en sevdiğim büyüler(warcraft frozen throne): Charm,life drain,holy light,devine shield,reancarnaiton,shokwawe,methamorphosis...
en sevdiğim ırk insanlar ve elfler:elflerde priesties of moon ve illidan insanlarda da arthas falan...
ah bide bu oyunu nerden nasıl temin edeceğimi bilsem ...
walla bu aralar bulman zor ama biçok cd'cide vardır herrhalde.... gerçi baya zaman oldu çıkalı ama...
ben 6 ay önce bıraktım oynamaz oldum bu oyunu ama, en sevdiğim karakter muradin bronzebeard ve 2.si ise blackmaster idi. bir de zagg vardı :) muradin'in avatarı mı neyi vardı büyüyodun o çok güzeldi blackmaster da kritik vuruyordu seri olarak o büyüsü güzel (lv. 6 büüsü)
muradini ben de çok severdim ama illidanın da ona benzer methamorphosis büyüsü var o da avatar gibi bi de hell'nar die bi adam var onun avatarı daha da ii vuruş hızını nerdeyse 2 katına çıkarıyo ve vuruş ile canı azdırıyo....
Frozenin Dota AllStar mapını oynarız genelde ama dday da orclarda birisi var vurdumu kendinden 4 tane çıkartıyor çok sağlam bi hero , All star mapında iste neccesai ve dark knight ı tek geçerim..
Vallaha Ben yalnızca dotayı biliyor dday falan anlamam... yeni başladım zaten ... Dotada sentinellerde Traxes diye bir okçu var o çok sağlam bide Steath Assassin oynaması çok zevkli ayrıca Centaur oynamayı bilene çok iyi gider karşı tarafda ise yeni başlayanlar için Razor çok ideal, işi iyi bilenlerde viper ile çoşturuyor
bir de blademaster var o da çok güzel ancak geliştirmesini bilene başlangıçta güçsüz olabiliyor. int herolardan bloodmage de çok güzel "flamestrike" büyüsü var çok iyi para yapılır. ancak 1 vs 1'de güçsüz kalıyor. 1 vs 1'de en iyi hero blackmaster, muradin
1vs 1de blademaster ve hell'nar da iyi gider
blademaster bence blackmaster'in yanında güçsüz kalıyor o illüzyon numarası vs'lerde sökmez sanıyorum. zaten genelde d-day'ciler 20-30 dakikalık saldırmazlık yapıyorlar. o zamana kadar güçlenirler ve illüzyonları da hemen dağıtırlar.
hyr ilüzyonları için değil critical falan var ya bi de wind walk bonus vuruyo bilyosun ayrıca bi de vuruşu hayvan olduundan... deşiyo bence
o cenarius falan gelince çok işe yarar
quote:
Orjinalden alıntı: Deccalİads
blademaster bence blackmaster'in yanında güçsüz kalıyor o illüzyon numarası vs'lerde sökmez sanıyorum. zaten genelde d-day'ciler 20-30 dakikalık saldırmazlık yapıyorlar. o zamana kadar güçlenirler ve illüzyonları da hemen dağıtırlar.
artık sana katılıyorum blackmaster daha iyi blademasterdan...
bu arada nerdeyse yıkl olacak hiç kıimse yazmıyo yaf... ayrıca kötülerde en sağlam bence tichondrius... mesela tichle ben judgeyi kestim
dota allstars da bi adam vardı atı fln vardı bi büyü yapıodu tüm adamların canı yarıya düşüodu çok eskiden oynuodum
fazla oynamışlığım yok ama bi tane kaplan vardı mavi-beyaz üstünde kadın bi okçu vardı
takılıyoduk öyle fazla bilmiyorum oyunu
quote:
Orjinalden alıntı: E®han
Frozenin Dota AllStar mapını oynarız genelde ama dday da orclarda birisi var vurdumu kendinden 4 tane çıkartıyor çok sağlam bi hero
Grom olsa gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme