w960i +touch screen -aclerometre yok +walkman 3.0 -gps yok +muhteşem ses -802.11 b var g yok +büyük ekran -çok program yok +8 gb hafıza (dokunmatikm ekran iphone dan biliyorum çok rahattı) n82 black +gps -şarjı az +aclerometre -symbian s60 dan yavaşlık +arttırılabilir hafıa -w960i den küçük ekran +802.11 b/g -hoparlörü kötü diyorlar +flaşxenon +çok program var
SİZCE HANGİSİ BEN KARAR VEREMEDİM
Sony Ericsson W960i
Bence n82 Ama senin yazından w960ı beğendiğini anladım hangisini sevdiysen onu al
Hoca n82 alcaksan black alma kamerasında problem varmış, mobile arsenal sitesindeki 5mp karşılaştırmasını okursan orada yazıyor. Made by Finland iyiymiş...
quote:
Orjinalden alıntı: sariyeron
Hoca n82 alcaksan black alma kamerasında problem varmış, mobile arsenal sitesindeki 5mp karşılaştırmasını okursan orada yazıyor. Made by Finland iyiymiş...
İyi de blacklar de orijinal Nokia N82 ve Finland. Ben kullandım 1 ay kadar... Neden hatası olsun ki
N82
arkadaşlar benim gönlümden w960i geçiyor ama n82 nin program bolluğu dikkaimi çekti ben şimdi yatıyorum bana yazdıklarınızı yarın okuyacağım BU ARADA W960İ İÇİN NASIL PROGRAMLAR VAR BANA BİRAZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ GOOGLE YE YAZDIM SAÇMA SAPAN ŞEYLER ÇIKTI BANA CEVAP YAZANLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
quote:
Orjinalden alıntı: yuemrek
Sony Ericsson W960i
bana cevap yazdığınız için teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Révølvér
quote:
Orjinalden alıntı: sariyeron
İyi de blacklar de orijinal Nokia N82 ve Finland. Ben kullandım 1 ay kadar... Neden hatası olsun ki
çok teşekkürler
çok teşekkürler bir de uıq 3 için programlar nasıl neler var
arkadaşlar bi cevap yazın ya
N82
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme