Şimdi Ara

W580mi? S500mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S500
     W580mi? S500mü?
    W580

S500 çok güzel bir telefon hoşuma gitti ancak ne radyo ne af ne makro bişey yok;
    W580 bunu görene kadar faworimdi tam alacaktım bunu gördüm kararsız kaldım. Yine af, makro yok. radyo var ikiside 2mp W810 un özellikleri daha iyi;

Lütfen bana bi yardım edin kararsız kaldım ikisi arasında şu anda k750 kullanıyorum s500 ün bunun kadar özelliği yok. kamerası k700 gibi w580 inde öyle

siz bu işi biliyorsunuz lütfen bana bir tavsiyede bulunun

• Aralarında fiyat farkı var, bu fark senin icin önemli değilse ben W580 derim

Aralarındaki bariz tek fark aslında radyo, ama yinede W580 daha iyi bir seçim olur diyorum.
  • w580 derim ama konuyu cep telefonu tavsiye bölümüne açınız
  • İkisininde tasarımı çok hoş lakin radyosunun olması dışında w580'de shake control özelliği mevcut -telefonu sallayarak parça değiştirme-, çok fazla işe yarayacağını sanmasamda çekici bir özellik olduğunu düşünüyorum o yüzden w580'i seçerdim ben olsaydım. Youtube'da telefonu inceleyebilirsin.http://www.youtube.com/watch?v=yxkknSY3W6w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamturke -- 24 Aralık 2007; 13:20:26 >
  • w580i şaşma !
  • Çok teşekkür ederim;

ilerde w580 aldıktan sonra bi yerden s500 kasası bulsam k750 ye w800 kasa olduğu gibi bunada s500 kasası taksam olurmu?

ya işletim sistemini değiştirmicem sadece kasasını?
  • w580 özellik olarak daha iyi ama malzeme kalitesi o fiyattaki bir telefon için vasat denecek kadar kötü.S500 kabaca aynı kalıba sahip ama malzeme kalitesi oldukça çekici.fotoğraflardan belli olmuyor ama eline alınca anlarsın demek istediğimi.w580i yi eve gidip eline aldığında pişman olabilirsin.ben inceleme şansı buldum.senin yerinde olsam bir iki özellik yüzünden s500i den vazgeçmezdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony NWZ-A816
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w580nin dış kasasındaki renk kombinasyonları daha çekici geliyor
  • model olarak da özellik olarak da w580i.
    Birşey sormak istiyorum.S500 ü w580i ye tercih edecek kişiler fiyat için mi yoksa mosel için filan mı S500 ü seçerler.
  • Sony Ericsson S500 modelini yüzeysel de olsa Teknosa'da inceleme imkanım oldu. Telefonun tuş takımı bana güven vermedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 124yusuf

model olarak da özellik olarak da w580i.
    Birşey sormak istiyorum.S500 ü w580i ye tercih edecek kişiler fiyat için mi yoksa mosel için filan mı S500 ü seçerler.

fiyatı aynı diye biliyorum ama benim tercih sebebim fiyatının daha ucuz ya da pahalı olması falan değil sadece malzeme kalitesidir.w580 i fotolarda iyi görünüyor ama elde hiçte öyle değil.
  • W580 malzemesi gerçekten çok kötü ancak arada sadece radyo ve fitnes menüsü farkı var sanırım yeni bir kayan kapaklı ayrıca k750i tarzı fotoraf çeken bir telefon çıkmasını beleyeceiim 2 sene sonra alacağım telefonu
  • w580 : ) bunu sadece tipine bakarak söyledim. yani bu seni yanıltmasın.
  • bu telefonların yeni üretimlerinde hala tuş çatlaması sorunu varmı ?
  • kardeşim abim de daha dün telefon aldı o da ikisinden birini alacaktı ki iyi ki w580i aldı sen de öyle yap
    ben ikisinide inceledim 580i in kaemrası daha iyi ayrıca walkman ve shake control var üstelik 1gb memory stick var içinde
    menüsünüde görmen lazım mükemmel temaları falan süper
  • w580 al karizması yeter
  • bu iki telefon arasında, isim farkından, dış gorunuşteki still farkından, shake controll dan başka kayda değer bir fark varmı ?
  • olay şahin ve doğan olayına dönmüş. aynı temeli kullanan az farkı olan iki etel. ben s serisinden daha çok şey beklerdim. sony s ve t serisini yeniden dirilti ama bence hayal kırıklığı s bence kötünün iyisi w580.
  • Arasında 2 fark var
    1 -)Walkman2.0 Ara yüzü+Shake control,MegaBass
    2-)Radyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 5 Şubat 2008; 16:23:51 >
  • w580 daha iyi bir seçim olacaktır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.