Şimdi Ara

wap.melafonik.com videoplus sitesi gereksiz ucret aldi ! Acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lutfen yardim edin simdi ben nette geziyordum telelefonda pop up geldi bnde sasirdim videoplus abonelik diyordu ben de gitsin diye onayla dedim . Bir de baktim para kesmis faturali hattimdan ... Haftalikmis 14 tl mesaj geldi her hafta yenilenecektir diye iptali icin sunu sunu yapin dedi bnde yaptim iptal edildi ama siteye girdim iptal edilen donemde ucret iadesi yapilmiyormus ... Yani simdi bnden 14 tl mi kescek yoksa gunluk olarak 2 tl mi lutfen yardimci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayres26 H kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kendiniz onay verdiğiniz için paranızı almanız biraz zor ama 7 gün içinde itirazda bulunup cayma hakkınızı kullanın.https://tuketici.btk.gov.tr adresinden şikayet edip cayma hakkı gereği ücret iadesi isteyin. Ama dediğim gibi kendiniz onay verdiğiniz için ücreti iade etmeyebilirler. İşte bu sorunlarla karşılaşmamak için bilinmedik sitelere girmemek ve her reklama tıklamamak gerekiyor.
  • Simdi ne kadar keser yani . 14 mu ? Sagolun gercekten haklisiniz

Evet 14 lira gitti. İptal ettirdiyseniz daha fazla gitmez. Ama dediğim gibi dikkatli olmakta fayda var.
  • sagolun gercekten tesekkur ederim . Pop up turu gitmiyor girdigin siteye giremiyorsun illet bir sey. Tekrar tesekkur ederim

Abidik gubidik sitelerin adminleri bu tip özel servislerle anlaşma yapıp kendi siteleri üzerinden yapılan abonelik başına komisyon alıyorlar. Bu yüzden girdiğiniz sitelere dikkat etmelisiniz.
  • Aynen oyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.