Şimdi Ara

W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.413
Cevap
44
Favori
133.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açık ve net oyuncağa benziyo.kalitesine kimse bişey diyemez ama tasarımı bana göre değil.

özellikle şimdiki e serisi direksiyonunu,cls direksiyonunu bi önceki c serisi direksiyonunu(hep aynı direksiyondan bahsettim)yeni s class ve yeni c serisi direksiyonlarından daha çok beğeniyorum.
  • C serisi Mercedes alıp, C harfini söküp yerine E harfi yapıştıran çıkmasa bari.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Sen inceledin galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareket halindeki aracın aerodynamic drag'ı yani türkçesiyle hava veya aerodinamik direnci hesaplanırken kabaca 0,5*Cd(aerodinamik direnç katsayısı)*A(izdüşüm alanı)*qh(havanın yoğunluğu)*V^2(aracın hızının karesi) formülünü kullanıyorduk derste. orada bi karşılaştırma tablosu vardı.

Taşıt Cd A(m^2) Cd*A

Audi A ==> 0,28 2,25 0,63
    Porsche 911 ==> 0,33 1,86 0,614
    Mercedes C2000==> 0,3 2,05 0,615

diye not almışım o zaman. hoca özellikle belirtmişti araç alırken aerodinamiği çok iyi diyebilirler ama izdüşüm alanını da hesaba katmak gerekir diye. nerelerden nerelere gelmiş Cd değeri. mercedes zaten o zaman bile izdüşüm anlamında spor arabayla kıyaslanabilecek derece de iyi hava direnci değerlerine sahipmiş.
  • kkvan kullanıcısına yanıt
    Tecrube diyelim. Sayisiz arac inceledim soylediklerim aynen gecerli.

• Markalar hem kendi tasarım felsefelerinden dolayi hem de maliyetlerden dolayi artık farklı tasarımlara yönelmiyor. Özellikle Mercedes biraz cılkını çıkardı ama günümüz şartları maalesef bunu gerektiriyor. Monotonlugu sevmiyorsaniz size göre markalarda var. Alfa Romeo, Maserati, İnfiniti, Jaguar gibi. Bu markalarin tasarımlarında ruh var, karakter var.

• Tamam tasarım benziyor da adamlar şov yapmış resmen. Rakipsiz birçok teknoloji araç ile birlikte sektöre sunulmuş. 2.0 dizelin ortalama tüketimi 3.9 litre. Verimlilikte boyut atlamışlar.

5 serisi f10 kasadaki satış grafiğini yakalayabilecekmi bakalım.

Bu arada Magic Body Control E serisine konmamış galiba. S serisine has kalması güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman06 -- 6 Ocak 2016; 8:12:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Orijinalden alıntı: emre356

W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU

Mercedes en iyi döneminde de birbirine benzeyen modeller üretiyordu.

Bu araçlar mı birbirine benziyor ? Hiç alakaları yok. Hele S kasanın hiç ilgisi yok.

En azından bakar bakmaz Anlaşılıyor hangi kasa olduğu.

Ama şimdiki C. E. S. tıpatıp aynı yahu. Komedi yahu kim ne diye alacak E serisini şimdi?

Göz doktoruna git bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dunyanin otonom surus lisansi alan ilk seri uretim araci yeni E serisi oldu.

• Makyajlı E bundan 10 kat iyi duruyor bildiğin hormonlu C olmuş.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Geçde olsa yerimizi alalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yerini gördük artık hala daha puslu puslu videolar resimler niye yayınlıyorlar yav. Son güne kadar iyi sakladılar bu sefer.
  • heymannn kullanıcısına yanıt
    Saklayamadilarki. Fotolar cok onceden sizdi. Bu gece resmi tanitim yapilacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: splendidhdmi

quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Mercedes en iyi döneminde de birbirine benzeyen modeller üretiyordu.

Bu araçlar mı birbirine benziyor ? Hiç alakaları yok. Hele S kasanın hiç ilgisi yok.

En azından bakar bakmaz Anlaşılıyor hangi kasa olduğu.

Ama şimdiki C. E. S. tıpatıp aynı yahu. Komedi yahu kim ne diye alacak E serisini şimdi?

Göz doktoruna git bence.

Bence eski kasalara birbirine benziyor diyen kisi doktora gitmelidir gecen arkadan c gordum gece s mi c mi karar veremedim buyuklugunu gorunce s oldugunu anladim

• Audiyi eleştiriyorduk matruşka bebekler gibi diye... Bmw de bu kervana katıldı.. Anlaşılan mercedes te aynı yolda....
  • Tanitim TR saatiyle 02.30 da. Canli yayini burdan izleyebilirsiniz.

http://www.daimler.gomexlive.com

• Araç resmi olarak tanıtıldı.

• bilgiler için tşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.