Şimdi Ara

w910i kamera değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yakın zamanda w910i aldım fotolar gece modunda ve ışıklı ortamlarda güzel ama diğer türlü berbat.yeşil yeşil çıkıyo.acaba w810i kamerası fln takılabilirmi?en azından onda af var.yada cam driverla düzeltilebilirmi?

• şaka di mi bu?usta sen boşver direk N96 kamerası tak ona hem daha güzel durur telefon üstünde
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

şaka di mi bu?usta sen boşver direk N96 kamerası tak ona hem daha güzel durur telefon üstünde

Evet indirime girmiş zaten N96 kamerası w910i den pahalıymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

şaka di mi bu?usta sen boşver direk N96 kamerası tak ona hem daha güzel durur telefon üstünde

Evet indirime girmiş zaten N96 kamerası w910i den pahalıymış

Harbiden de şaka gibi. Öyle birşeyin olması mümkün mü? Hadi cam driver atılır da kamera değişimi

• W810i kamerası çalışsa bile fotoğraf çekemezsin, yazılım sorunu olur, W810i yazılımı atayım dersen de desteklemez zaten W910i'de Autofocus olmadığı için çift kademeli deklanşör yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 4 Şubat 2009; 23:54:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

W810i kamerası çalışsa bile fotoğraf çekemezsin, yazılım sorunu olur, W810i yazılımı atayım dersen de desteklemez zaten W910i'de Autofocus olmadığı için çift kademeli deklanşör yoktur.

Onu da koyarız
  • saçma....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mantıklı
  • Bir adet tornavida, bir adet pense ve iki adet çekiç ile her türlü yaparım ben bu işi.

not: Öyle bir şeyin olması mümkün değildir. Hayalgücünüzü daha yararlı işlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 5 Şubat 2009; 4:58:28 >
  • Mümkün olmaması için sebep nedir arkadaşım ?

Bence gayet mantıklı bişey. Yazılımı oturttuktan sonra olmaması için hiç bir sebep yok. Bütün iş yazılımda biter nihayetinde diğer kameranın yerine musluk takmıyosun yine bir kamera takıyosun ...
  • o yazılımı da bulması yada yapması ne olacak peki....?

onuda sen yaparsın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: abbet

Mümkün olmaması için sebep nedir arkadaşım ?

Bence gayet mantıklı bişey. Yazılımı oturttuktan sonra olmaması için hiç bir sebep yok. Bütün iş yazılımda biter nihayetinde diğer kameranın yerine musluk takmıyosun yine bir kamera takıyosun ...

sende musluk tak belki su akar:D

valla hasta hasta iyi güldüm iyiki okumusum burayı:D

hatta eliniz degmişken wi-fi takın gps takın nasılsa oda yazılımla çalışıyor:D

hatta bitanede işlemci takın 3-5 tane çekirdegi olsun:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

ALEMSİN
    KEYFİM YERİNE GELDİ

• inanırsak olur bnce xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

quote:

quote:

ALEMSİN
    KEYFİM YERİNE GELDİ

SEN BİDE BANA SOR:)

baya bi geyik oldu bu konu yakında kiliti yer zaten:)

• quote:

quote:

hahahaha...isde buna koparim...ama arkdaslar icimizde programci vs. varsa korkulur onlardan!!:)

• W810İ NİN KAMERASI biraz buyuk gelip taşabilir orlara bi harc atarsanız tamamdır bu arada harcın suyunu az katın çatlar sonra alimallah kamera düşer falan masraf olur yazık
  • Takılır kardeşim bakma sen bunlara bence takmışken diyorum kameranında yerini değiştirelim anasını satıyim:) o ne öle kızak altında arkaya alalım hem arkaya alırsak belki daha iri daha cüsseli kameralarda takabiliriz hoporlorüde değiştirelim çin malı bi telefonunkini söküp takarız biraz geniş gelecek ama Ee yontarıız fazlalık yerleri.

Hayal gücü sınır tanımaz tıpkı aşağıdaki resim gibi

w910i kamera değişim

• Hort acaba deısırmı dıye araken buldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.