Güzel kardeşlerim benim şimdi bu telefonda video izleme olayı tartış tartış bitmez zaten. başlığımdanda anlaşıldığı gibi benim telefonda w810i. şimdi sadece 3gp ve mpeg4 türü video izleyebiliyorum demektir ki bi avi mpeg yada rm formatları kadar kaliteli olmadığı gerçek. ama avi yada mpeg gibi formatları izleye bilmek için zaten ancak b.sayar gibi üstün bi teknoloji ve onu destekleyen bi program olması gerek. benim istediğim real playerin çalıştıra bildiği videoları telefonumda izlemek. aslında çok zor bişey istemiyorum çünkü nokia 6600 ve diğer bir çok modelde real player war. real player olmasa bile w810i için herhengi başka bir video programı yükliyemezmiyim. çok şükr elimde video dönüştürücüler war bir çok video formatını birbirine çewirebiliyorum. ama 3gp yama onun eşdeğeri mpeg4 video istemiyorum. bu konuda birinin bana yardım edeceğinide pek sanmıyorum işin aslı ama yinede bu forum sitesine çok güveniyorum (bu konuda bana yardımcı olamasalar bile:) allaha emanetsiniz!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme