Şimdi Ara

W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.413
Cevap
44
Favori
133.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın Tasarımı berbat ama ilk videodaki tanıtım muhteşem. Teknolojiyi konuşturmuşlar. Tanıtım böyle olur mutlaka izleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk üretim araçlardan değil de, yılın sonu sipariş geçebilirim mantıklı fiyatlarla gelirse. Özellikle 2.0 dizel Mercedes motorundan çok ümitliyim, şu anda w 205 c180 kullanıyorum, tasarım olarak matruşka gibi olsa da, yeni E serisi ile yine sınıfının referansı olacak aracı. Yalnız araçta öğle bir opsiyon listesi olacak ki, benim araç sadece opsiyon parası olacaktır. Bu olayı biraz daha revize etmesi lazım mbt'nin.
    Şimdiki aracımda yaklaşık 3500 tl verip aldığım burmester, şimdi ses paketi adıyla hem de akustik yalıtımlı camla geliyor. Ve 2500 tl gibi fiyatı var. O yüzden opsiyon ve aksesuar listesinin oturması için yine en az 1 yıl beklenmeli.

• Lansman dediğin işte budur

Muhteşem bir tanıtım organizasyonu

• Çok iddaalı bir araç olmuş özellikle iç tasarımda.
    E220d yani 2 litre dizel Amg fiyat tahmini olarak ne olur acaba?
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Temizinden 300
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Temizinden 300

Naptin yahu :)

Bu araç arkadan itiş değil mi? Şuanda 525d xdrive m paketler o fiyata. Biraz daha rekabetçi girse
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    C200 dizel 200 bine dayandı bence az donanımlısı 300 den gider
  • 1.6 122 dizel kullanilacakmi. Veya 156 lik yine devammi edecek. Net bilgi varmı

• Net bilgi yok. Sonbaharda belli olur.

• 2 litre dizelin çift turbosu acıklanmadı sanırım( muhtelemen 220 hp civarı olsa gerek ) ve yine 3 litrede gelişim yok gibi güç olarak ve çift turbo cıkmayacak sanırım.

2 litre 195 ps mükemmel olmuş az daha zorlasalar 2 litre tek turboyla 7 sn altına ineceklermiş E segmentte.Şu an da 1 numara.
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    En guclu motor 333 hp olacak. Amg haric.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    3 litre dizel çift turbo mu o motor ?
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    E400 benzinli

• Lütfen alıntılayarak cevap verebilirmisiniz ? Bu yeni kasa mı ? Yoksa eski kasanın makyajlanmış hali mi ? Kasa kodu w213 mü ?

Herşeyi çok güzel olmuş, bir tek arka stopları beğenmedim. C serisine benzemiş C serisinde de beğenmemiştim. Eski stoplar daha güzeldi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Lütfen alıntılayarak cevap verebilirmisiniz ? Bu yeni kasa mı ? Yoksa eski kasanın makyajlanmış hali mi ? Kasa kodu w213 mü ?

Herşeyi çok güzel olmuş, bir tek arka stopları beğenmedim. C serisine benzemiş C serisinde de beğenmemiştim. Eski stoplar daha güzeldi bence.

Tamamiyle yeni kasa. Kasa kodu w213.
    Link:https://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_E-Class_(W213)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Lütfen alıntılayarak cevap verebilirmisiniz ? Bu yeni kasa mı ? Yoksa eski kasanın makyajlanmış hali mi ? Kasa kodu w213 mü ?

Tamamiyle yeni kasa. Kasa kodu w213.
    Link:https://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_E-Class_(W213)

Teşekkür ederim, ben eski kasa kodu w213 zannediyordum.

• E350 e Hybrid aracı çok büyük bir merakla bekliyorum.Acaba Türkiye'ye gelecek mi ve fiyatı ne kadar olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

2 litre dizelin çift turbosu acıklanmadı sanırım( muhtelemen 220 hp civarı olsa gerek ) ve yine 3 litrede gelişim yok gibi güç olarak ve çift turbo cıkmayacak sanırım.

2 litre 195 ps mükemmel olmuş az daha zorlasalar 2 litre tek turboyla 7 sn altına ineceklermiş E segmentte.Şu an da 1 numara.

Alman wikipedisine göre 2 litre çift turbolu motor 231 beygir gücünde.
  • C-E-S artık hepsinin arkasına bakıp dururuz anlamak için :)

• Yeni e serisi ile c serisi benzemesine benziyorda yeni c serisi güzel bir araba değil ki
    Bence sorun bu yoksa modellerin birbirine benzemesi tek başına sorun olmaz

Bizim apartmanda bordo renkli bir e seridi var kaç model bilmiyorum ama 2010 ila 2013 arası bişi olmalı arkası ortaya doğru keskinleşiyor. Araba dediğin budur ben her sabah bakar bakar doyamam önü arkası yandan görünüm mükemmel bir tasarım. Mercedesin şu anki modellerinde aynı çekiciliği göremiyorum malesef

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.