Şimdi Ara

w950 yerine ne alayım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 22 aydır severek kullandığım w950i telefonum arızalandı ve servis değişim kararı aldı. Servis bana yeni telefonumun 2 hafta içinde geleceğini bildirdi. Bildiğim kadarıyla bu model artık üretilmiyor.
    1-Eğer bu modeli göndermezlerse hangi modeli talep edeyim?
    2- Telefonu 500 TL ye almıştım. Ücret iadesi mi talep etsem?
    3- Ücret iadesi istersem ürünün kutu içeriğini teslim etmem gerekir mi?( Kulaklığını bir arkadaşıma vermiştim)

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Tekrardan W950 gelecektir
  • büyük ihtimal aynısı gelir.
  • benimde kulaklik kaybolmustu eski model bir sonyericsson kulakligi koymustum ayrica usb data kablosunuda koymadim ama hicbir sorun olmadi kafan rahat olsun
  • Merak ettim ne arizasi vardi acaba?
  • Kalemi tutan demir kırılmıştı. pili usbden şarj etmeye kalkışınca hemen dolmuş gösteriyordu. Servis yeni yazılım yüklemiş. Yazılım yüklendikten sonra telefon donmaya başlamış onlarda yenisini vermeyi uygun görmüşler. Bu telefonun yerine verecekleri telefonun garanti durumu ne oluyor. 2 yıl mı yoksa kalan garanti süresi kadar mı?
  • demiri bende kirdim yaa :S
    sanırm yeni verilen telefonun ek olarak 2 sene garantisi oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır malesef garanti kaldığı yerden devam ediyormuş
    birde demiri nasıl kırdınız?
  • bi gün sim kart deiştiriyodum. deiştirdim actim teli. kalemi yerine soktum. kalem cup diye girdi. normalde demire takilmasi lazim. noluyoz dedim kalemi geri cikarttim. aynı sekilde cup diye cikti. tirsarak arka kapagi bi actim demir yok sonra demiri ara alllah ara.. neyseki buldum sonunda taktim yerine bide kagit sıkıstırdım. güzel oldu şimdi
  • o kadar hassas mı yapmışlar kötü bir durum.
  • aynen o kadar hassas yaa. bahsettigim tel resimde gözüküyo

w950 yerine ne alayım?
  • Aynı demiri bende kırdım, Üstüne 2 tanede kalem kaybettim. Ve benim telefondada donma problemi var. Yazılımını güncelledim yine donuyor ama çok sık değil. Serviste kurcalarlar ve orda donma olmazsa öyle geri mi verirler bişey yok diye? Benimde 22. ayı telefonun. Ankaradayım. Hangi servis vereyim. Asya telekom varmış iyimidir? servis süresi ne adar acaba.
  • Kalemi tutan demiri kırmak hiç zor olmuyor. Kalemi yerine takıp çıkarmanız yeterli oluyor veya benim kalemler orjinal değil ondanda olabilir. Bu arada bu demiri ikinci kırışım. Demiri kırınca kasanın gri kısmını komple değiştiriyorlar. sedkorn ben genpaya verdim. Daha önceki servis tecrübelerime dayanarak genpanın çok kötü bir firma olmadığını söyleyebilirim. Donma problemine gelnce benim telefonum daha önce hiç donmuyordu. Servise verdim adamlar dondurmayı başarmış. Artık şansına verirsin hiç donmaz arıza bulunamadı derler veya bende olduğu gibi tamir beklerken bir anda yenisiyle değişim kararı alırlar. Ne çıkarsa bahtıma deyip telefonu servise ver. Ama 1 ay tamir etmelerini bekleyebilirsin. Bunu göze al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minik1903

Kalemi tutan demiri kırmak hiç zor olmuyor. Kalemi yerine takıp çıkarmanız yeterli oluyor veya benim kalemler orjinal değil ondanda olabilir. Bu arada bu demiri ikinci kırışım. Demiri kırınca kasanın gri kısmını komple değiştiriyorlar. sedkorn ben genpaya verdim. Daha önceki servis tecrübelerime dayanarak genpanın çok kötü bir firma olmadığını söyleyebilirim. Donma problemine gelnce benim telefonum daha önce hiç donmuyordu. Servise verdim adamlar dondurmayı başarmış. Artık şansına verirsin hiç donmaz arıza bulunamadı derler veya bende olduğu gibi tamir beklerken bir anda yenisiyle değişim kararı alırlar. Ne çıkarsa bahtıma deyip telefonu servise ver. Ama 1 ay tamir etmelerini bekleyebilirsin. Bunu göze al.

yani o demirin kırılması garanti kapsamına giriyormu? eger öyleyse bende vereyim garantiye.

• Evet garanti kapsamında tamir ediyorlar. Kalemi tutan parça kırık yerine kalemi tutmuyor derseniz daha iyi olur. Yeni telefonu biran önce göndersinler. Artık S.E den başka telefon kullanmaktan sıkıldım. Bağımlılık gibi bişeymiş bu. Birde değişim cihazı olarak w960i verseler tadından yenmez
  • bunu ögrendigim cok iyi oldu. garantinin bitmesine 2 ay kala bende vereyim bari sen hangi firmaya vermistin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 5 Eylül 2009; 21:01:30 >
  • Genpanın İzmir şubesine verdim.
  • oo hemşerimişiz bende aynı yere vericem o zaman
  • W950 gelir garantide kaldığı yerden devam eder ama tüketici haklarına göre 1 ayı geçtikten sonra başvuru yapabilirsiniz ve bana kalırsa para iadesi isteyin faturadaki fiyatı iade edeceklerdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.