olan ancak gelen araçlarda bulunmayan bir çok opsiyon mevcut. Bu tarz opsiyonlar özel sipariş ile getiriliyor. Ya da getirmiyorlar. Makyajlı C'lerde de yaşandı bu durum, ücretsiz opsiyonlardan istediğinizde özel sipariş olarak geçmeyip ellerindekileri sattılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam sonuç olarak opsiyon dahilinde alınabiliyor. kısacası bu tür sistemler ülkemize geliyor. her ikimizde opsiyon halinde alınabileceği hususunda anlaştık. benim asıl size sormak istediğim bu "C Hatcback sınıfında yer alan" GLA... sanırım sizde beğenmediniz GLA yı hiç bahsettmediğinize göre bence beğenmediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniil

Neyse hocam sonuç olarak opsiyon dahilinde alınabiliyor. kısacası bu tür sistemler ülkemize geliyor. her ikimizde opsiyon halinde alınabileceği hususunda anlaştık. benim asıl size sormak istediğim bu "C Hatcback sınıfında yer alan" GLA... sanırım sizde beğenmediniz GLA yı hiç bahsettmediğinize göre bence beğenmediniz.

bir arkadaşım AMG GLA ya baktı. nasıl dedim.

ilk olarak direkt aracın arkasına oturmuş. dik oturduğunda başı kapı tarafından tavana değmiş. (boyu 1.88 ) şöför tarafına oturmuş. oyuncak gibi küçük çaplı bir direksiyonu varmış. birde elektrikli bagaj kapağını açıp kapatmış ve araçtan uzaklaşmış.

GLA'yı tek kelime ile nasıl tanımlarsın dedim.

DAR dedi.

satar mı dedim. bayanlara veya öğrencilere hitap eder, bagajı küçük olduğundan ailelere pek gitmez dedi.

• Arkadaşınıza aynen katılıyorum.. aracı yakından incelemiş değilim ama teknik özelliklerine baktım astra hb den daha küçük arkadaşınızında dediği gibi bu aracı bayanlardan başka kimse almaz.
    GLA yı inceledim. Konusunu da açtım forumda.

http://forum.donanimhaber.com/m_90126901/f_//tm.htm#90126901
    Evet sorum buydu :) teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Temmuz mu? Hic zannetmiyorum oyle bir sey olacagini.

Ben direk bayinin söylediğini söylüyorum , yoksa sıraya girmek isteyen bir müşteriyi başlarından savmazdılar heralde....
  • quote:

Güzel bir tanıtım videosuhttp://www.otohaber.com.tr/webtv/videoizle/mercedesbenz-c-serisinin-tanitim-videosu ama bu özelliklere sahip bir C serisi için en az 170bin TL gözden çıkarmak gerek...

Süper tek kelimeyle

• Arkadaşlar,

Mercedes Benz Finans Türk A.Ş., C serisine ilişkin kampanya duyurusunu yayınlamış, adresinden ulaşmak mümkün.
  • Hiç de cazip bir kampanya olmamış, bu faiz oranlarıyla bir daha düşünülmesi gerekir. Tabii herkesin kendi kararı, Hazirana kadar bekleyip, hem arabayı görüp hem 2. el piyasasını görüp, ya bir selection plus ya sıfır bir amg ya da kesin olmamakla birlikte BMW bu yıl Mayfestte indirim düşünmüyormuş satış temsilcisinin söylediğine göre. 320i ED için M paket, yani M-Fest yapacaklarmış, onların yalancısıyım, sonuç olarak bu üç araç arasında gidip geliyorum, zaman lazım. Acele etmeye gerek yok.
  • Finansal sorunu olmayan adam cnin en fulünü almalı lakin 3 ordan 5 burdan biraraya getirip alacak adam bence 320 ed için beklemeli bence. BMW mutlaka bu ikinci grubun aklını celmeye çalışacaktır zira.

• quote:

Güzel bir tanıtım videosuhttp://www.otohaber.com.tr/webtv/videoizle/mercedesbenz-c-serisinin-tanitim-videosu ama bu özelliklere sahip bir C serisi için en az 170bin TL gözden çıkarmak gerek...

Kız arabayı ele geçirince ister istemez insanın yüzünde şapşal bir gülümseme bırakan süper bir reklam olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Finansal sorunu olmayan adam cnin en fulünü almalı lakin 3 ordan 5 burdan biraraya getirip alacak adam bence 320 ed için beklemeli bence. BMW mutlaka bu ikinci grubun aklını celmeye çalışacaktır zira.

Aynen hocam
    Paran varsa Mercedes alacaksın

• Buyrun les gibi c180 ler bayilere geldi ;)

• Test araclari amg paket olacak herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

Buyrun les gibi c180 ler bayilere geldi ;)

başka açılardan ve içinden çekilmiş fotoları varsa paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

Hiç de cazip bir kampanya olmamış, bu faiz oranlarıyla bir daha düşünülmesi gerekir. Tabii herkesin kendi kararı, Hazirana kadar bekleyip, hem arabayı görüp hem 2. el piyasasını görüp, ya bir selection plus ya sıfır bir amg ya da kesin olmamakla birlikte BMW bu yıl Mayfestte indirim düşünmüyormuş satış temsilcisinin söylediğine göre. 320i ED için M paket, yani M-Fest yapacaklarmış, onların yalancısıyım, sonuç olarak bu üç araç arasında gidip geliyorum, zaman lazım. Acele etmeye gerek yok.

kaynak sağlam mı?
  • avangarde donanımın altına düşmemek lazım, style donanımda ön tampon çok basit duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.