oldukça ii bir sistemim var yetersizdir dicem ama alakası dahi yoq vista da böyle birsey yoktu bi bilgisayarım gibi herhangi bir pencereyi acıtıgımda x işaretine bastıgım anda 1-2 kare tıkalıp( cok kısa zaman dilimi hissedilior fkt) devam edior bu sorunu teknosadaki w7 li laptoplardada gördüm fkt görmediklerimde vardı acaba sizdede oluyor mu? sorunun nedeni nedir?
Türkçeden nefretmi ediyorsun? yoksa q harfi yerin k harfine basmak senin için bukadarmı zor? Yoksa sende yozlaştığını sananlardanmısın? O İmzandaki sistemi daha TÜRKÇEYİ doğru düzgün yazamayan birinin kullanması valla yazık...
quote:
Orijinalden alıntı: Phenom55
Türkçeden nefretmi ediyorsun? yoksa q harfi yerin k harfine basmak senin için bukadarmı zor? Yoksa sende yozlaştığını sananlardanmısın? O İmzandaki sistemi daha TÜRKÇEYİ doğru düzgün yazamayan birinin kullanması valla yazık...
+1
quote:
arkadasım söyledigin sözlere diyecek birseyim yok haklısın fakat ben farkında olmadan klavye alışkanlıgından öte q harfinede öle sık basmam cok rastlıyamazsın ama uyardıgın için tesekkür ederim... biraz daha nazikçe söyleyebilrdin ama onuda hoşgörü ile karşılıyorum...
her neyse tartısmaya girmeyelim.. kardesim bence gittigi yere kadar kullan.. yani 3-5 ay ne kadar idare ederse seni.. sonra ya vista kurarsın ya da o zamana kadar win7 service pack gelir öyle birseyler denersin
quote:
Orijinalden alıntı: Alexandar
quote:
arkadasım söyledigin sözlere diyecek birseyim yok haklısın fakat ben farkında olmadan klavye alışkanlıgından öte q harfinede öle sık basmam cok rastlıyamazsın ama uyardıgın için tesekkür ederim... biraz daha nazikçe söyleyebilrdin ama onuda hoşgörü ile karşılıyorum...