w995'in kamerası cazip duruyor ama sabah akşam fotograf çeken biri değilim. w960i nin Symbianİşletim Sistemi dikkat çekiyor hep duyardım ama neye yarar bilmem. Telefon alıp uzun yıllar kullananlardanım. Hangisini almam mantıklı. Wifi özelliği ikisinde de var. Genelde opera filan yükleyenler olmus. hangisi bu konuda daha verimli ve son olarak da internetten video izlemek için hangisi idealdir. W995 biraz kaba gibi normalde onu alıcaktım. w960i daha estetik geldi o yüzden şuan acaip kararsızım bir yardımcı olun kardeşinize.
Unutuyordum neredeyse Mesaj hafızasını merak ediyorum iki telefonun da.
w995 daha iyi dir , hafıza kartına mesaj atabiliyorsun sınırsız bir sekilde , w960 in kullandgı symbian artık destek vermiyo ve yeni sürümleri durmş vaziyette ve tel yavaş , w995 daha hızlıdır ve ses konusunda çok daha iyidir , internete girmek konusunda w960 dokunmatik ekrana sahip oldugu için daha avatajlıdır ama bana kalırsa w995 daha iyi tercih olur
cok farklı telefonlar. w960 daki symbian oldukca fazla avantajı ve dezavantajı var. ses kalitesinde w995 daha önde ama w960 ın bass lar daha derindir. en önemli nokta ise w960 ın hayatımda kullandıgım en zor algılayan dokumatik ekrana sahip olması..
Mantıklı olan w995'dir diyosun yani. Peki önerini dikkate alıcam umarım uzun yıllar kullanırım. Telefonla pek aram yok şuan kullandığım telefon da bana yeter ama wifi lazım oluyor artık. Teşekkür ederim.