Şimdi Ara

WAKFU ONLİNE ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun sürekli dinamik güncelleme üstüne güncelleme ankama oyunlarına ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Ancak hala bi endgame content gelmiş değil. bu tarz oyunlarda (genelde srpg'lerde) end game olarak seviyeli solo dungeonlar konulabilir diye düşünüyorum veya dofustaki bölge savaşlarının daha gelişmiş ve daha cazip şekli olabilir. Oyun şu hali ile amaçsız çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuems

oyun sürekli dinamik güncelleme üstüne güncelleme ankama oyunlarına ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Ancak hala bi endgame content gelmiş değil. bu tarz oyunlarda (genelde srpg'lerde) end game olarak seviyeli solo dungeonlar konulabilir diye düşünüyorum veya dofustaki bölge savaşlarının daha gelişmiş ve daha cazip şekli olabilir. Oyun şu hali ile amaçsız çünkü..

Çok haklısın dostum, oyunda bir sürü eksik var daha düzeltilmesi gereken. Daha sınıflar yeni yeni düzeltiliyor öyle düşün yani. Oyuna savaş olarak PvP sistemi geldi ama o da çok yetersiz şu an. İleride de GvG gelicekmiş. Bakalım ne olacak ama daha 1 2 sene rahat var oyunun rayına oturması için, öyle görünüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

quote:

oyun sürekli dinamik güncelleme üstüne güncelleme ankama oyunlarına ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Ancak hala bi endgame content gelmiş değil. bu tarz oyunlarda (genelde srpg'lerde) end game olarak seviyeli solo dungeonlar konulabilir diye düşünüyorum veya dofustaki bölge savaşlarının daha gelişmiş ve daha cazip şekli olabilir. Oyun şu hali ile amaçsız çünkü..

Çok haklısın dostum, oyunda bir sürü eksik var daha düzeltilmesi gereken. Daha sınıflar yeni yeni düzeltiliyor öyle düşün yani. Oyuna savaş olarak PvP sistemi geldi ama o da çok yetersiz şu an. İleride de GvG gelicekmiş. Bakalım ne olacak ama daha 1 2 sene rahat var oyunun rayına oturması için, öyle görünüyor...

aslında sınıfları düzeltmek zor bir olay değil şu aşamada ancak oyunda sınıflardan ziyade sistemi sürekli değişiyorlar ve her gelen yeni sistem karşısında bazı sınıflar aşırı güçlenirken bazıları da yetersiz konuma düşüyor. Bence sınıflardan önce adam akıllı bir sistem oturtmaları lazım bakalım bu deck sistemi nasıl olacak. Bir de hero sistemi var ki hiç girmeyeceğim o konuya. Böylesine güzel bir oyunu birkaç saçma olduğunu düşündüğüm kısımlarından dolayı pek oynamaz oldum.. pvp ve gvg içeriklerinden önce pvp savaşlarının düzeltilmesi lazım savaşlar 3-4 turda bitiyor itemlerin etkisi çok fazla 5k hp varken 2-3k tek skill ile vurabilmek abartı. bazı durumlarda güçlü olan değil de ilk vuran kazanıyor mantığı var. Nerde o dofustaki pvpler.. 20-30 tur sürerdi ve her an her şey değişebilirdi. Ben artık o eski tadı alamıyorum. Çok bi beklentim de yok halbuki.

• quote:

aslında sınıfları düzeltmek zor bir olay değil şu aşamada ancak oyunda sınıflardan ziyade sistemi sürekli değişiyorlar ve her gelen yeni sistem karşısında bazı sınıflar aşırı güçlenirken bazıları da yetersiz konuma düşüyor. Bence sınıflardan önce adam akıllı bir sistem oturtmaları lazım bakalım bu deck sistemi nasıl olacak. Bir de hero sistemi var ki hiç girmeyeceğim o konuya. Böylesine güzel bir oyunu birkaç saçma olduğunu düşündüğüm kısımlarından dolayı pek oynamaz oldum.. pvp ve gvg içeriklerinden önce pvp savaşlarının düzeltilmesi lazım savaşlar 3-4 turda bitiyor itemlerin etkisi çok fazla 5k hp varken 2-3k tek skill ile vurabilmek abartı. bazı durumlarda güçlü olan değil de ilk vuran kazanıyor mantığı var. Nerde o dofustaki pvpler.. 20-30 tur sürerdi ve her an her şey değişebilirdi. Ben artık o eski tadı alamıyorum. Çok bi beklentim de yok halbuki.

Aynen şu an dengeler aşırı kötü. Her iki ayda bir sınıflara revamp geliyor. Şu an skill revamp geldi deck sistemiyle birkte ama dengler hala yetersiz. PvP gerçekten bahsettiğin gibi, o yüzden hiç urağşmıyorum bile oyunda. Sistem olarak dofusun yanından bile geçemiyor bu durumda ama tabikide oyun daha 175 lvl sınırında. zamanla düzeleceğini düşünüyorum.

• beyler REMİNGTON'dayım nick:kutup ekleyin takılalım.
  • Madem konu uplanmış... Bende şimdi indiriyorum oyun güzele benziyor sizde bir göz atın
  • Gorevleri cok sikiciydi daha onceden oynamistim. Ama 5 lvl falan olmustum ilerde eglenceli hale geliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok güzel ben uzun bir süre oynadım. Tek sıkıntısı pvp yok. Kendince var ama ona pvp denemez. 180lvl'e kadar kastım, sonrasında bıraktım. Görevler ve zindanlar çok eğlenceli, karakter ve build çeşitliliği çok fazla. Anime tarzı grafikleri sevenler için çok iyi bir oyun. Oyunun dinamikleri bence çok iyi; ekosistem olsun, challenge olsun zindanlardaki kurallar olsun benim çok hoşuma gitmişti zamanında hala da severim lakin dediğim gibi pvp sıkıntısı var.

Zamanında şöyle bir rehber yapmıştım. Iop sevenler için faydalı olacağını düşünüyorum. Gerçi oyuna girmeyeli çok oldu belki de iop'u değiştirmişlerdir

Iop karakter ve skill yapılandırma hava/ateş

• SeyyeHan kullanıcısına yanıt
    Oo "mülayim sert" bey sizde mi burdaydınız beyler oyun biraz ölü gibi bir süre ara verdim ben de. biraz daha gelişmesini bekliyorum ama ilerde çok güzel bir hal alacağına inanıyorum. Oyunda son seviyeyim herhangi bir konuda sorusu olan varsa buradan veya özelden yardımcı olabilirim.
  • Grappler_Baki kullanıcısına yanıt
    hahaha tabi yahu, oyuna da zaten senin rehberi görerek başlamıştım :)
  • Bugün gördüm steamde bu oyunu. Turn based rpgleri çok severim. Eski deneyimli oyuncular ya da yeni başlayanlar varsa beraber oynayalım. Gerekirse discord TS falan kullanabilirim.
  • Bugün tekrar karakterime girdim ama oyunu tamamen unutmuşum karakter bana bakıyor ben karaktere bakıyorum.

85 lvl iop karakterim var. gittim 70 lvl bir gruba daldim onlar bana 500 vurdu ben onlara max 80 vurabildim. Karaktere bişeyler olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bugün tekrar karakterime girdim ama oyunu tamamen unutmuşum karakter bana bakıyor ben karaktere bakıyorum.

85 lvl iop karakterim var. gittim 70 lvl bir gruba daldim onlar bana 500 vurdu ben onlara max 80 vurabildim. Karaktere bişeyler olmuş

10+ yıllık dofus oyuncusu olarak dofus'un wakfudan daha güzel olduğunu söyleyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: TURQUOIS3

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bugün tekrar karakterime girdim ama oyunu tamamen unutmuşum karakter bana bakıyor ben karaktere bakıyorum.

10+ yıllık dofus oyuncusu olarak dofus'un wakfudan daha güzel olduğunu söyleyebilirim

öyledir muhtemelen nasıl olsa aslı o.
  • Ne kadar konuyu ben açsam da şuan Dofus Touch oynuyorum şuan dofus daha güzel ilerliyor ama düzenleme yapılırsa ilerde wakfu daha iyi olacaktır
  • quote:

Ne kadar konuyu ben açsam da şuan Dofus Touch oynuyorum şuan dofus daha güzel ilerliyor ama düzenleme yapılırsa ilerde wakfu daha iyi olacaktır

Sizin mesajınızdan sonra dofus touch a bir bakayım dedim fishingin varlığını görünce oyunu hemen indiresim geldi. Wowu 2005de pre order ile aldığımda 2-3 sene gece gündüz oynadıktan sonra ara verip daha sonra hesabı açıp sadece fishing oynamak için giriyordum. Hesap hala var ara sıra açıp fishing kasmak istiyorum fakat kurların başını alıp gitmesinden bu isteğim toz duman oluyor. Uzun lafın kısası acaba oyuna başlarsam sizi nerede bulurum.

hillsbrad girişinde bekleyen arkadaş gibi bir yerde mi bekleyeyim ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SeyyeHan

Oyun çok güzel ben uzun bir süre oynadım. Tek sıkıntısı pvp yok. Kendince var ama ona pvp denemez. 180lvl'e kadar kastım, sonrasında bıraktım. Görevler ve zindanlar çok eğlenceli, karakter ve build çeşitliliği çok fazla. Anime tarzı grafikleri sevenler için çok iyi bir oyun. Oyunun dinamikleri bence çok iyi; ekosistem olsun, challenge olsun zindanlardaki kurallar olsun benim çok hoşuma gitmişti zamanında hala da severim lakin dediğim gibi pvp sıkıntısı var.

Zamanında şöyle bir rehber yapmıştım. Iop sevenler için faydalı olacağını düşünüyorum. Gerçi oyuna girmeyeli çok oldu belki de iop'u değiştirmişlerdir

Iop karakter ve skill yapılandırma hava/ateş

dofusdaki pvp'nin tadı wakfuda yok

wakfu'daki pvp vur kaçtan ibaret çok sıkıcı

dofusda pvp ve kolo yaparken her karakterin güçlü ve güçsüz yönlerini iyi bilip her türlü olasılığı düşünerek hareket etmen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Butabi

quote:

Ne kadar konuyu ben açsam da şuan Dofus Touch oynuyorum şuan dofus daha güzel ilerliyor ama düzenleme yapılırsa ilerde wakfu daha iyi olacaktır

Sizin mesajınızdan sonra dofus touch a bir bakayım dedim fishingin varlığını görünce oyunu hemen indiresim geldi. Wowu 2005de pre order ile aldığımda 2-3 sene gece gündüz oynadıktan sonra ara verip daha sonra hesabı açıp sadece fishing oynamak için giriyordum. Hesap hala var ara sıra açıp fishing kasmak istiyorum fakat kurların başını alıp gitmesinden bu isteğim toz duman oluyor. Uzun lafın kısası acaba oyuna başlarsam sizi nerede bulurum.

Andy Emulator kur bilgisayarına sonra indir oyna ben öyle yaptım mesajını gördükten sonra.

Bir CRA karakter açtım ama statlarını nasıl vecereceğimi bilmediğim için öyle karşılıklı bakışıyoruz. İnt ver filan demis yabancılar ama full ınt degıldır herhalde o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 27 Ocak 2017; 19:23:14 >

• quote:

quote:

Selam oyunu telefon tablet için yaptılar ama PC de oynamak için http://dofustouch.no-emu.com/ bu linkten indirip pc ye kur. hiç donmadan oynarsın 8 hesap bile açabilirsin aynı anda. gpaham mıdır nedir o serverde oynuyorum 173 lvl iop var ama şimdi gerçek hayatta bir kaç işim var bi 7 ay filan giremicem oyuna. gelince artık burda olursanız bakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 29 Ocak 2017; 0:19:10 >

• quote:

quote:

quote:

Selam oyunu telefon tablet için yaptılar ama PC de oynamak için http://dofustouch.no-emu.com/ bu linkten indirip pc ye kur. hiç donmadan oynarsın 8 hesap bile açabilirsin aynı anda. gpaham mıdır nedir o serverde oynuyorum 173 lvl iop var ama şimdi gerçek hayatta bir kaç işim var bi 7 ay filan giremicem oyuna. gelince artık burda olursanız bakarız.

Askere falan mı gidiyorsunuz ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.