Şimdi Ara

W7 de masaüstü tıklanmıyor ve köşedeki masaüstünü göster çalışmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
19.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR W7 64 BİT ORJİNAL pc var orjinal kaspersky pure kullanıyorum ama masaüstü tıklanmama ve sorunu yaşıyorum.ne sağ ne sol tuş masaüstüne gelince tıklanmıyor.bilgisayar açıldıktan bir süre sonra bu sorunu yaşıyorum.ilk açılışta yok.ayrıca köşedeki masaüstünü göster butonu da çalışmıyor.çözebilen varsa acil yardım etsin LÜTFEN!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• güvenli kipde açıp bakın yine aynı sorun olacak mı ..virüs taraması yapın ... çözüm olmassa kaspersly silin ve sistemi çalıştırın düzelecek mi bakın ..konuy paylaşın yine yardımcı olmaya çalışalım
  • yarbayım konuyu paylaşma nasıl olu rbilmiyorumki:S daha yeniyim
  • konuyu paylaşın yanlış cümle olmuş.. konuya durumu yazın oldu yada işe yaramadı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdost1983

ARKADAŞLAR W7 64 BİT ORJİNAL pc var orjinal kaspersky pure kullanıyorum ama masaüstü tıklanmama ve sorunu yaşıyorum.ne sağ ne sol tuş masaüstüne gelince tıklanmıyor.bilgisayar açıldıktan bir süre sonra bu sorunu yaşıyorum.ilk açılışta yok.ayrıca köşedeki masaüstünü göster butonu da çalışmıyor.çözebilen varsa acil yardım etsin LÜTFEN!!!

Ne zaman başladı bu durum.?Bir önceki günlere sistem geri yükleme denedinizmi?
  • ___ALINTIDIR:::

Başlat Çalıştırdan gpedit.msc yi çalıştırın
    Kullanıcı Yapılandırmasından Yönetim Şablonlarını, ardından denetim masasını tıklayın

arşınıza gelen bu ekranda Denetim Masası'na Erişimi Yasakla nın karşısında Etkin yazıyorsa; Üzerine çift tıklayın yapılandırılmamış seçeneğini seçip önce uygulayı sonra tamamı tıklayın sorun düzelecektir.

Eğer Karşınıza gelen bu ekranda Denetim Masası'na Erişimi Yasakla nın karşısında Yapılandırılmamış yazıyorsa;

Üzerine çift tıklayın devre dışı seçneğini seçin önce uygulayı sonra tamamı tıklayın akabinde tekrar Denetim Masası'na Erişimi Yasakla nın üzerine çift tıklayın yapılandırılmamış seçeneğini seçip önce uygulayı sonra tamamı tıklayın sorun düzelecektir.

W7 de masaüstü tıklanmıyor ve köşedeki masaüstünü göster çalışmıyor...

• Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra oluyorsa explorer.exe işleminden dolayı donuyordur bence.. O an arkaplanda çalışan bir işlem, sistemi kasıyordur, yani ram'in bellek kullanım oranı çok yükseliyordur.. msconfig den size ismi yabancı gelen programların işaretini kaldırın ve bir antispyware virüs programıyla sisteminizi taratın. Kaspersky antivirüs programı da belki donma sebeplerinden biri olabilir. Kaspersky Ram dan 200 MB civarı kullanır.. Bunun yanında Ram'in bellek kullanımını arttıran worm'lar da varsa sistem donar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun devam ediyormu?
  • arkadaşlar cevapları geç yazdığım için özür dilerim şöyle fakat evde marangozlar çalışıyor bu yüzden onlarla da ilgilenmekten pc başına fazla geçemiyorum.siz bana burda yardımcı olmaya çalıştığınız için kendimi sorumlu hissediyorum bu yüzden tekrar kusura bakmayın lütfen
    şöyle anlatayım durumu.ben lg lw5500 model tv satın aldım.nero cd si çıktı içinden dlna bağlantıları için.bu cd yi yükledim pc inanılmaz kasıldı 1 dakika 30 saniyede hazır duruma geçen pc 5 dk yı geçmeye başladı.bende bu programı sildim.b uprogramı sildikten sonra bu sorun başıma geldi.pc açıyorum açıldıktan bir saat sonra falan bu sorun başıma geliyor.
  • başlat kısmında arama yeri varya oraya msconfig yaz ordan başlangıça gel ordan tıklı olanları hepsini kaldır bakalım sorunun düzelicekmi
  • selam
    bu sorun benim başıma da geldi. sonra farkettim ki internet explorer(10) tarayıcısını açıp kapattığımda bu sorun gerçekleşiyor. görev yöneticisinin işlemler sekmesinden iexplorer.exe*32 veya iexplorer.exe ye sağ tıklayıp işlem ağacını sonlandır dediğinizde problem düzelecektir. anladığım kadarıyla tarayıcının işleme atadığı isim bizim pcnın deskop işlemiyle çakışıyor.
  • arkadaşlar bende w7 64bit kullanıyorum. uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. yukarıda yazılan herşeyi denedim sonuç alamadım. masaüstündeki simgelere yada masaüstünde açık olan pencereye direk tıklayamıyorum. sağ alttan "masaüstünü göster" butonuna bastıktan sonra tıklayabiliyorum anca. bir fikri olan varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.