Şimdi Ara

w7 de aero da pencereyi kapatırken 1-2 kare atlama sorunu (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oldukça ii bir sistemim var yetersizdir dicem ama alakası dahi yoq vista da böyle birsey yoktu bi bilgisayarım gibi herhangi bir pencereyi acıtıgımda x işaretine bastıgım anda 1-2 kare tıkalıp( cok kısa zaman dilimi hissedilior fkt) devam edior bu sorunu teknosadaki w7 li laptoplardada gördüm fkt görmediklerimde vardı acaba sizdede oluyor mu? sorunun nedeni nedir?

• Türkçeden nefretmi ediyorsun? yoksa q harfi yerin k harfine basmak senin için bukadarmı zor? Yoksa sende yozlaştığını sananlardanmısın? O İmzandaki sistemi daha TÜRKÇEYİ doğru düzgün yazamayan birinin kullanması valla yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phenom55

Türkçeden nefretmi ediyorsun? yoksa q harfi yerin k harfine basmak senin için bukadarmı zor? Yoksa sende yozlaştığını sananlardanmısın? O İmzandaki sistemi daha TÜRKÇEYİ doğru düzgün yazamayan birinin kullanması valla yazık...

+1
  • quote:

Türkçeden nefretmi ediyorsun? yoksa q harfi yerin k harfine basmak senin için bukadarmı zor? Yoksa sende yozlaştığını sananlardanmısın? O İmzandaki sistemi daha TÜRKÇEYİ doğru düzgün yazamayan birinin kullanması valla yazık...

arkadasım söyledigin sözlere diyecek birseyim yok haklısın fakat ben farkında olmadan klavye alışkanlıgından öte q harfinede öle sık basmam cok rastlıyamazsın ama uyardıgın için tesekkür ederim... biraz daha nazikçe söyleyebilrdin ama onuda hoşgörü ile karşılıyorum...
  • her neyse tartısmaya girmeyelim.. kardesim bence gittigi yere kadar kullan.. yani 3-5 ay ne kadar idare ederse seni.. sonra ya vista kurarsın ya da o zamana kadar win7 service pack gelir öyle birseyler denersin
    quote:

Orijinalden alıntı: Alexandar

quote:

arkadasım söyledigin sözlere diyecek birseyim yok haklısın fakat ben farkında olmadan klavye alışkanlıgından öte q harfinede öle sık basmam cok rastlıyamazsın ama uyardıgın için tesekkür ederim... biraz daha nazikçe söyleyebilrdin ama onuda hoşgörü ile karşılıyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.