Şimdi Ara

W220 mi E65 mi ? buyrun içeri :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bi' konuda yardıma ihtiyacım var , konu ile ilgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Mercedes S serisi 2000-2004 (W220) model arası YA DA BMW 7 serisi (e65) kasa. Fiyat aralığım 65-70 bin tl arası.

Hangisini önerirsiniz , hangi motor seçenekleri daha iyidir vs. , sıkıntılı durumlar var mıdır acaba ? arada kalmış durumdayız bi fikir bekliyoruz.

Konuyu umarım doğru yere açmışımdır :)

• Birazdan birileri gelip "hocam daha yüksek modelli birşey bak" diyecek, ona cevap olarakta "kaç model olursa olsun bmw bmwdir" diyecek. Ben baştan ikisinide yazayım,bunu yazacak olanlar da işe yarar şeyler yazsın.
  • fiyat aralığınızdan benzinli baktığınızı düşünüyorum dizelleri bu fiyatlara pek bulamazsınız iki araçta beklentilerinizi karşılar ama bmw lerin elektronik aksamlarının zayıf olduğu herkes tarafından bilinir. mercedesler tabi s kasalarda hep başı çeker buda bilinir ama sizin yazdıklarınız hani vw mü alayım pejo mu alayım gibi değil o yüzden gönlünüzden geçen temiz aracı alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyromania.

Birazdan birileri gelip "hocam daha yüksek modelli birşey bak" diyecek, ona cevap olarakta "kaç model olursa olsun bmw bmwdir" diyecek. Ben baştan ikisinide yazayım,bunu yazacak olanlar da işe yarar şeyler yazsın.

Bitmedi tabiki de.

"Sanayiden çıkamazsın", "Bu araçları almak değil yürütmek sorun", "İkinci eli yavaş, satamazsın"

Milletin aklı yok ya, bunları düşünemiyor

Konuya gelirsek; hangi motor seçenekleri düşünülüyor orası önemli.

Ben şahsen bu segmentte E65'i daha üstün görüyorum.W220'de eksik birşeyler var.Ayrıca gördüğüm W220'lerde iç mekan kendini E65'lere göre daha çok salmıştı.

Motor, şanzıman, elektronik konusunda güvenilir bir E65'i cebime koyardım ben olsam.

• Pyromania hocam teşekkür ettim :)

darkness88 üstad benzinli ikiside fakat belki kronik arıza vb durumlar vardır , hani 7 kasayı bırak s iyidir diyen olur yada tam tersi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: Pyromania.

Birazdan birileri gelip "hocam daha yüksek modelli birşey bak" diyecek, ona cevap olarakta "kaç model olursa olsun bmw bmwdir" diyecek. Ben baştan ikisinide yazayım,bunu yazacak olanlar da işe yarar şeyler yazsın.

Bitmedi tabiki de.

"Sanayiden çıkamazsın", "Bu araçları almak değil yürütmek sorun", "İkinci eli yavaş, satamazsın"

Milletin aklı yok ya, bunları düşünemiyor

Konuya gelirsek; hangi motor seçenekleri düşünülüyor orası önemli.

Ben şahsen bu segmentte E65'i daha üstün görüyorum.W220'de eksik birşeyler var.Ayrıca gördüğüm W220'lerde iç mekan kendini E65'lere göre daha çok salmıştı.

Motor, şanzıman, elektronik konusunda güvenilir bir E65'i cebime koyardım ben olsam.

Benim asıl aklımda olan 730Li yada 735Li , fakat bu araca bakarken "yahu s serisi candır" diyen arkadaşım sebebiyle ikilemde kaldım :)

• bahsettiğiniz araç S serisinin en sevdiğim kasasıdır.
    En çok tutulanı ve o kasanın ederi 3.2lt S320 lerdir.
    opsiyonu bol ve servis bakımlıları tercih ediniz.
    F segmenti oldukları için parçaları gerçekten pahalıdır.
    Yakıt 3.2lt için makuldur 6.7 - 15.4lt arası yakarlar
    en sorunlu parçaları döşemeleri ve airmatic sistemleridir ilk olarak bunlara bakınız.

7 serisi kullanmadım tipinide beğenmiyorum bana sorarsanız önermem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corvette c5 mi ilgi geçer yoksa ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

bahsettiğiniz araç S serisinin en sevdiğim kasasıdır.
    En çok tutulanı ve o kasanın ederi 3.2lt S320 lerdir.
    opsiyonu bol ve servis bakımlıları tercih ediniz.
    F segmenti oldukları için parçaları gerçekten pahalıdır.
    Yakıt 3.2lt için makuldur 6.7 - 15.4lt arası yakarlar
    en sorunlu parçaları döşemeleri ve airmatic sistemleridir ilk olarak bunlara bakınız.

7 serisi kullanmadım tipinide beğenmiyorum bana sorarsanız önermem.

S serisinin airmatic sorunu sanırım her kullananın başına gelmiş :(

parça fiyatları bakımından ikisi arasında çok büyük farklar yoktur sanırım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_can_can

Pyromania hocam teşekkür ettim :)

darkness88 üstad benzinli ikiside fakat belki kronik arıza vb durumlar vardır , hani 7 kasayı bırak s iyidir diyen olur yada tam tersi :)

hocam bu bahsettiğiniz araçlar dünyada önce gelen üreticilerin amiral gemileri hele ki türkiye şartlarında lpg görmemiş benzinli motorların daha iyi durumda olacağını düşünüyorum tabi bu durum kullanma meselesi,aracın durumuna bağlı tabi. fakat iki araçta çok sağlam araçlar herkesin gönlünde biri yatar ben mercedes alırdım ama bu bmw 7 nin kötü olduğu anlamına gelmez istek işi. ama bmw lerin genelinde elektronik problemleri, mercedesin de süspansiyonlarına airmatic sorun olabilir bunun haricinde iki araç ta beklentinizi karşılar. gerisi sizin gönlünüze kalmış

• mustafa_can_can M kullanıcısına yanıt
    Karar sizin :)

Ama bu araçlara bakıyorsanız keyfiniz için bakıyorsunuz demektir.İhtiyaç değil de keyif ön planda olduğu için içinize sinmesi en önemli faktör.

Hangi aracın içinde kendinizi otomobille bir bütün olarak hissediyorsanız onun üzerine yoğunlaşın.

Bana bu hissi yaşatan otomobil E65 olmuştu.
  • mustafa_can_can M kullanıcısına yanıt
    kardeş bende kullanmıştım 6-8 ay kadar ancak ben yaşamamıştım
    sanayideki ustam demişti alçaltma indirmesi sıkıntılı bunların diye.
    7 serisi parça fiyatlarını bilmiyorum ancak tahmini aynıdırlar
    F segmenti ve Büyük motorlu araçlar sonuçta.
    S classın döşeme-airmatic-motor ve elektroniği düzgünse gözün kapalı al gitsin
    S class ayrıcalıktır şimdi aklımda S600L var LPG hesabı yapıyorum ne kadar ucuza getiririm diye.
  • Kullandığım arabam var zaten , bu alınacak olanı şehir içinde kullanma gibi bi planım yok :)

Ama hala E65 daha sıcak geliyor bana :)

bu arada ilgilenen herkese tekrar tekrar teşekkür ederim :)
  • Konu canlansın bıktık 1.6 - 2.0 muhabbetlerinden asıl araçlar bunlar W220 mi E65 mi ? buyrun içeri :) W220 mi E65 mi ? buyrun içeri :)
     W220 mi E65 mi ? buyrun içeri :) W220 mi E65 mi ? buyrun içeri :)

• quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

Konu canlansın bıktık 1.6 - 2.0 muhabbetlerinden asıl araçlar bunlar W220 mi E65 mi ? buyrun içeri :) W220 mi E65 mi ? buyrun içeri :)
     W220 mi E65 mi ? buyrun içeri :) W220 mi E65 mi ? buyrun içeri :)

W220 mi E65 mi ? buyrun içeri :)

• Hocam 7.35 tavsiye etmem 3.6 litre 8 silindir motor yakıt konusunda 8 silindir oldugunu her fırsatta hatırlatır ama performans açısından zayıf kalır 7.30 daha mantıklı geliyor bana hic degilse yaktıgının hakkını verir performans istiyorsanuz 7 45

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside güzel ama 7 serisi derim
  • 7 serisi tip olarak daha sportif geldi.

• 2005 model 740d kullandim inanın kendi arabamdan soğudum 1 hafta sürmek istemedim arabamı s-class sadece gormekle yetindim çünkü çevremdekilerin hepsi bmw fanı ben hariç

Hocam kullanma imkanınız varsa iki arabayı da sürüp incelemenizi tavsiye ederim hangi arabayı kendinize yakıştırıyorsanız ve sorunsuz olarak görüyorsanız onu alın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.