Şimdi Ara

Warius Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben nette gezinirken öyle şansıma şu servere denk geldim be bir bakayım dedim. Mu nasıl olmuş, nasıl gidiyor. Bir iki saat takılır silerim dediydim de adamlar serveri çok sağlam yapmışlar bağlandım kaldım oyuna.
    Server'de zen,chaos,life falan bayağa önemli. Herkes kopup gidemiyor resette zen lazım zen yok millette.
    Extra zen sağlayan exc item arıyorşar. Server'de ayrıca 10 Türk falan vardır tahminimce. Bir yıl boyunca Erasmus'ta olacağım için bu server kapanana kadar PC'yi açık bırakıp afkyken kasılmayı planlıyorum.
    Pek fazla başında duramıyorum ne yazık ki. Ama bana mail atarsanız oyun içinde ya da Post'tan yazarsanız item falan yardımcı olmaya çalışırız. Bir değişikliğe gidip nickimi RongYu yapmaya karar verdim
    www.warius.net sitesi bu beyler. Herkese iyi günler

• Post'a Türk var mı yazarsanız büyük ihtimal cevap alırsınız Firecracker en önemli item gelir kaynağı kaçırmayın toplayın. Characterler için level kasmanıza gerek yok hepsi açılabilir durumda. DL MG falan filan.
    Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoMeNiZeR_ -- 13 Ocak 2017; 11:49:30 >
  • server gerçekten çok güzel 9-10 türk var belkide daha fazla eski serverler gibi item ve jewel değerli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.