Şimdi Ara

WAKFU ONLİNE ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

quote:

Orijinalden alıntı: Butabi

quote:

Ne kadar konuyu ben açsam da şuan Dofus Touch oynuyorum şuan dofus daha güzel ilerliyor ama düzenleme yapılırsa ilerde wakfu daha iyi olacaktır

Sizin mesajınızdan sonra dofus touch a bir bakayım dedim fishingin varlığını görünce oyunu hemen indiresim geldi. Wowu 2005de pre order ile aldığımda 2-3 sene gece gündüz oynadıktan sonra ara verip daha sonra hesabı açıp sadece fishing oynamak için giriyordum. Hesap hala var ara sıra açıp fishing kasmak istiyorum fakat kurların başını alıp gitmesinden bu isteğim toz duman oluyor. Uzun lafın kısası acaba oyuna başlarsam sizi nerede bulurum.

hillsbrad girişinde bekleyen arkadaş gibi bir yerde mi bekleyeyim ? :)

Selam oyunu telefon tablet için yaptılar ama PC de oynamak için http://dofustouch.no-emu.com/ bu linkten indirip pc ye kur. hiç donmadan oynarsın 8 hesap bile açabilirsin aynı anda. gpaham mıdır nedir o serverde oynuyorum 173 lvl iop var ama şimdi gerçek hayatta bir kaç işim var bi 7 ay filan giremicem oyuna. gelince artık burda olursanız bakarız.

Hocam dofus touch ın normal dofus ve wakfudan farkı ne ? Tablet için tasarlanması dışında oynanış tarzı falan farklı mı dofustan?

• Aynen touch oynadım ben ama dofusu pek bilmediğim için devam etmedim.

Touch ile pc ayrı server mı?

Touch da oynamaya değer mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dofusu beta tarihinden beri takip eden ara ara oynayan ve bir türlü bırakamayan birisi olarak yazayım, oyun günümüzdeki bir çok oyun gibi ilk heyecanında değil ve pc versyonunda herkes astronomik seviyelerde. Ttek başına hero serivisi alıp takılacaksan pc'den başla derim ama ne kadar zevk alırsın tartışılır. Touch versyonu daha yeni olduğu için öyle uzay kalibresinde adam pek bulamazsınız şimdiden. Dolayısıyla daha çok zevk alırsın ortamlardan. Wakfu ise dofusun farklı bir paralel evreni diyebilirim. Karakterler aynı fakat oyun mekanikleri biraz daha farklı. Bana göre wakfu daha güzel ama daha fazla geliştirilmeye ihtiyacı var. Dofus ise neredeyse son noktasına gelmiş, oturmuş bir oyun. Her iki oyun da open world sandbox tarzında diyebilirim. Yani karakteri kurduktan sonra görevlerle falan uğraşmıyorsunuz. görevler de daha çok achievement tarzında görevler. Bu tarz oyunların en can alıcı kısmı parmak çabukluğuna değil zekaya dayalı kombat sisteminin olması.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne kadar konuyu ben açsam da şuan Dofus Touch oynuyorum şuan dofus daha güzel ilerliyor ama düzenleme yapılırsa ilerde wakfu daha iyi olacaktır

Sizin mesajınızdan sonra dofus touch a bir bakayım dedim fishingin varlığını görünce oyunu hemen indiresim geldi. Wowu 2005de pre order ile aldığımda 2-3 sene gece gündüz oynadıktan sonra ara verip daha sonra hesabı açıp sadece fishing oynamak için giriyordum. Hesap hala var ara sıra açıp fishing kasmak istiyorum fakat kurların başını alıp gitmesinden bu isteğim toz duman oluyor. Uzun lafın kısası acaba oyuna başlarsam sizi nerede bulurum.

Selam oyunu telefon tablet için yaptılar ama PC de oynamak için http://dofustouch.no-emu.com/ bu linkten indirip pc ye kur. hiç donmadan oynarsın 8 hesap bile açabilirsin aynı anda. gpaham mıdır nedir o serverde oynuyorum 173 lvl iop var ama şimdi gerçek hayatta bir kaç işim var bi 7 ay filan giremicem oyuna. gelince artık burda olursanız bakarız.

Askere falan mı gidiyorsunuz ?

aynen öyle hem de yarın sabah size bol eğlenceler her iki oyunda da

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Askere falan mı gidiyorsunuz ?

aynen öyle hem de yarın sabah size bol eğlenceler her iki oyunda da

Teşekkürler. Sağ salim gidin gelin inşallah. Şimdiden hayırlı tezkereler.

• Arkadaşlar 10-15 kişi olarak oyuna tekrardan başladık ve baya sardı. Bizle oynamak isteyen veya oynayan varsa bana ulaşırsa sevinirim

Oyun içi: Peongj
  • Ben yeni başladım haberlesirsek iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.