http://www.n11.com/cloer-1620-waffle-makinesi-siyah-P28722528 Cloer 1620 Waffle Makinesi - Siyah Kargo BEDAVA, 2 Yıl Garantili, Adınıza Faturalı! 1,00 TL KDV DAHİL
quote:Orijinalden alıntı: NakahellaŞaka mı bu? :DAlıntıları Göster iptal edecekler sonrada hiçbirşey yok gibi satışa devam edecekler :) amaç:reklam
quote:Orijinalden alıntı: AdkA1 adet istedik.. iptal olacak %99 ama..Ya tutarsa hesabı, suyunu çıkartmadan 2 tane de ben aldım. Gelirse biri kardeşime biri bana ama pek umudum yok
quote:Orijinalden alıntı: mlb81bir de kargo seçeneği sunmuşlar Alıntıları Göster arkadaş bu ürünleri ekleyen adamlar at üstünde mi ürün girişi yapıyorlar çok ilginç.
quote:Orijinalden alıntı: mlb81bir de kargo seçeneği sunmuşlar Alıntıları Göster Taksit yapmayı unutmayın.
quote:Orijinalden alıntı: beburakBende tutarsa diye sallamatik puanlarla 3 tane aldim hadi bakalimsonuç ne beyler bu arada ürün satışa kapatıldı.
quote:Orijinalden alıntı: beburakBende tutarsa diye sallamatik puanlarla 3 tane aldim hadi bakalimTükettiniz
quote:Orijinalden alıntı: mlb81Tükettiniz Alıntıları Göster Gençler Gelirse hayrına yollayın bir tanesini yeni eve çıktım öğrencilik :)
quote:Orijinalden alıntı: mlb81Tükettiniz Alıntıları Göster bende alacaktım baktım sallamatikte puan yokmuş diğerinden alayım derken :D aman tanrım birden bitti