Şimdi Ara

warlock & claric cevap ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkaraşlar size bi kaç sorum olcak ben warlock char kasıyorum 30 oldum şimdi

yanına claric master vermeyi düşünüyorum.. ama daha önce bi karakterimde yan mastery vermedim nasıl kullanıyo yan mastery.

mesela ben claric rod u deiştirdiğimde bufflar kaybolcak mı ?

veya claric pasifleri benim üzerimde etkili olcak mı...

claric mastery verirsem warlock mastery kaç lvl geriden gelmesi gerekiyor

bundan sonra yani claric mastery verirsem hybrit olmam daha mı iyi olr

yoksa sadece warlock mastery mi daha iii olur beni bu konularda biraz aydınlatırsanız sevinirim... teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir_Ati -- 10 Ocak 2009; 3:10:25 >

• Oyuna yeni başladıysan warlock charla başlaman kötü olmuş....
  • evet ama ben yinede yazıyım

Cleric açarasn 2 skill(benim bildiğim kadarıyla açık duruyor(63 e kadar)

1.)bless :defansını çok çok arttırır(45 sn sürer ve sanırım 3 dk 1 basabilirsin)

2.)Recovery divison:Bunun ne işe yaradığını hala çözemedim ama hp azaldığında daha hızlı dolduruyor galiba )
  • Clericten bastığın skiller eline warlock rodu alınca kaybolmaz(str,int dışında zaten bunları kendine basamıosun.)

hybrid yapma full int gitmeni öneririm.

Cleric masterynin geriden gelmesi gerekmio onu spye göre ayarlarsın

warlock/cleric yapmanın nedeni nedir?yeni bir oyuncusun bu build seni çok zorlar bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Clericten bastığın skiller eline warlock rodu alınca kaybolmaz(str,int dışında zaten bunları kendine basamıosun.)

hybrid yapma full int gitmeni öneririm.

Cleric masterynin geriden gelmesi gerekmio onu spye göre ayarlarsın

warlock/cleric yapmanın nedeni nedir?yeni bir oyuncusun bu build seni çok zorlar bence.

bana böyle biraz ezik bi char gibi geliyo sonra gelişen bi char mış ama ben bekleyemiyorum.. kendi lvl iim deli wizarda tekte yatmak canımı sıkıyor..

bide görünmez bi wizard sa işim zorlaşıyor.....

ben tek çareyi farm yapmakta buluyorum.. ne dersin.. daha exp helper ları kullanmadım bu arada :)

• cleric-warlock tanıdığım var çok güçlü sanada tavsiye ederim pwp de önünde hiçbir str duramıor
  • 80'e Kadar Warlock Kastım Sonra Charı Sildim 1 Lvl Holy Olan Adama Bile De-Buff Atamıyorsun Resist Ediyor Lanet Bir Char Holy Varsa Hiçbir İşe Yaramaz Zaten İlerde Herkesde Holy Olcak Eular Artıyor.
  • quote:

80'e Kadar Warlock Kastım Sonra Charı Sildim 1 Lvl Holy Olan Adama Bile De-Buff Atamıyorsun Resist Ediyor Lanet Bir Char Holy Varsa Hiçbir İşe Yaramaz Zaten İlerde Herkesde Holy Olcak Eular Artıyor.

katılmıorm sana walla pwp de süper gidior charı kullanmayı bilmeye bağlı bence
  • Yan mastery eu buildi güçlendiren olaydır pure int warlock için cleric çok iyi seçim ;

quote:

mesela ben claric rod u deiştirdiğimde bufflar kaybolcak mı veya claric pasifleri benim üzerimde etkili olcak mı ..?

Evet kaybolacak , skillerin üzerine geldiğinde alt tarafta required item diye bir şey görürsün skilli kullanman için gerekli olan itemi işaret eder ; reqıired item : cleric rod yazan skiller eline warlock rod u aldığında passive ya da buff özelliğinde olanlar kaybolur attack özelliğinde olanlar kullanılamaz .

quote:

claric mastery verirsem warlock mastery kaç lvl geriden gelmesi gerekiyor , bundan sonra yani claric mastery verirsem hybrit olmam daha mı iyi olur yoksa sadece warlock mastery mi daha iii olur

Sp miktarına göre ayarlaman mantıklı farmsız bir char iki mastery birden lvl inde götüremez cleric mastery i geriden getirmen pvm için daha mantıklı .
    Hayır pure int olarak devam etmen daha yerinde .
    Kasarken warlock mastery i rahatlıkla lvl inde götürebilirsin artan skill pointlerinide cleric e verebilirsin , büyük bir sp farm a girene kadar clericte sadece kullanabileceğin & faydalı olacak skilleri al bless , recory division gibi daha ayrıntılı bilgi için üst konulardaki ya da başka sro forumlarındaki cleric rehberlerini incelemeni tavsiye ederim , kolay gelsin .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.