Şimdi Ara

W7 ye Format Atayım Derken Hdd Sildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara Format Atacaktım.Biraz Kurcalayayım Dedim ve Herşeyi Sildim.Harddiski Görmüyor.Elimde W7 İşletim Cd si Var.
    "Sabit Diskinize Erişmek Üzere Gereken Aygıt Sürücüsünü Yüklemek İçin,Sürücü Dosyalarını İçeren Yükleme Medyasını Yerleştirin"

Şeklinde Bi Uyarı Alıyorum.Acil Destek Lütfen :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2nd Captain -- 1 Ekim 2013; 11:09:01 >

• 2nd Captain kullanıcısına yanıt
    DVD veya İmajında sıkıntı olabilir. İnternet üzerinden yeni bir Win7 DVD'si indir fakat MSDN olsun. Yani üzerinde oynanmamış. Multiboot gibi DVD'leri çekme. Güvenilir DVD kullan. (bkz: Maxell, Verbatim, TDK).

Tekrar kurulum yapmayı dene. Birde XP kurarken bi' bak disk bölümleme yerinde görünüyor mu. Görünüyorsa XP kurup tekrar Win7'ye geç. Sorunun düzelecektir. Sonuç belirtirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: verikurtar

DVD veya İmajında sıkıntı olabilir. İnternet üzerinden yeni bir Win7 DVD'si indir fakat MSDN olsun. Yani üzerinde oynanmamış. Multiboot gibi DVD'leri çekme. Güvenilir DVD kullan. (bkz: Maxell, Verbatim, TDK).

Tekrar kurulum yapmayı dene. Birde XP kurarken bi' bak disk bölümleme yerinde görünüyor mu. Görünüyorsa XP kurup tekrar Win7'ye geç. Sorunun düzelecektir. Sonuç belirtirsen sevinirim.

Sonuç : Başka Bir W7 Cd'si İle Yükleme Yaptım ve Bölebildim.Sorun Kalmadı.Teşekkür Ediyorum Yine de :)
  • 2nd Captain kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.