Şimdi Ara

w810 batarya sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun süredir sony w810 i kullanıyorum.
    normalde 3 gün giden batarya 8 saatten fazla gitmemeye başladı. Durum şu ki aynı batarya başka bir sony w810 da 3-4 gün gidiyor. Telefona flash attım çoğu kez ama birşey düzelmedi farklı versiyonlarda denedim olmadı. Dha önce böyle bir sorunu yoktu telefonun. İki tane sarj aletim var onlarlada deniyorum sorun çözülmüyor. Kapalı sarjda yaptım. Bana verebilecek bir fikriniz varmı? Çift batarya ile dolaşıyorum sürekli :) Yani zor ve bıkkınlık verecek bir durum. Yardımlarını beklyiorum.

• dostum senin telin sanırım devresinde bir sorun oluşmuş devreyi sürekli tamamlamaya çalışıp bataryayı bitiyor :( bence servise göstermelisin
  • valla sağol üstat yaa uygun bi cevap bekliyordum :) Denemediğim şey kalmamıştı çünkü :)
  • ankara'da tavsiye edebileceğiniz bu işlemi sorunsuz yaptırabileceğim bir yer varmı.Sony servisinede gönderirim fakat telefonu flashladım malum garanti dışı derlerse ikinci bir yere gitmem gerekecek.
  • TELEFONU FLASHLAMAN SORUN DEĞİL bi topicde vardı telefonu orjinal haline döndür öle verirsin ondan çekinmene gerek yok..ben patch yapılmış halde verdim gene yapıyorlar yeter ki flashlamadan kaynaklana bir arıza olmasın, öle olursa biraz gıcıklık yapıyolar.. Ben istanbuldayım ankarayı bilmiyorum
  • çok sağolasın üstat içime su serptin
  • ankarada genpa servisine verebilirsin ama telpa varsa o da olur..telpa'yı tavsiye ediyorum özellikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Telefon sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kvk genpa falan varsa bi götür baksınlar garantisi var mı ?
  • Fazla ısı varmı?
  • KVK/Genpa servisi heryerde , gidip telefonu teslim edebilirsin ama telefonu kaç günde geri teslim ederler bilemem Teknik servise vermenin en can sıkıcı yanı da bu zaten geç teslim ediyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.