Şimdi Ara

WAN Ayarları İnternet Kullanıcı Adı/Şifre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
21.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, sabah kalktığımda internete bağlanamamıştım..sebebini araştırdım..Bu resimde gördüğünüz yerdeki internet kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor :/ Kullanıcı adı doğru muhtemelen..Peki bu şifre kendi kendine mi değişti ben bir şey anlamadım bu işten...
    Bu internet şifresi ne olabilir? Bize veriliyor mu faturada falan yazıyor mu diğer adı nedir? Şimdiden teşekkürler

• Cep mesajı olarak bu bilgilerin tarafınıza gönderilmesi gerekiyor. En azından ben de göndermişlerdi.
  • Müşteri hizmetlerini ara onlar hocan türbesine girer gibi girip gerekli ayarları yaparlar.
  • hocam şifren 123456 olması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermaphrodith

Merhabalar, sabah kalktığımda internete bağlanamamıştım..sebebini araştırdım..Bu resimde gördüğünüz yerdeki internet kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor :/ Kullanıcı adı doğru muhtemelen..Peki bu şifre kendi kendine mi değişti ben bir şey anlamadım bu işten...
    Bu internet şifresi ne olabilir? Bize veriliyor mu faturada falan yazıyor mu diğer adı nedir? Şimdiden teşekkürler

aynı dert bende de var yer atakum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şifrenin değişmesinin sebeplerinden biri daha önce internet servis sağlayacısının web sitesinden şifreni değiştirmiş olmandır. Modeme reset attığında modem fabrika ayarlarına geri döner ve senin bu yeni şifreni algılamaz. Bu sebeple internet bağlantısı olmaz. Sadece adsl bağlantısı olur ve bu bağlantı üzerinden internet servis sağlayacın(ör:ttnet) tarafından bir ekranla karşılaşırsın şifrenin yanlış olduğuyla ilgili ve sana modemin bu şifre değişikliğinden haberi olmadığını belirtir. Bu yüzden sana modemin ilgili bilgilerini güncelleyelimmi diye onay sunar. Sende bunu onaylarsan 1 dk içerisinde modemine bu bilgiler ulaşır ve bundan sonra internete girebilirsin. Yeni şifrenin ise internet servis sağlayacında kayıtlı olan cep telefonu numarasına mesaj olarak gelmesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.