Şimdi Ara

W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.413
Cevap
44
Favori
133.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk arabalar 2 aya gelicekmis zaten simdi siparis geciliyor bunlarda 2-2,5 aya gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medulla24 kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak 2.1 motor %145 vergi olmasına rağmen düşme yok .bu fiyatlara çekmez ..

• 1.6 benzinlinin ne zaman cikacagini dusunuyosunuz

• Yil sonu belki.

• BMW 730i ile 730d arasında 206 bin TL fark var.
    Aynı araç.... biri benzinli biri dizel.

Aradaki farka adam istese 0 km 3.20 d alır.

Yani boş konuşuyoruz burada. 65 bin tl fark varmışmış. peh.

Sene sonunda 90-100 bin TL olursa şaşmayın.
  • Dizel motorlar vazgeçilmez değil. Hatta bu araçlarda benzinli motorlar daha iyi benim için. Ne olursa olsun, km arttıkça dizeldeki ses ve titreşim artıyor, hem fazla ödeyip hemde daha konforsuz araç oluveriyor.

• kkvan kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden ben olsam MBT' nin yerinde aradaki farkı 150.000 TL yapardım.
    Nasıl olsa gayet NORMAL geliyor milletimize kazık yemek..
  • Arkadaslar birsey dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama suanki 2.0 benzinli 184 hp dizel 194 hp suan satilan benzinli motor 211 veya 245 hp olsa dediginizde haklisiniz ama bu en gucsuz motoru mercedesin neden bununla cikardilar o da merak konusu tabiki... Aradaki fiyat farki 65000 normal olabilir aslina bakarsaniz...

730 i de 2000 motor var ötv si %90, 730 d 3000 motor bar ötv si %145 aradaki fark bundan ama bundaki fark aynı ötv diliminde yüksek.

730 i %90 lık vergi diliminde 7.30d %145 lik dilimde

Vergi Hariç Liste Fiyatında 5 bin euro fark vardır
  • Şimdi bunun 2 litre 240-250 hp olan versiyonu da gelir. Onun fiyatı dizele yakın olur.
  • akli basinda sadik bir merso kullanicisi dayali doseli bir benzinli alir.keyfine bakar. 3 kurus az yakmak icin enayi yerine kendini koydurmaz

• ridleyscott kullanıcısına yanıt
    E250 211 hp, E300 245 hp

• Yahu onu diyorum işte. Adam sırf dizel diye ÖTV veya Borusan farketmez , 206 bin TL fark vermeyi içine sindirip alabiliyor. 0 km 3.20d parası. Yani buradaki 65 bin TL yi veren çoooook olacak göreceksiniz .

Bunlar lansman farkı daha

• 300.000 tl ye yuksek model duzgun suv araba alırım,yeni Q5 gelecek v.s 2.0 lt arabanın fiyatına bak ,ne hale geldik
  • Yeni E' nin fiyatını takan yok, millet şimdiden kuyruk olmuş. Kızılay işbaşında, salı günü siparişler açılıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisman 140 bin, Passat 100-150 bine satılıyorken citroen c5 bile 110 bin liraya etiket buluyorken bu fiyatlar Mercedes icin normaldir. Kimse kusura bakmasın piyasayı bizim "zengin görünmek isteyen" daha piyasaya çıkmadan aylar önce gidip doğuş oto'nun kapısında yatan milletimiz piyasayı bu hale getirdi. Neymiş efendim tok kapı sesi geliyormuş. Allah akıl fıkır versin olan bizim gibi bilinçli tüketen sayıca nadir kalmış insanlara oluyor...

• 2lt benzinli almayı düşünenlerin 1.6lt benzinli gelmeden önce almalarında fayda var. Büyük ihtimalle 1.6 benzinli geldiğinde fiyatı 190-210 bandına oturacak ve 2lt benzinli E200 fiyatınıda dizele yaklaştıracaklar.

Takip edenler hatırlar bundan 4-5 sene önce W204 kasa C serisi çıktğında 1.6lt benzinli motor yoktu ama 1.8lt getirip 1.6 fiyatına satmışlardı bir müddet. Sonrasında 1.6lt geldiğinde 1.8 fiyatına vermeye başladılar. Şu anda 1.6 opsiyonu olmadığı için 5.20i'den pay alabilmek adına E200 fiyatı düşük tutulmuş.

1.6 geldiğinde demiştim derim...
  • Fiyatlandırma gayet ustalıkla hazırlanmış. Bu arabanın fiyatı 295.000 TL. Parası kısıtlı olanların ve kasanın çokça satılması amaclariyla 2.0 benzinli fiyatı makul tutulmuş. 230.000 olan amg pakete ilave aksesuar gerekiyormuş, yoksa standartmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 13 Mart 2016; 19:02:12 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.