Tek başıma oynuabileceğim eğlenceli frozen throne mapi önerebilirmsnz varsa tabi birde troll and elvesin botlu olanı varmı acaba?
epicwar.com bak istersen
dota için mi? ben şuan DotA v6.68c AI Plus Rev2 bu mapi oynuyorum botlar ile eğlenceli oluyor ama 1.24 e patch istiyor oyun için.
dota botlu gider xherosiege deneyebilirsin TD ve maul bölümleri tek kişi oynanabilir
dota zaten oynuyorum daha farklı bişey arıyorum xherosiege de tek basına sona kadar geliyorum ama sonu bir turlu gecemedim td maul tam olarak ne oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: ErsinTüysüz
dota zaten oynuyorum daha farklı bişey arıyorum xherosiege de tek basına sona kadar geliyorum ama sonu bir turlu gecemedim td maul tam olarak ne oluyor?
TD tower Defans yani kuleler veya okçular vs dikiyorsun benim bildiğim haritalarda haritaya lvl 1 den başlayıp belirli aralıklarda bosslar gelir o towerları geliştiriyorsunuz işte nasil dersen o kestriğin yaratıklardan gelen gold(para) ile altın diye düzelteyimde :) onunla işte.. ama -keysersoze 999999 yazınca full goldun oluyor :) sanırım her mapi için geçerli neyse böyle bişey işte ama sonunda çok kasıyor söyliyim
o oyunlar baydı ya neyse ben buldum twilight's eve orpg final diye deli bi harita herkeze tavsiye
quote:
Orijinalden alıntı: ErsinTüysüz
o oyunlar baydı ya neyse ben buldum twilight's eve orpg final diye deli bi harita herkeze tavsiye
Üstad Seni Dotamı Baydı?
O Baydıysa Oyun alemine veda et yaw
Bleach vs One Piece
Botlarıda en zor yapınca tadından yenmez bir harita.