Şimdi Ara

Wake on wireless lan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Appstore da wake on lan konusunda uygulamalar mevcut ancak benim gorduklerim hep eethernet kablosunun bagli olmasi gerek diyor

Jailbreak olmadan wake on wireless lan app i ya da direkt internet uzerinden bunu yapmanin yolu var mi

• Bu konuyu ben de araştırıyorum, mesajım bulunsun.
  • Ya evet cok guzel remote uygulamalar var ancak kullanmak icin aletin acik olmasi gerekiyor yada iste wake yapmak lazim

Evlerde de laptopa a sirf bu icin kablolu internet kullanmak sacmalik olur

Wireless uzerinden uyandiracak bi app super olur
  • takip
  • Takip eden var ama bilen yok galiba hepimize bi yol gosterecek :)
  • mantıken böyle bir uygulama olması imkansız gibi çünkü pc kapandığında modemle hiçbir bağlantı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 4 Kasım 2011; 18:44:51 >
  • olur mu öyle şey. faks modem kartı kullanıyorum. biostan WOL ı aktif ettiğim an telefon çağrısı geldiğinde kapalı bilgisayarım açılıyor.

aynı şeyin internet üzerinden de yapılabildiğini biliyorum. nasılını en kısa zamanda hep beraber keşfedeceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless to Lan İçin Öneri
    geçen yıl önce açıldı
    XBOX ONE S BLUETOOTH SPEAKER
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

olur mu öyle şey. faks modem kartı kullanıyorum. biostan WOL ı aktif ettiğim an telefon çağrısı geldiğinde kapalı bilgisayarım açılıyor.

aynı şeyin internet üzerinden de yapılabildiğini biliyorum. nasılını en kısa zamanda hep beraber keşfedeceğiz.

Usta ev telefonunu caldirinca mi aciliyor

O da isimi gorur acikcasi.... O dedigin metod wireless ta calisio mu ? Bi detaylica anlatirsaniz sevinirim hocam....

Diger arakadas icin google da wake on wan. Veya wake on wlan diye bi arat istersen (wlan windows 7 ile geldi) magic message mi ney o sayede acabiliyorsunuz baska bir pc ile ( ben pc disinda ipad veya iphone yada da oluosa telefon ederek acmak istiyorum)
  • Bu iş için kullanacağınız ayrı bir telefon numarası yoksa hiç tavsiye etmem. Bilgisayarınızın açılışı size bağlı olmuyor çünkü o durumda. Her telefon gelişinde kapalıysa açılan bir bilgisayar çok sinir bozucu. Benimde yapmak istediğim sizin gibi iPad veya iPhone ile açmak bilgisayarı.

Dediğim yöntem için bir faks modem kartınızın olması gerekiyor. Biostan çağrı geldiğinde açılmayla ilgili seçeneği seçtiğinizde her telefon gelişinde açılmaya başlıyor bilgisayar. Bir an önce bunu kapamaya çalışıyorsunuz.

Kendimi argelere çekmiş durumdayım, çözücem bu sorunumuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Bu iş için kullanacağınız ayrı bir telefon numarası yoksa hiç tavsiye etmem. Bilgisayarınızın açılışı size bağlı olmuyor çünkü o durumda. Her telefon gelişinde kapalıysa açılan bir bilgisayar çok sinir bozucu. Benimde yapmak istediğim sizin gibi iPad veya iPhone ile açmak bilgisayarı.

Dediğim yöntem için bir faks modem kartınızın olması gerekiyor. Biostan çağrı geldiğinde açılmayla ilgili seçeneği seçtiğinizde her telefon gelişinde açılmaya başlıyor bilgisayar. Bir an önce bunu kapamaya çalışıyorsunuz.

Kendimi argelere çekmiş durumdayım, çözücem bu sorunumuzu

Wireless la da oluyor mu bu , yoksa ethernet kablo mu gerekiyor ?

Ya her telefonda acilmasi problem diil keza oyle eve telefon gelmio zaten internet icin bagli gibi bisi yanlis numara veya ttnet taaahut satmaya ariolar :)

• Wireless'la da olur bence, çünkü modemle ilgili değil. Direkt anakarta bağlı olan faks kartına sinyal gelince bilgisayar açılıyor. Bir sürü is yeri hala bazı seyleri faks üzerinden yaptığından 10 lira civarına alıp takmiştim bu kartı.
  • bende foscam ip kamera var..iphone icinde izlme yazilimi var..kameranin role cikisi var cepten kontrol ediliyor..pc ye bagladim..pc yi cepten acip kapatiyorum..wakeonlan bazen acmiyor pc yi..kamera hemen aciyor..ayriyetten kameradan pc nin acildigini goruyorum..kamera 120 tl civari..
  • Arkadaşlar pc ye bağlı telefon veya ethernet kablosu olmadan uzaktan açamazsınız boşuna uğraşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 5 Kasım 2011; 11:55:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

mantıken böyle bir uygulama olması imkansız gibi çünkü pc kapandığında modemle hiçbir bağlantı olmuyor

Uygun ayarlar ile, modemden port açtığınız zaman ayrıca gerektiğinde uyandırılabiliyor.

Ben iMac'i şahsen öyle kullanıyorum ama Wi-Fi değil, kablo ile.
  • arkadaşlar benim aradığım yazılımı masaüstü bilgisayarım için arıyorum zaten gerektiğinde açıp kullanmak için fakat lan wake up seceneğini biosunda göremedim. Bilgisayarım her zaman ethernetten bağlı ondan da sıkıntı yok. Modemi de 7 24 saat açık bırakıyorum. Sadece bilgisayarı açıp kapıyacak bir program lazım o kadar ben iphone'dan bunu sağlamak istiyorum. Devamını olmadı teamviewer ile de sağlarım.
  • eğer dediğiniz şu ise :

1-işyerinde router var pc ye bağlı

2-pc kapalı iken,

3-ipad ile ağa giriyorum

4-ipad ile mWOL programını kullanarak pc yi açıyorum

-pc ve ipad aynı ağda ise pc yi açabiliyoruz ama,
    -pc işyerinde ve kapalı, ipad evde ve evdeki wireless ağına bağlı ise işyerindeki pc yi açmak için port açmak lazım

''wake on wireless lan app'' ne demek???
    wake on lan: LAN kablosuna modemden elektrik gitmesi ve bu yolla uyandırma
    wake on wireless lan ?? bide app si var
  • ben sadece evdeki bilgisayarımı açmam lazım o kadar. Her zaman ethernetten bağlı bilgisayarımda yeni. ama bu özelliği biosunda göremedim. Anakartım Gigabyte H55M-USB3. Konu hakkında daha açık bilgi verebilirseniz sevinirim. SAdece iphone bilgisayarımı açmak istiyorum. Modemim her zaman açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

mantıken böyle bir uygulama olması imkansız gibi çünkü pc kapandığında modemle hiçbir bağlantı olmuyor

Uygun ayarlar ile, modemden port açtığınız zaman ayrıca gerektiğinde uyandırılabiliyor.

Ben iMac'i şahsen öyle kullanıyorum ama Wi-Fi değil, kablo ile.

Bu mesajı yazmandaki anlam nedir analayamadım ben zaten wifi ile olmayacağını belirttim.
  • fatih_h ethernet bağlantısı bende her zaman var ve modem her zaman açık ben nasıl yapabilirim.
  • Arkadaslar fantezi olsun diye sormuyoruz arastirdik wireless ile pc yi uyandirmak mumkun

http://revolutionwifi.blogspot.com/2010/11/wake-on-wireless-lan.html. (hepsini okumadim ama aciakca belirtiyor oldugunu)

Ayrica google da wake on wlan yazarsaniz bu ozelligin windows 7 ile geldigini gorursunuz

Evet dediginiz e benzer olarak laptoplarda fise takili olmasi gerekiyor (pil nedeniyle fiste diilken laptoplar

Simdi yani bu mumkun birsey ama ben bunu pc den yapmak istemiyorum ios bi cihaz yada tel aramasi ile (bunu bu topicten ogrendim). Yapmak istiyorum. Appstore da benim buldugum programlar hep wake on lan. Wlan diil bu konuda yardimlarinizi rica ediyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.