Şimdi Ara

Warlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yazdan beri oyuna girmedim . bi warlock bide dk vardı 85 lvl .Warlock un itemleri cok iyiydi ama dk da düzgün item yoktu ancak 2 kat daha iyi dps yapıyordu.lock ta her türlü built denemiştim hiç düzelmemişti dps 8k falandı bende o yüzden oyunu bıraktım.Durum hala aynımı (pve için konusuyorum)

• çok iyiyse pve de nası 8 k dps yapabiliyor anlamadım ?
  • walla benim 2.set bonusum yok ama ultrada 33-34k dps yapıyorum
  • büyük olasılık 5m'e girdin affliction veya demo talent ile, Sen daha rotasyon başlayana kadar moblar yarı hp altına iniyordur zira bu oyunda melee classlar doter classlara göre daha hızlı dps'e başlar ve daha hızlı durur. Ancak düzgün oynadıgın takdirde uzun bir boss fightında dpsiniz pek farklı çıkmaz. Tabiki doterların avantajlı oldugu fightlar da yok degildir. İkisinin de birbirine göre artısı eksisi var.
  • benim zamanımda death wing raidi gelmişti benim item level yetiyordu ama dps tankın dps inden bile azdı . enchant lar gemler falan iyiydi yani.
  • Ben dps sorununu çözdüm 30k ile 40k arası dps yapıyorum boss'a göre değişiyor. Affi de o kadar çıkamıyordum destro ya geçince pve de baya iyi oldu. Rotasyon olarak aşağıdaki linkten bakabilirsin, ben o sitede ki rotasyonu ve talenti kullanıyorum...

http://www.noxxic.com/wow/
  • teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka oyuna başlayınca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Aion ranger stigma build
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben demon lock oynuyorum ve yorsajda 45k dps yaptım ultrada 33-34k ortalama bazen 36kya kadar cıkabiliyorm destroyu denemedm ama ondada ii yapan arkadaslarım vardı
  • benmi beceremiyordum acaba arkadaşım vardı o da lock tu oda maximum 10k yapıyordu ama tabi bahsettiğim geçen senenin temmuzu item level farkı cok olmustur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirEzioAuditore

ben demon lock oynuyorum ve yorsajda 45k dps yaptım ultrada 33-34k ortalama bazen 36kya kadar cıkabiliyorm destroyu denemedm ama ondada ii yapan arkadaslarım vardı

45k yaptığının ss'si varmı acaba? pek inandırıcı gelmedide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

quote:

ben demon lock oynuyorum ve yorsajda 45k dps yaptım ultrada 33-34k ortalama bazen 36kya kadar cıkabiliyorm destroyu denemedm ama ondada ii yapan arkadaslarım vardı

Gear iyiyse yapılır yani inandırıcı gelmeyecek bir şey yok(Majordomo'da 45k ile fighta başladığımı bilirim dipnot ). Fakat Yorshaj'da 45k dps yapıp ultrada 33-34k dps yapması şaşırtıcı geldi.

Ayrıca tüm speclerle oynuyorum, guild dağıldığı için şu anda social tarzı takılıyorum yani ilvl düşük ve progress de neredeyse yok (Normal tamamlandı 1 tane de heroic işte) Bunlara rağmen sormak istediğiniz varsa cevaplandırabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

quote:

quote:

Gear iyiyse yapılır yani inandırıcı gelmeyecek bir şey yok(Majordomo'da 45k ile fighta başladığımı bilirim dipnot ). Fakat Yorshaj'da 45k dps yapıp ultrada 33-34k dps yapması şaşırtıcı geldi.

Ayrıca tüm speclerle oynuyorum, guild dağıldığı için şu anda social tarzı takılıyorum yani ilvl düşük ve progress de neredeyse yok (Normal tamamlandı 1 tane de heroic işte) Bunlara rağmen sormak istediğiniz varsa cevaplandırabilirim.

pardon yorsaj dgl warlord olcaktı o bi zmn snra debuff oluo ya bossta ole 45k yaptım normalde ultrada 35kyı nadiren gecmisimdir

• quote:

quote:

lockla dsye gidersem mutlaka ss'si sna pm olarak gndercem
  • Sen combolara başlarken zaten iniyo mobların canı combo sonu göremiyosun.Melee classlar ilk dmgi verdikten itibaren combo paldır küldür cast yok bişey yok.Farkın bundan kaynaklandığını düşünüyorum.Bu teori olan kısmı tabi adam 45 k dps yapıyorum diyo kalan kısım oyuncuya bağlı.
  • quote:

quote:

quote:

lockla dsye gidersem mutlaka ss'si sna pm olarak gndercem

Zon'ozz ise problem yok ss ye falan gerek olmaz,yaparsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.