Şimdi Ara

W8 den W7 ye geçtim ve birüsürü sorun oldu YARDIM !!! [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar iş için Sony Vaio SVF1521NSTW aldım. Bazı programlar w8 uyumlu olmadıgı için gittim bir bilgisayarcıya götürdüm w7 yaptırdım.
    Ama çok fazla sorun var acaba neden böyle oldu yardım edermisiniz ?
    Sorun 1 - TouchPad kapanmıyor FN + F1 Tuşu hiç bir işe yaramıyor Programın sürücüsünü devre dışı bile bırakılmıyor sürekli elim değiyo mutfak vs çizerken problem yaşıyorum.
    Sorun 2 - Ses de acayip bir düşüş var nerdeyse kafamı laptopa sokuyom duymak için bütün driverlerini indirdim. Kurcalamadıgım yeri kalmadı ses ayarlarında ama genede boş.
    Sorun 3 - Sanki pc ağırlaştı masaüstünde sağ tık yapınca böle bi yavaşlıyo o sekmenin açılması 2-3 sn sürüyo vs.
    Evet arakdaşlar problemler bu kadar gene problemler çıkacağına eminim lütfen yardım edin şimdiden teşekürler.

EDİT: Arkadaşlar bütün sorunlarımı hallettim Vialpando dan başka yardımcı olan olmadı ona çok teşekürler şimdi benim gibi sorun çekmek istemeyenlere çözümler
    1- Touch padi kapanmayan arkadaşlar windows update yapın
    2- Ses problemi için DFX Audio Enhancer indirin %100 çözüm
    3- pc ye nod32 vb. gibi virüs programı kurun.

HADİ KOLAY GELSİN SİZE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azep1299 -- 11 Kasım 2013; 11:02:49 >

• Windows güvenlik duvarının açık olduğundan emin olun.
    Ve windows 7 nasıl kuruldu ? Loader aracılığı ile mi yoksa orjinal serial ile mi ?
    Windows güncellemelerini düzenli olarak yapmaya özen gösterin driverları geç bulabiliyor malum eski sürüm ama buluyor hemen endişelenmeyin
  • Vialpando kullanıcısına yanıt
    Dostum bilgisayarcı attı formatı ve dediki normalde buna w7 kurulmuyo ama biz kırıp kuruyoz dedi
    recover mi ne o gidecek bilgin olsun dedi bende programlar için mecbur attırdım format
    ve windows güvenlik duvarı aktif hacı bide güncellemerini bakayım dönerim ben sana
    ya şu touch pad i iptal edebilsek süper olur aslında bide sese neyse genede saol
  • Kaç bit hocam işletim sisteminiz ? Bilgisayarın durumu nedir eski midir yeni midir ? Bir kaç bilgi verirseniz sevinirim
    w7 64 bit bilgisayarda eski değil yeni aldım daha modeli yukarda yazıyor hocam bu arada windows güncelleştirmelerini yapiyorum
  • Yaw hadi diğer sorunlardan geçtim şu ses sorununa çare gösterin beyler !
  • azep1299 A kullanıcısına yanıt
    realtek ses driveri yüklemeyi denediniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    dostum realtek ses driveri kurulu zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.