Bilgisayar ısınıp fan tam güçle çalışmaya başladığında bazen şöyle bir sorun çıkıyor; fan devamlı olarak 1 sn çalışıp 1 sn duruyor ve bilgisayarı kapatana kadar böyle devam ediyor. Bilgisayar soğuduğunda ya da yeniden başlattığımda bile sorun devam ediyor illa kapatmam lazım. Bu sorunu karşılaşmış biri var mı ya da nasıl çözebilirim?
bana bios problemi gibi geldi
Bios menüsünde fan ayarlarına dair bir şey yok ne yapmam lazım?
fokus tan ömür bey var. Ona forumda pm at bakalım. O bilir.
quote:
Orijinalden alıntı: harold
Bilgisayar ısınıp fan tam güçle çalışmaya başladığında bazen şöyle bir sorun çıkıyor; fan devamlı olarak 1 sn çalışıp 1 sn duruyor ve bilgisayarı kapatana kadar böyle devam ediyor. Bilgisayar soğuduğunda ya da yeniden başlattığımda bile sorun devam ediyor illa kapatmam lazım. Bu sorunu karşılaşmış biri var mı ya da nasıl çözebilirim?
Hocam ürünü satın almayı düşünüyorum. Siz problemi çözebildiniz mi? Fokustan size geri bildirim yapıldı mı?
Evet konuştum, bir çözümü yok bunun şimdilik. Onlara göre bu bir sorun değilmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: harold
Evet konuştum, bir çözümü yok bunun şimdilik. Onlara göre bu bir sorun değilmiş.
Hocam bendede başladı aynı problem, başlarda böyle bir sorunum yoktu fakat şimdi oyun oynarken fan baya sesli çalışıyor. Ayrıca dura dura çalışıyor sizdeki gibi, oyunu kapattığımda düzeliyor.
Ayrıca teknik servis apayrı bir problem. Bilgisayarı aldıktan 3 hafta sonra bileklerin temas ettiği yerler renk atmaya başladı (Daha önce böyle bir problem hiç yaşamadım).
Kullanıcıya bağlı bu problem değişkenlik gösterebilir olağan bi durum dediler. (Teknolojik aletleride çok ama çok titiz kullanan birisiyimdir.)
Ayrıca bilgisayar birden kapandı geçen gün, hard-diskten cızırtı gibi bir ses geliyo bariz duyabiliyorum, buda normal çalışma sesi diyerek reddedildi. Sağolsunlar çok hızlılar hiçbirşey yapılmadan iki günde gönderildi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme