Şimdi Ara

Warcraft 3 konusu hakkında birkaç soru?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu warcraft 3'ü oynamaya yeni başladım.Evet biraz geç oldu ama daha önce strateji oyunlarından hoşlanmıyordum bu yüzden de Warcraft 3 oynamamıştım.Fakat geçen gün arkadaşın yüksek tavsiyesiyle başladım ve çok beğendim.Fakat ingilizcem o kadar iyi değil ama azbuz birşeyler anlıyorum.Gene de mümkünse size burdan senaryo hakkında soru sormak istiyorum.Şimdi bu Human's Campaign de bi bölüme geldim.Prince Arthas Lord Uther ile konuşyor,fakat konuşma sırasında Lord Uther sinirlenip orayı terkediyor.Yanında ki büyücü Jaina'da bize sinirlenip Uther'la gidiyor.Bunun sebebi nedir.Lord Uther ile Jaina Arthas'a neden sinirlendi?Açıklarsanız sevinirim.Ayrıca bu Lord Uther Prince Arthas'ın babası mı?Bu sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum.Anlamadığım yerleri burdan soru olarak sormak istiyorum mümkünse.Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razzle-Dazzle -- 25 Temmuz 2010; 10:58:11 >

• güzel sevdim bu bacaksız olayını iimis ama benim anlamadığım bir şey var bir tane bölümde kapıları yok etmemizi istiyo ama son kalan kapıyı bir türlü acmıyo valla Illidan kael lady draenei lerle anasını ağlattık bölümün ama orda kaldım gecemiyorum bir çözüm bulun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.