Bildirim
WAR3 FATAL ERROR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
önemli birşey değil bnette free serverdaki herkeste olabiliyor bu hata.Sık sık tekrarlanmıyor zaten.O kadar kafanı takma öyle fatal matal değil,bi oyundan düşünce adamlara whisper atıp fatal error verdi diyince zaten anlayış gösteriyorlar -
yok yaw surekli verio her oyunda aksatmadan
hic oyun oynıyamaz oldum yinede saol oyunu sildim bastan yukledim yine ayni napcam dotasız gecen gunler ızdırap oluyor valla........ -
Kardeşim Fatal Error Veriyosa Bilgisayarında Virüs Var Önbellek hatasıyla Karşılaşıyosun bazi virüsler win32 önbellek dosyasini tam anlamıyla bilmiyorum ama benimde başıma geldi ve virüs programıyla taratıp virüsü sildim şu an sorunsuz oynuyorum.. bence iyi bir virüs programıyla temizle Karlspersky yada pc cilin 2007 olabilir kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X