Şimdi Ara

w810i? w800i?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben tam w810i alıcam diye karar verdim fakat w800i nin fiyatı dikkatimi çekti.bildiğim kadarılıyla özellik bakımında w810i w800i ye göre daha iyi. fakat w800 daha pahalı.şimdi herkese soruyorum hangisi daha iyi?ses kalitesi ve foto bakımından hangisi daha iyi?lütfen beni bu konu hakkında bilgilendirin.şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraytansu -- 24 Ocak 2007; 21:25:23 >

• w800'ün piyasada dönen sıfır fiyatları güncel değil, çok eski. Stoklarda mevcut değil. Bu yüzden de stoklarda tükenmeden önceki fiyatları dolaşıyor ortalıkta. Zaten ikinci el fiyatlarına bakarsan bu durumu daha iyi anlarsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: koraytansu

arkadaşlar ben tam w810i alıcam diye karar verdim fakat w800i nin fiyatı dikkatimi çekti.bildiğim kadarılıyla özellik bakımında w810i w800i ye göre daha iyi. fakat w800 daha pahalı.şimdi herkese soruyorum hangisi daha iyi?lütfen beni bu konu hakkında bilgilendirin.şimdiden çok teşekkürler.
  • quote:

arkadaşlar ben tam w810i alıcam diye karar verdim fakat w800i nin fiyatı dikkatimi çekti.bildiğim kadarılıyla özellik bakımında w810i w800i ye göre daha iyi. fakat w800 daha pahalı.şimdi herkese soruyorum hangisi daha iyi?ses kalitesi ve foto bakımından hangisi daha iyi?lütfen beni bu konu hakkında bilgilendirin.şimdiden çok teşekkürler.

Genel olarak W810i ön plana çıkıyor. W800i ve W810i'nin fotoğraf ve kulaklık ses çıkış kaliteleri arasında herhangi bir farklılık bulunmamaktadır. Ancak W800i'nin hoparlör ses çıkışı bir miktar daha fazladır.
  • W800i benim daha çok hoşuma gidio nedense
  • W800i nin hoperlörleri ve malzeme kalitesi W810da daha iyi .. Ve turuncuKarizma
  • W800'ün düşen turuncu topunu hatırlatırım
    quote:

Orjinalden alıntı: narinci

W800i nin hoperlörleri ve malzeme kalitesi W810da daha iyi .. Ve turuncuKarizma
  • quote:

Orjinalden alıntı: koraytansu
    arkadaşlar ben tam w810i alıcam diye karar verdim fakat w800i nin fiyatı dikkatimi çekti.bildiğim kadarılıyla özellik bakımında w810i w800i ye göre daha iyi. fakat w800 daha pahalı.şimdi herkese soruyorum hangisi daha iyi?ses kalitesi ve foto bakımından hangisi daha iyi?lütfen beni bu konu hakkında bilgilendirin.şimdiden çok teşekkürler.

W800i nin hoparlor sesi biraz daha yuksek, ancak kalite bakimindan fark oldugunu sanmiyorum..bir de batarya omru olarak W800i biraz daha iyi herhalde..foto kalitesi bakimindan da fark olamaz, cunku ikisi de ayni kamera donanimina sahip..bu yuzden arada firmware versiyonundan kaynaklanan daha net cekim disinda bariz bir fark yoktur..bunlar disinda W810i nin daha buyuk ve parlak ekran, s1k tasarim, ozel muzik tuslari, dort bant, EDGE, is1k sensoru, 1000 kisilik gelistirilmis tel rehberi, netfront web tarayici, rss uygulamasi, daha hizli menuler, flash tema destegi gibi artilara sahip..fiyati da daha uygun..kesinlikle W810i al..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    6230i
    21 yıl önce açıldı
    Sony Ericsson W800&K810i
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede w810i al pişman olmazsınn
  • w800 gelip geçeli bayağ bi oldu yaw artık tel üretilmio die biliyorum
    k750 almak gibi bi şi w800 almak
    ki w810 bu kadar düşmüşken
  • cevaplar için saolun arkadaşlar.sonuç olarak w810i alın diyosunuz yani?
  • bencede w810i
  • w810i al.erhaninho düşen turuncu top nedir???
  • bencede w810i daha iyi bi seçim olacaktır
  • W810

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djnksk88 -- 27 Ocak 2007; 15:32:55 >
  • quote:

w810i al.erhaninho düşen turuncu top nedir???

W800i'nin joystickinin üzerinde turuncu bir parça bulunuyor. Bu parça zamanla düşebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

W800'ün düşen turuncu topunu hatırlatırım
    quote:

Orjinalden alıntı: narinci

W800i nin hoperlörleri ve malzeme kalitesi W810da daha iyi .. Ve turuncuKarizma

Parçalar düşebilir ama kaliteli

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

w810i al.erhaninho düşen turuncu top nedir???

W800i'nin joystickinin üzerinde turuncu bir parça bulunuyor. Bu parça zamanla düşebiliyor.

zamanla değil her zaman
  • tabi W810i
  • w800i

cünkü efsane oldu

w810i daha sonra cıktı ama fiyatı w800i nin cok altına düstü
  • benmde ruhumun daha güzel dedigi telefon w800i
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.