Şimdi Ara

W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.414
Cevap
44
Favori
135.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haberelectro

W124 ten sonraki serilerin az satmasi araclarin kotulugunden degil tuketicinin farkli siniflara yonelmesi, rekabetin artmasi, yeni marka ve modellerin gelmesi vs cok etken var. W124 varken ondan baska alternatif yoktu zaten. Akabinde Mercedes in urun gami cok genisledi C serisi felan cikti. SUV ler geldi vs. Ama simdikiler w124 kadar kaliteli degil o dogru. Satis dususunun tek sebebi kalite olsaydi mercedes satislari rekor ustune rekor kirmazdi. S serisi eskisinden kalitesiz diyorsunuz ama satis rekorlari kiriyor. Yillik satisi 100 bin i geciyor iki yildir. Cunku alternatifi yok. F segmentte rekabet yok. Tum markalarda kalite dususu var maliyetlerden dolayi. Rekabet cok fazla oldugu icin fazla satmaya ugrasiyorlar bu yuzden maliyetler dusuyor kar artirmalari lazim .
    W211 mercedes için zirvedir, daha iyisini yapmak gerçekten çok zor..

https://store.donanimhaber.com/f9/22/7c/f9227c5cc52f4b50db1305488423d4cd.jpg
    Bu mesaja eklenen görseller:

W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU

• zugabore kullanıcısına yanıt
    Reklamin yeri burasi degil! Konumu kirletme. CLA ne alaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Reklamin yeri burasi degil! Konumu kirletme. CLA ne alaka.

Yeni E220d 2 litrelik dizelin hızlanma videosu

• muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Gec kaldin

• zugabore kullanıcısına yanıt
    Site senin degil mi? Degilse CLA yi burda niye paylasiyorsun. E class konusu bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

W211 mercedes için zirvedir, daha iyisini yapmak gerçekten çok zor..

https://store.donanimhaber.com/f9/22/7c/f9227c5cc52f4b50db1305488423d4cd.jpg
    Bu mesaja eklenen görseller:

W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU

• Pardus 66 P kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerinize katılmıyorum.satış rakamlarını etkileyen cok faktör var.bmw-audi artık rekabette çok çetin rakip oldular eski hegomonyası , üstünlüğü yok yani mercedes in i.

Kaliteye gelince S serisi eskiye göre çok daha kaliteli durumda w222 nin her cm inden kalite akıyor.

C serisi içinde w205 kalite olarak w203 ten kesinlikle üstün.

E serisi için kısmen katılabilirim w124 ile w211 kalite abidesi modellerdi. W212 makyajla kısmen toparlasa da kalite mb için ortalama kaldı w213 te tekrar kaliteyi tavan yapıyorlar..

Kalite işinde biraz kasa kasa oynuyorlar üst üste 2 tane kaliteli seri cıkmaz oldu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    1.6 benzinli 180 binden aşağı olur mu beyler ne diyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Aşağı olmaz da o civarlarda gezinir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

hocam bir sorum daha var acaba bu videodaki dizaynı ile satın alabiliyor muyuz ek ücret mi ödememiz gerek

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yanlış mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 19 Mart 2016; 19:24:28 >
  • Fiyat listesinde ki Excluisive paket olmali bu.Amg den daha ucuzdu 1000 tl kadar.

• quote:

Fiyat listesinde ki Excluisive paket olmali bu.Amg den daha ucuzdu 1000 tl kadar.
    Mevcut E serisi dizel hatta 2.0 benzinli sahiplerini çok kötü etkiler bu fiyatlar. Diger taraftan 2.0 Benzinlinin fiyatı bariz fırsat. zira 1.6 ve 2.0 yeni motoruyla çıkınca yeni kasa 1.6 nın fiyatı baz fiyatı 190-200 bin civarı olur. Haliyle de 2.0 benzinlinin fiyatı yükselir. Donanım beklentisi yüksek olanlar için mevcut kasa E 180 de düşünülebilir. Zira gördüğüm kadarıyla standart donanım yeni kasada çok düşük. Ayrıca finans avantajı her zaman eski kasadan yanadır.

Ayrıca 2.0 motor CLSde de kullanılırsa CLS güncel satış rakamları E serisini zorlar diye düşünüyorum. Şahsen ben düşünürüm. E serisine 250-300 vereceğime biraz farkla CLS almak isterim. Hemde esas o zaman BMW ye rakip olur. Zira BMW de CLS de spor kasa kategorisinde.

Audi ve BMW; Mercedesin 2.0 motorunun olmamasının çok ekmeğini yedi. Artık işleri daha zor. Ayrıca Mercedes de 2.0 Benzinli motoru geliştirmeli diğer markalar 2.0 Benzinlide 250 beygiri geçti. Mercedes çok gerilerde. Bunu neden söylüyorum, Çünkü diğer markalar premium seğmenlerinde 2.0 benzinli kullanıyorlar. BMW 7 serisinde, Auidi A7 de kullanıyor. ortalama fiyatı 750 bin TL üstü olan premium sınıfında 500 lü rakamlarla araba satacak güce ulaşıyorlar. Mercedesin S serisinde malesef % 90 ötv avantajı yok. Halihazırda bile 2.0 Benzinli motoru koyabilirdi ama yok işte... Yabancı ülkelerin sitelerine bakınca bırakıp gidesi geliyor insanın. (örneğin: Edt1-2:
    www.mercedes-benz.md
    Error 404: Mercedes-Benz Mercedes-Benz Moldova Chişinău
    http://www.mercedes-benz.md/files/price-list.pdf
    ) tabi gelişmiş ülkelerde durum pek farklı değil. Ben 2012 de golf almıştım TR fiyatı almanya fiyatından düşüktü. (anahtar teslim)

Yeni kasanın en büyük farkı dış görünümden ziyade kokpit dizaynı. Ama o ekranlar comand ve 360 C kameralar olmadan bir anlam ifade etmez kanımca. radyo kanalının ismini gördüğün çözünürlük 5 katı artsa bile boş bana göre. Ekran kullanılabilmeli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilalibo -- 22 Mart 2016; 2:27:57 >

• İyi de Mercedes'in 2.0 benzinli motorlarından aldığı gücü diğerleri henüz alamıyor. E400 kasa kodu olanda 245bg güç var. A gla cla da kullandığı 2.0 benzinli motorlarında 381 bg güç üretmekte.

• Yalnız bu kasada w205 teki motoru Aynı güç ile kullanırlarsa çok geberik gider 9g tronic ile. Çünkü tork ve hp isteyen şanzumanlar bunlar. 7g bile kritik bir uyum içerisinde 1.6 motor ile. 9u Nasıl olur merak şçerisindeyim.

• 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Tabi mercedesin benzinli motor geriliği yorumum performans motorlarını kapsamıyor.zira bu konu farklı bir konu.

audide 252 bg, bmw de 258 bg var. aryıca performans olarakda 2.0 300 bg gören motorlar var. vw de 1.4 220 bg bile vardı. skodada bile 1.4 180 bg olduğu dönemi gördük.

benim kasdım genel modellerde uygulanan motorlar. yeni E serisinde 245 bg motor var deniyor şahsen merakla bekliyorum ayrıca o motorun S serisine de konmasını isterim şahsen.

Çünkü Audi A7 modeline % 90 ÖTV avantajını sağlamış durumda. bunun örneği çok. X5 bile baktı olmuyor 2.0 Dizel motorunu koydu. sonuçta bu bir mücadele elindeki tüm silahları kullanmassan geriye düşebilirsin. Türketicinin sadakatı da bir noktadan öteye gitmez.
  • 2.0 litrenin başlangıç fiyatı uygun tutulmuş fakat yüksek vergiden dolayı opsiyonlarla makas açılacak. Designo deri, mikrofiber tavan döşemesi, burmester, havalandırmalı koltuk vs almak istersem 300ü zorlayan bir fiyat çıkacak gibi.

• cilalibo C kullanıcısına yanıt
    Mercedes motorları, diğer markaların aynı hacimdeki motorlarına göre bir miktar, güçsüz olabilir. Lakin çalışma yumuşaklığı, dayanıklılığı, ve uzun vadedeki problem çıkarma olasılığı düşünüldüğünde, bu farklar gözardı edilebilir. Üst segment araçlara düşük hacimli motor kullanıp kullanmayacağını da ilerleyen zamanlarda görürüz. Ziraa ilk 1.6 motoru w204 ve w212 ye koymasıyla bu konuda çığır açmıştır.
    Yalnız şu son 9g şanzıman nedir ne değildir, Zaman gösterecek. Bazen ben 7g nin bile viteslerle çok oynadığını düşünüyorum.

• Arac teslimati 5. ayin ilk haftasindan itabren teslim edecdgini soyledi .benzinli motor secenegi 6.ayin sonunda gelecekmis.. 1.6 motor secenegi 9.aydan once gelme ihtimali yok fiyat olarak %3 civarinda indirim yapilir. Arac henuz gelmedigi icin cok indirim yapmiyor

Bilgi :mengenler Ankara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.