Şimdi Ara

W8 Tablete Android kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
8.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anneme w8 tablet alarak hata yaptım. Kullanamıyor. Bu yüzden Android kurmayı istiyorum ama nasıl kuracağım bir fikrim yok. Her teknoloji sitesi birbirinden almış onu kullanmıyor böyle android kullanacaksınız diye. Benim merak ettiğim konu hadi diyelim kurduk, içindeki office 365 (henüz aktif etmedim) ve orijinal windows 8'i başka bir bilgisayara kurarak lisansları kaybetmemenin bir yolu var mı ?

• İçindeki yazlım başka cihazda işe yaramaz, Office zaten bir yıllık lisans veriyor, bende dual boot yapmaya çalışıyorum ama şuana kadar sağlam bilgi toplayamadım,her ihtimale karşı 8 gb belleğe recovery yedeği ve harici diske Windows imajı almakta fayda var, şuan sistem imajı alıyorum, xda forumunda işe yarar bilgi bulacağımı umuyorum, halledebilirsem yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

İçindeki yazlım başka cihazda işe yaramaz, Office zaten bir yıllık lisans veriyor, bende dual boot yapmaya çalışıyorum ama şuana kadar sağlam bilgi toplayamadım,her ihtimale karşı 8 gb belleğe recovery yedeği ve harici diske Windows imajı almakta fayda var, şuan sistem imajı alıyorum, xda forumunda işe yarar bilgi bulacağımı umuyorum, halledebilirsem yazarım

Haberlerinizi bekliyorum hocam. Android x86 yazınca bi siteye giriyor baya android sürümü vs var. Birde intelin kendi sitesinde android sürümleri var ama benim tabletim bay trail z3735f işlemci kullanıyor. Bu işlemciye hangi android sürümünü kurmalıyım onu bilmiyorum.

Sizin dediğiniz windows imajı ve recovery olayını yaparsak herhangi bir problem olduğunda w8'i aynen geri yükleyebilirim o halde ?

• Aynen hocam yükleyebilirsin, kurtarma sürücüsü ayarında recovery bölümü komple flaş belleğe kopyalanıyor, yanlışlıkla veya kasıtlı silinmesi durumunda işe yarayacaktır.sistem imajı alma işim yarıda kesildi, şarjı fulleyince devam edicem

• arkadaşlar hayırlı geceler benimde casper via t8w windows 8.1 tablet var bende dual boot yaparak android yüklemek istiyorum araştırdım biraz biosa girerek ayarlar yapılıyor sanırım ama net bi bilgiye ulaşamadım banada yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

• Youtube da yapılış videoları var, dual boot için 2. Bir partition gerekiyor, recovery birimini yedekleyip oraya kurmak lazım, üşendiğimden başlayamadım bir türlü

• Ainol iNovo W8 almıştım yeni elime geçti. Bugün sd karta Linux ve Android kurmayı deneyeceğim. Yapınca elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Diske Android Kurmak *ANLATIM*
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Growlithe

Ainol iNovo W8 almıştım yeni elime geçti. Bugün sd karta Linux ve Android kurmayı deneyeceğim. Yapınca elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım.

Haberlerinizi bekliyorum hocam.
  • Reeder markalar sd karttan boot olmuyor haberiniz olsun

• console os'u bekleyin (alpha versiyomu ücretsiz indirilebilir durumda sanırım)
  • deonology D kullanıcısına yanıt
    Nedir hocam bilgi verir misin?

• Tabletin marka ve modeli nedir?
  • Reeder a8iq tabletimi bugün itibariyle Android kurulması için servise gönderdim artık 45 tl ye razıyım....

• quote:

Orijinalden alıntı: yme61

Tabletin marka ve modeli nedir?

Casper N210 hocam

• 2 haftadır uğraşmama rağmen beceremedim ancak Console os u da deneyeceğim. Denemeye devam
  • Hocam merhaba z3735f islemcinizle uyumlu android kurabuldinizmi bende aynı durumdan muzdaripimde :(.

• Aynen ilk yazan gibi anneme aldım kullanamıyor. 1000 tl verdik başkalarının elindeki 9 inch ve üstü eski tabletleri görüp ne güzel diyor. Ya yeni ucuzundan büyük inch tablet alacağım. Ya da dual boot yapmaya çalışacağım. Yapabilen var mı

• Maalesef kurmanız zor Android için ayrı bios gerekiyormuş...

• evet arkadaşlar elimde HP Stream 7 var bu turkcell in kmmpanyasında almıştım.kendinden win 8 ile geldi dün otg li usb belleğe androidin bir sürümünü yazdırdım taktım ama ne yaptıysam boot edemedim biosuna girdim usb yi başa aldım olmadı sonra orda os manager var oraya giriyoruym görüyor android ve harddiski görüyor ama seçim yapamıyorum tablette mi sıkıntı var veya yanlış eksik birşey mi yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.