Şimdi Ara

w810i-e740-u600 Hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sony ericsson w810i , samsung e740 ve samsung u600 telefon modellerinden hangisi sizce güzel?Almayı düşünüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

• u 600 derdim
  • u600 güzeldir diğerlerine bakınca...w810i de güzeldir ama artık devri geçmeye başladı...biraz farklı telefon kullanmak icab eder...
  • U600 video performansı, fotoğraf kalitesi, ekran çözünürlüğü ile öne çıkıyor
    w810i müzik performansı, yüksek hafıza desteği, stabilite, konuşma süresi ile öne çıkıyor
  • w810i ile u600'ü karşılaştırmak gerekirse u600'den eski bir telefon olmasına rağmen w810i al derim.(e740 hakkında bilgim yok)
    Geçen gün arkadaşımın u600 üne baktım (bende almak istiyodum) tamamen hayal kırıklığı bi telefon...
    menüsü aşırı yavaş, bu bir de dokunmatik tuşla birleşince sinir bozucu bir hal alıyo, farkında olmadan 2 alt menüye iniyosun falan.
    Kısaca u600 ün iki yönü başarılı kamera ve ekran.
    Bu iki özellik dışında w810i daha iyi bi telefon....
  • ben u600 öneririm,fotoğraf kalitesi-ekran çözünürlüğü vs
  • U600 karizma bir telefon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    6230i
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Eski Bir SE W800i kulanıcısı olara SE nin sesin uzerine ses tanımam diyorum.. bende n70 ile w810i arasında kaldım ama %90 w810 alıcam gibi
  • şimdi arkadaşlar samsung e740 hakkında yorum yaparsak nasıl bi tel w810i ile karşılaştırırsak nasıl olur??
  • quote:

Orjinalden alıntı: faikberk

şimdi arkadaşlar samsung e740 hakkında yorum yaparsak nasıl bi tel w810i ile karşılaştırırsak nasıl olur??

e740 daha çok tasarıma dayalı bir telefon. müzik, ekran, kamera kalitesinde w810i daha üstündür. samsunglardan yola çıkarsak e740ın pil ömrünün az olacağını düşünüyorum.
  • bence sony.
    senin elin ayağın gibi olur
    samsungun performansından hiç memnun kalmazsın menü vs..
  • arkadaşlar görüşler hep u600 ve w810i arasında peki son karar artık hangisi son olarak???
  • W810i Güzel Tercih Olur Dostum
  • birde nokia 6233 var onla w810i arasındaki farlar ve sizin seçiminiz ne olur?
  • TABI BIDE FİYAT FARKI VAR 400 LIRA W810 ALMAK VARKEN OMRU OLACAK BI U 600 GEREKSIZ BENCE BIDE %50 DAHA PAHALI
  • w810i kullanmış birisi olarak güzel ve kullanışlı bir tel. oldugunu soyleyebilirim. Hiç pişman olmazsin. ama ben biras daha sık bi telefon istedigim icin simdi senin de sordugun samsung e740 almayi düşünüyorum. onda da renk konusunda kararsız kaldım. Siyah alacaktim ama gümüş rengi daha hos geldi bana. bu telefonla ilgili cok az yorum ve inceleme var. ama benim arastırdıgım kadariyla memnun kalmayan yok ozellikle de ozellik performansi ve aynı zamanda şıklık olarak, fiyati da cok uygun.
    Performans ariyorsan w810i al, ama sıklık diyorsan da e740 al derim ben.
  • ya bırakın arkadaslar nasıl yorum bunlar ya adama 2 senelik telefonu git al diyosunuz.. u 600 degil ama e740 şiddetle tavsiye ederim yazdıgın telefonlar arasından en iyisi pişman olmassın
  • bencede u600
  • u600 kamera video ekran olarak daha ii w810 dan üstün bi cihaz ayrıca tipi mükemmel bence
    ama w810 daha güzel müzik çalar telefondur u600 w810 dan kötü foto bile çekse ki bence öyle değil yinede u600 derdim tipi yeterli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 31 Ağustos 2007; 18:51:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.